Beni begenmediler sanırım:))

Teşekkür ederim konustum onunla takip edicem hareketlerini seni ezdiklerini fark edersem evime bile almam dedi

Gayet hos bir bayansin. Bence bu onlarin kompleksi. Begenen begenmis de gül geç. Onlara prim verme.

Kesinlikle bende oyle düşünüyorum. Oyleysemde biz nezaketen demeyiz ya üzülmesin kırılmasın dye. Fitnelik seziyorum bunlarda:)

Yüzünüzde alaycı bir gülümsemeyle beni beğenen beğendi size ne deyin, ardından bir de kötü kahkahayı patlatın.
Bir iki derken, cesaretlerinin kırılacağına eminim

bayılıyor insanlar üzerine vazife olmayan şeyleri konuşmaya
dipnot: çok da güzelsiniz :)

Kendini bu kadar ezdirme yoksa sonrasında çok üzülürsün..
Allah ın yarattığı hiç bir insanı eleştirmek dalga mevzusu yapmak kimsenin haddine düşmez. Sen kendine değer ver,eşin seni sevsin gerisi teferruat...

Nişan fotoğrafınızı da görmeden yorum yapamayız dermişim
Şaka şaka profilde de resminiz var
Onların içi kötü, dışı boya şu bu kurtarır da iç ne olacak ?

Böyle fesat insanlar cok tehlikeli olurlar ömrün boyunca bunu boyle yuzune vurup dururlar sende hep ettigin dertle kalirsin...

Sert olucaksin dik olucaksin tersliyceksin bak bakalim bir daha 2m yakinina yaklasabiliyorlarmi....

Boyle insanlara boyle davranicaksin...

Hayret valla... bazı insanlar içindeki yasayamamislik lari , kıskançlıkları böyle mutlu olan insanları mutsuz ederek egale etmeye çalışıyor. Bence lafınıZi sakinmayin , fazla altta kalmayın. Ilerde iyice yüz bulmasınlar. Göstermelik iyi anlasmayiverin.

Acaba resimlerde kötü mü çıktın? Resim koydun mu bu arada görmedim. Valla ne diyecegimi bilemedim çünkü ben de bi kac seye alindim erkek arkadasimin ailesinde. Amaa gorumcenle yengesi kiskkanclik yapiyo gibi geldi profil resmindeki de sensen cok guzelsin.

benim de Erkek arkadaşım bayagi yakisiklidir gözlü falan gözleri bayagi guzel ailesi de dogal olarak cooook begeniyolar çocuklarını. Tanismaya gittim aşırı iyi insanlar. Hep biz seni cook aevdik yaa canimlar cicimler havada ucusuyo hala da cok iyi anlasiriz hiçbir sıkıntı yok amaa insan bi ayy cok yaksiiyosunuz ay gelinimiz xok güzel muzel der dimi goblu hos tutmak icin. Ben de begenilen bi kziimdir cevremde ki herkes cok yakistirir bizi kara kasli kara gözlüyum öyle belirgin bi ozelligim yok ama fena degilimdir. Teyzesi bak oglumuz cok yakisikli hadi kaptin gul gibi cocugu dedi. Halasi ayy oğlum cok yakışıklı valla turnayi gözünden vurdun dedi. Annesi bugüne kadar güzel gelinim dmemistir bazen ayy tipim kaymis derim cok oturdugum zmaan onlarda guler ay ilahi der ama sacmalama cok guzelsin demez. Sürekli erkek arkadaşımın ne kadar begenildigini akraba içinde anlatirlar. Ama bi gunde seni cok begeniyoruz cok begendiler demezler sadece cok sevmisler seni. Tamam karakterimi hepiniz sevdiniz de niye dış görünüşüm hakkında hicbiriniz bi yorum yapmiyosunuz diyesim geliyo ben mi alinganlik yapiyorum sizce

