Teşekkür ederim konustum onunla takip edicem hareketlerini seni ezdiklerini fark edersem evime bile almam dediCanım benim çok tatlısın. Önemli olan nişanlının ne düşündüğü. Nişanlına şimdiden anlat durumu. En azından sen kötü bir şey söylemeden bilsin ne olduğunu ki ileride bir gün patlarsan nedenini bilsin onu da dolduruşa getirmesinler. Mesafeni de koy şimdiden!!
Evet benim canım teşekkür ederim:)profil fotosu sizin mi?Eğer o ise bence gayet güzelsiniz çekemediler büyük ihtimal.
Kesinlikle bende oyle düşünüyorum. Oyleysemde biz nezaketen demeyiz ya üzülmesin kırılmasın dye. Fitnelik seziyorum bunlarda:)Guzel olup olmamak burda problem degil bence.cok cirkin olsanda bunlar senin hakedicegin sözler degil.anladigim kadariyla samimi ve sicak bi iliskiniz olsun istiyosun ama bu şekilde sana sadece iki seçenek sunulur ya agizlarinin payini vericeksin yada
Araya kocaman bi mesafe koyucaksin ki bence en mantiklisi bu olur
Kızlar aklıma takılan bişey var sizinle paylaşmak istiyorum. Bu temmuzda nişanladım nişanlımın çok iyi bir ailesi var hersey yolunda çok şükür ama soyle bi sıkıntı var. Üç görümcem var hepsiyle iyiyiz ama biri bana sürekli nişan resimlerine bakanlar seni hiç begenmedi ama canlı görünce çok begendiler resimlerde kötüsün falan sürekli bunu soyluyor. Yengeleri ise resimlerimize bakıp yok göbeklisin yok elbisen neden kırmızı neden balık elbise o bu yedi beni biraz ezmeye çalıştı.bi gelinlik modeli gösterdim nişan elbisen gibi defolu olmasın dye laf sokto ki elbisem defolu değildi. Şimdide nişanlım ve bnm için o senden dha ıyı senın yanı da lafın olmaz gıbısınden oyle bı laf dediki görümcemle çok üzüldüm. Htta kıyaslama bile yaptığım için gulduler bna. Nasıl tepki vereyım bilemedım ama uzuldum çünkü hla bunu yapmaya devam edıyolar. Bna bı akıl verırsenız sevınırım. Resımlerımızıde koyabilirim:)
emin misin iyi olduğuna. bence değil çünkü. ha bide bunlar daha ön izleme. acilen mesafeni koy yoksa evliliğin sıkıntılı olacak çok belliÜç görümcem var hepsiyle iyiyiz
Kızlar aklıma takılan bişey var sizinle paylaşmak istiyorum. Bu temmuzda nişanladım nişanlımın çok iyi bir ailesi var hersey yolunda çok şükür ama soyle bi sıkıntı var. Üç görümcem var hepsiyle iyiyiz ama biri bana sürekli nişan resimlerine bakanlar seni hiç begenmedi ama canlı görünce çok begendiler resimlerde kötüsün falan sürekli bunu soyluyor. Yengeleri ise resimlerimize bakıp yok göbeklisin yok elbisen neden kırmızı neden balık elbise o bu yedi beni biraz ezmeye çalıştı.bi gelinlik modeli gösterdim nişan elbisen gibi defolu olmasın dye laf sokto ki elbisem defolu değildi. Şimdide nişanlım ve bnm için o senden dha ıyı senın yanı da lafın olmaz gıbısınden oyle bı laf dediki görümcemle çok üzüldüm. Htta kıyaslama bile yaptığım için gulduler bna. Nasıl tepki vereyım bilemedım ama uzuldum çünkü hla bunu yapmaya devam edıyolar. Bna bı akıl verırsenız sevınırım. Resımlerımızıde koyabilirim:)
Onların yanında yapmıyo bi görümcekle yapıyolar:)Bunlar mı iyi aile? Sen resmen kendine hakaret ettiriyorsun.
Bu muameleyi nasıl hazmedebiliyorsun?
Bir iki kişiden dem vuruyorsun da sözde iyi olan diğerleri de gıkını çıkarmadan dinliyorlar anlaşılan.
