Beni beni unutmak için,onu unutmam için aldatmış :(

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Uzun süre hayatımda olan kişinin beni aldattığını yazmıştım daha önce.Bunun sebebini öğrendim.Beni unutmak için,ondan vazgeçmem için yapmış her şeyi.Ama ne yaparsa yapsın ne benden gidebildi,ne beni unutabildi,ne de kendini unutturabildi.. Fakat Yaşananlar unutulmuyor.Öl dese düşünmeden ölebilecek kadar çok seviyorum ama.. Onun da sevdiğinden eminim ki inkar da etmiyor.Hayatımda olmak isteyen başarılı,sempatik,benim yaşımda herkesin isteyeceği Türden biri daha var.Sevdiğim adama inadımdan ona bende seni tanımak istiyorum dedim ama sonradan kafam karıştı.Sevdiğim kişi belliyken başka biriyle Olmayı denemeli miyim? Belki yeniden severim bilmiyorum.Yada sevgim bitene kadar yalnız mı kalmalıyım? Sonsuza dek sürecek olsa bile bu yalnızlığım..

Bence kendine zaman tani baska birinnde canini yakma cunku unutturmaz diger kisiyi
Hayatımda olup biten her şeyi biliyor.Ben seni mutlu edebilirim diyor.Kandırmıyorum yani onuda uzun zamandır hayatımda o da.Hatta sevgilimden bile eski

İlişki yaşarken unutmak için aldatmak diye bir şey olamaz. Unutmaya çalışmak, ancak ilişki bittikten sonra denenir.

Her neyse, aldatma konusunda dayakta olduğu gibi kesin yargilar belirtemem ben. Bu tamamen sizin kabullenip, şans vermek isteyip istemenize bağli. Yaşananlari sindirecek olan sizsiniz. Hiçbir şey yaşanmamiş gibi tazelenebilecekseniz ikiniz de, sevdiğiniz adami seçin. Ama ona güveninizde azicik bile şüphe varsa, kendinizin de yapilanlari unutamayacağinizi düşünüyorsaniz hayatinizdan tamamen çikarin onu. Ve diğer adama şans verin..

Bide o yzulmesin die ugrasicaksin ister istemez karsiligini goremeyince er gec sorun olur..sen unuturum eskiyi zamanla diosan orasi baska ben sadece birini unutmak icin ikinci sahis ise yaramaz diyorum..kendine zaman verirsen kafani toparlar daha mantikli kararlar verirrsn suan duygusal boslukta tekrar yanlis bi karar ikinci kez uzulmene sebep olur

Hala seviyorum seviliyorum diyorsan bence yeni ilişkiye başlama canım
Sonuçta onunda ahını alırsın yazık olur

Unutamıyorum yaptıklarını.Affederim gibi geliyor ama içimde almıyor bir yandan.Bilemiyorum

Ben onu unutamıyorum.Unutamam da zaten.Benim hayatımdaki en özel erkek oldu o.Ama denemek istiyorum nedense

Ya gerçekten bu yalana inanıyormusunuz Allah aşkına? Ondan vazgeçmeniz için aldatmış ha? Gerçekten hiç yaratıcı bir bahane olmamış.
Ayrıca sevmediğiniz bir insanlada birlikte olmayın,kimsenin duygularıyla oynamayın.

Bak bu hayatta unutulamayacak kimse yoktur bunu iyi öğren
Ya anlamıyorum annenin karnından bu adamla mi doğdun da ayrılamazsın
Hic değmeyecek bir adam için değer mi kendine yasattiklarin

He sen de bu yalana inandin yani. Sülük gibi yapış adama sakın bırakma

Seni unutmak için mi aldatmış,bak sen kerataya

Biliyor durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…