Gobeklisin cirkinsin begenmediler ne bicim cirkin muhabbetler bunlar yaa, sizde boyle densiz kisilerle gorusup konusuyorsunuz ustune birde gelinlik modelinizi mi danisiyorsunuz. Valla ben olsam hicbirini adam yerine koyupta konusmam bile sizi begenen begenmis sizde onu begenmissiniz ki nisanlanmissiniz kimseye laf deme kdusmez, ben yeni evliyken esimin teyzesini ziyaret etmistik bu teyzede bilerek yada bilmeyerek dugune gelemeyen bir akrabanin 8 yasindaki oglunun agzindan, dugun resimlerine istinaden ``aaa AtomicGirl ablada kilo mu almis`` diyor pek bilmis diye gulerekten bir aile ortaminda anlatti ki cocuk beni hic gormedi hayatinda kilo almisim vermisim nerden bilsin fotograftan ustelik. Orda sesimi cikarmadim ama esimede evine ilk defa gittik kadinin yaptigi terbiyesizlige bak dedim, ki bu teyzenin dugunde de yine boyle bir vukuati olmustu evinede esimin israri ile gitmistik yani. Esim benim yerime daha sonra sanirim annesi araciligiyla terbiyesizlik etmesin kimse ben begendim evlendim kimseye laf demek dusmez demis sanirim, onlarda anlamislardir nerde susup konusacaklarini. Ondan beridir ne muhatap olurum nede konusurum, yuzyuze gelirsemde birdaha merhaba merhaba derim o kadar.
Demem o siz haddini bilmeyenlere firsat verirseniz daha cok uzulursunuz baktiniz ki karsidaki kisi saygidan anlamiyor nerde kime ne diyecegini bilmiyor konusmayin birdaha da isinize karistirmayin. Senin gobegin elalemin kadinlarina dert olmasin yani. Gobekte senin nisanlida senin elbisede senin kimseyi takma kimseyide karsitirma firkir sorma soz sahibi etme..

Onlarin begenisinin senin icin cok onemi olmadigini hissettirmen gerek.. Kibir yaparak veya kalp kirarak degil elbet; ama biraz ozguvenli dur.. Beni begenmediler diyerek onlari 'bilirkisi' veya 'onay makami' statusune koyma.. Onlar beğenecek sen begenilecek kisi degilsin, kime ne hem,muhim olan nisanlinin begenmis olmasi.. Bir de (tanimadigimdan kesin yorum yapamam, belki oyle degillerdir) bazi insanlar kiskancliktan kendini kotu hissettirirler bazen karsi tarafa, alttan alttan.. Umursamazlari oyna..

Bunlar mı iyi aile? Sen resmen kendine hakaret ettiriyorsun.
Bu muameleyi nasıl hazmedebiliyorsun?

Bir iki kişiden dem vuruyorsun da sözde iyi olan diğerleri de gıkını çıkarmadan dinliyorlar anlaşılan.

Böyle saygısız, fesat insanlarla gelinlik fikri sorulacak kadar muhabbet edilmez.

Yazdıklarını okuyunca görumcenin seni kiskandigini düşündüm şimdiden kendini ezdirme tabiki çaktırmadan sende lafını Şakayla karışık soyle

Onların yanında yapmıyo bi görümcekle yapıyolar:)

Üstelik gö
üstelik göbeklide değilim elbisenin astarı kaylanmış orda göbek gibi çıkmış. Ki oyle olsada nezaketen denmez insanın yüzüne

Nişanlına bahset bu durumdan rahatsız olduğunu ve kırıldığını söyle bence. uyarsın mutlaka ezdirme kendini.
Ayrıca kırılmasan alınmasan bile yaptıkları çok ayıp terbiyesizlik resmen.

kıskanmışlardır seni. sen onları boşver nişanlınla güzel güzel takıl.

Bu tip hakkında yorum yapma olayı sırf biz türklerde var.Avrupada falan kaba ve yüzeysel kaçıyor.Son erkek arkadaşımın ailesi de bana hiçbişey söylemedi ki ben hayatımda bana iltifat etmeyen birtek onları tanıdım.Boşver yani takma kafana..Birkere yaptıkları inanılmaz itici..Bir insanın evladını övmesi nedir ya? Herkesin yavrusu kendine güzel tabiki seni yeterince layık bulmuyolardır.Kimse oğluna layık bulmaz zaten.Benim ailemin benim için insan içinde birkere güzel kızım dediğini duymadım.Rahmetli babanem "sen seni övme,el seni övsün derdi" kendini ya da ailesini öven insanların çok özgüvensiz olduklarını düşünüyorum..Hiççççç takma kafana eminim güzelsindir belirgin bir fark olsa zaten hiç seslerini çıkarmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…