Böyle saygısız, fesat insanlarla gelinlik fikri sorulacak kadar muhabbet edilmez.
üstelik göbeklide değilim elbisenin astarı kaylanmış orda göbek gibi çıkmış. Ki oyle olsada nezaketen denmez insanın yüzüneGobeklisin cirkinsin begenmediler ne bicim cirkin muhabbetler bunlar yaa, sizde boyle densiz kisilerle gorusup konusuyorsunuz ustune birde gelinlik modelinizi mi danisiyorsunuz. Valla ben olsam hicbirini adam yerine koyupta konusmam bile sizi begenen begenmis sizde onu begenmissiniz ki nisanlanmissiniz kimseye laf deme kdusmez, ben yeni evliyken esimin teyzesini ziyaret etmistik bu teyzede bilerek yada bilmeyerek dugune gelemeyen bir akrabanin 8 yasindaki oglunun agzindan, dugun resimlerine istinaden ``aaa AtomicGirl ablada kilo mu almis`` diyor pek bilmis diye gulerekten bir aile ortaminda anlatti ki cocuk beni hic gormedi hayatinda kilo almisim vermisim nerden bilsin fotograftan ustelik. Orda sesimi cikarmadim ama esimede evine ilk defa gittik kadinin yaptigi terbiyesizlige bak dedim, ki bu teyzenin dugunde de yine boyle bir vukuati olmustu evinede esimin israri ile gitmistik yani. Esim benim yerime daha sonra sanirim annesi araciligiyla terbiyesizlik etmesin kimse ben begendim evlendim kimseye laf demek dusmez demis sanirim, onlarda anlamislardir nerde susup konusacaklarini. Ondan beridir ne muhatap olurum nede konusurum, yuzyuze gelirsemde birdaha merhaba merhaba derim o kadar.
Demem o siz haddini bilmeyenlere firsat verirseniz daha cok uzulursunuz baktiniz ki karsidaki kisi saygidan anlamiyor nerde kime ne diyecegini bilmiyor konusmayin birdaha da isinize karistirmayin. Senin gobegin elalemin kadinlarina dert olmasin yani. Gobekte senin nisanlida senin elbisede senin kimseyi takma kimseyide karsitirma firkir sorma soz sahibi etme..
Acaba resimlerde kötü mü çıktın? Resim koydun mu bu arada görmedim. Valla ne diyecegimi bilemedim çünkü ben de bi kac seye alindim erkek arkadasimin ailesinde. Amaa gorumcenle yengesi kiskkanclik yapiyo gibi geldi profil resmindeki de sensen cok guzelsin.
benim de Erkek arkadaşım bayagi yakisiklidir gözlü falan gözleri bayagi guzel ailesi de dogal olarak cooook begeniyolar çocuklarını. Tanismaya gittim aşırı iyi insanlar. Hep biz seni cook aevdik yaa canimlar cicimler havada ucusuyo hala da cok iyi anlasiriz hiçbir sıkıntı yok amaa insan bi ayy cok yaksiiyosunuz ay gelinimiz xok güzel muzel der dimi goblu hos tutmak icin. Ben de begenilen bi kziimdir cevremde ki herkes cok yakistirir bizi kara kasli kara gözlüyum öyle belirgin bi ozelligim yok ama fena degilimdir. Teyzesi bak oglumuz cok yakisikli hadi kaptin gul gibi cocugu dedi. Halasi ayy oğlum cok yakışıklı valla turnayi gözünden vurdun dedi. Annesi bugüne kadar güzel gelinim dmemistir bazen ayy tipim kaymis derim cok oturdugum zmaan onlarda guler ay ilahi der ama sacmalama cok guzelsin demez. Sürekli erkek arkadaşımın ne kadar begenildigini akraba içinde anlatirlar. Ama bi gunde seni cok begeniyoruz cok begendiler demezler sadece cok sevmisler seni. Tamam karakterimi hepiniz sevdiniz de niye dış görünüşüm hakkında hicbiriniz bi yorum yapmiyosunuz diyesim geliyo ben mi alinganlik yapiyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?