- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Komik mi bu? Anlatmadığım şeyler de vardır ve bu yüzden inanıyorumdur belki.Seni unutmak için mi aldatmış,bak sen kerataya
Evet çok komikKomik mi bu? Anlatmadığım şeyler de vardır ve bu yüzden inanıyorumdur belki.
Uzun süre hayatımda olan kişinin beni aldattığını yazmıştım daha önce.Bunun sebebini öğrendim.Beni unutmak için,ondan vazgeçmem için yapmış her şeyi.Ama ne yaparsa yapsın ne benden gidebildi,ne beni unutabildi,ne de kendini unutturabildi.. Fakat Yaşananlar unutulmuyor.Öl dese düşünmeden ölebilecek kadar çok seviyorum ama.. Onun da sevdiğinden eminim ki inkar da etmiyor.Hayatımda olmak isteyen başarılı,sempatik,benim yaşımda herkesin isteyeceği Türden biri daha var.Sevdiğim adama inadımdan ona bende seni tanımak istiyorum dedim ama sonradan kafam karıştı.Sevdiğim kişi belliyken başka biriyle Olmayı denemeli miyim? Belki yeniden severim bilmiyorum.Yada sevgim bitene kadar yalnız mı kalmalıyım? Sonsuza dek sürecek olsa bile bu yalnızlığım..
Başkasını sevdiğinizi biliyor yinede sizle birlikte olmak istiyor öyle mi?Biliyor durumu
Ben onu unutamıyorum.Unutamam da zaten.Benim hayatımdaki en özel erkek oldu o.Ama denemek istiyorum nedense
Kimse unutulmaz degil cnm sadece cok taze oldugu icin boyle dusunuosun zaman hersyn ilaciBen onu unutamıyorum.Unutamam da zaten.Benim hayatımdaki en özel erkek oldu o.Ama denemek istiyorum nedense
EvetBaşkasını sevdiğinizi biliyor yinede sizle birlikte olmak istiyor öyle mi?
Anlatmadığım Şeyler var o yüzden mantıklı Geldi yaptığı.Akıllı biriyim sonuçta.Başkası olsa dalga mı geçiyosun derdimHıı hıı seni unutmak için, onu unutman için yapmıştır eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?