Beni begenmediler sanırım:))

yolunuza bakın duymayın pislik yapmaya çalışıolar fazla kaale almayın...

Bir kez daha böyle şeyler söylediğinizde üzülüyorum ama de. Devam ederlerse nişanlına söyle.

"Benim için önemli olan nişanlımın beğenmesi, dünyanın geri kalanının ne düşündüğü önemli değil" deyip konuyu kapatacaksınız.

Ayrıca şimdiden kolay gelsin. Bunlar daha iyi günlerin.

Çok güzel bi kızsınız. Tamamen zorlama olmuş onların beğenmeme çabaları. Herhalde kötü kalpli insanlar yapacak bir şey yok. Siz sadece onların kötü kalpli olduklarını o yüzden söylediklerini dikkate almamanız gerektiğini kendinize sık sık hatırlatın. Ilerde daha acımasız olurlar belki. Siz kendinizi eksik ya da kusurlu hissetmeyin. Sorun onlarda.

Resmimide görüyosunuz kızlar:))
Canım benim çok tatlısın. Önemli olan nişanlının ne düşündüğü. Nişanlına şimdiden anlat durumu. En azından sen kötü bir şey söylemeden bilsin ne olduğunu ki ileride bir gün patlarsan nedenini bilsin onu da dolduruşa getirmesinler. Mesafeni de koy şimdiden!!

Resim demissiniz, bulamadim?
Gore bilirmiyim?
Cunku balik modeller gercekten herkese yakismiyor.

Ama diger konularda yilanin tekiler.
Nisanlin farkindami tum bunlrin?

ayy zamanında görümcem de benim moralimi bozmuştu bu konularla bende çirkinlik takıntısı olmuştu kendileri cok mu güzelmiş.sen kendine bak ve bu insanlarla arana mesafe koy niye çirkin olasınki elin yüzün düzgün

biz bunlara kıskançlık çekememe başkasının mutluluğunu istememe diyoruz kısaca.amaç belli hedefte sensin ve hedefleride tutmuş başarmışlar seni kırmışlar.karşılarına çık her fırsatta muhteşemim de.kudursunlar.

Bi de kim ayranım ekşi der
Senin ailende bizim kız daha güzel diyordur ama en azından içinden diyorlardır
Bunların ki ortalık karıştırma, başka bişey değil
Ne ayıp

Kim ayranım ekşi der deyince aklıma geldi ( :
Eşim ilk torun ve aynı binada oturmayı kabul etmediğimden anneannesi beni hiç sevmiyordu
'Ay parçam' ı elimden aldılar naralarını işitiyorduk
Yaşlıdır, büyüktür, görmezden gel Çökkürge desemde
Birgün ailemin yanında aynı saygısızlıkları sürdürünce, şimşek çaktı bende tabi
O esnada kelimelerimi yumuşak seçmeye çalışarak 'benle olmasa başkası ile evlenecekti ama dua edin benle evlenmiş te ben hala size karşı saygımı bozmuyorum başkası olsa sizi çekmez' dedim
Derin bi sessizlik çöktü, oh yeni gelinliği attım üstümden özüme dönmüştüm
Annem bile ( annem sessiz bi kadındır ) ' Çekirge de benim güneş parçam ' demez mi gülsem mi ağlasam mı şaşırdım anneme
Sonra da eşime dedim böyle olursa ben gitmem, sen git gel ( eşim tek gidip onlarla konuştu ve ondan sonra zihniyet aynı olsa da benim yanımda gelişi güzel konuşamadılar )

Çok oldu tabi, şimdi 4 yıllık evliyim
Aman ne gelinler geldi sülalesine de daha yeni yeni bana haksızlık ettiklerini anlıyorlar
Ama geçti artık, merhaba hoş geldiniz beş gittiniz yeter.

Son düzenleme:
Bizim bi akraba var, oğlu birini sevmiş evlenmeye karar vermişler. Ama ortalıkta bir söylenti, "hiç oğlumuza layık mı, bizim oğlan yakışıklı bu kız çirkin, neresini beğenmiş, vs." Düşündüm de oğulları cidden yakışıklı değil üstelik itici bir tip. Çirkin bile sayılır. Kız ne kadar kötü olabilir ki böyle demişler. Bir baktım kız bildiğin esmer güzeli. Çok hoş biri fiziği falan...

Demek ki kendinden olunca kimseyi layık görmüyorlar. Ama göz var izan var yani.

profil fotosu sizin mi?Eğer o ise bence gayet güzelsiniz çekemediler büyük ihtimal.

Canım annesi diğee kardeşleri babası mükemmel onlara hiç lafım yok aradaki çürük elmalarla sıkıntı yaşıyorum:))

Bende nişanlım o gün beni çok begendi o bana yeter dedim sadece:)

yanlız değilsin casnım merak etme benimde görümcelerimden biri çok mu aradınız bunu demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…