Beni Benimle Aldatıyor....

Gün Geçtikçe Tahtid Almaya Başladım Dün akşam En sonunda Dayanamayın Aileme Söyledim....
Daha kötü Camurlar Atmaya Başladı Üstüme...
Neyapacagımı Bilmiyorum.....

Hiçbir şey yapmayacaksın
Ailene diyeceksin ki beni aldattığından şüphelendim ki doğru çıktı ama şimdi ailesi falan duymasın diye beni tehdit etmeye kendince iftira atarak beni korkutmaya çalışıyor diyeceksin. Güzelce anlat böyle
Arayacak baban sen kimsin benim kızımı sıkıştırıyorsun diyecek
Seni aklınca korkutmaya çalışıyor çünkü suçlu kendisi sakın korktuğunu belli etme
Mantıklı ol sen birini korkutmak istesen naparsın o korktukça daha da üstüne gidersin, ama korkmazsa olayı sürdürmezsin:)
Mesajlarının görüntülerini aldım, bir daha tehdit edersen savcılığa gidicem ailemle de
Hatta baban mesaj atabilirse o atsın mümkün olduğunca sen muhattap olma adamla

Telefonunu değiş ve her yerden engelle.
Sen adamı işletmesende adamın gözü dışardaymış bence bu kararı işletmeden de alabilirmişsin.
Hayırlısı

Hiçbir şey yapmayacaksın
Ailene diyeceksin ki beni aldattığından şüphelendim ki doğru çıktı ama şimdi ailesi falan duymasın diye beni tehdit etmeye kendince iftira atarak beni korkutmaya çalışıyor diyeceksin. Güzelce anlat böyle
Arayacak baban sen kimsin benim kızımı sıkıştırıyorsun diyecek
Seni aklınca korkutmaya çalışıyor çünkü suçlu kendisi sakın korktuğunu belli etme
Mantıklı ol sen birini korkutmak istesen naparsın o korktukça daha da üstüne gidersin, ama korkmazsa olayı sürdürmezsin:)
Mesajlarının görüntülerini aldım, bir daha tehdit edersen savcılığa gidicem ailemle de
Hatta baban mesaj atabilirse o atsın mümkün olduğunca sen muhattap olma adamla
Aileme Herşeyi Baştan Sona Anlattım Onlarda Kararıma Saygı Gösterdiler. Bende Dediginiz Gibi Savcılaga gidip Şikayette Bulanacagım Dedim. Ondan Dolayı Sustu. Ailemden Korkusu Yok Kralın Gelsede sendenn Vazgecmem diyor ...

Karaktersiz herif! Vazgeçmezmiş. Peh. Şu olayın üstünde 3-4 ay geçsin, o tehditler savuran zibidi bir başkasıyla sevgili olup boy boy fotoğraflarını koyacak, hatta belki bir başkasıyla sözlenecek. Bu kadar da eminim bundan.
Ararsa açma, whatsapdan engelle, ne kadar üstüne gelirse gelsin cevap yazma gözünü seveyim. Sen ona cevap yazdıkça, bu adam "bana yüz veriyor, aklı hala bende ki cevap yazıyor konuşuyor, biraz daha üstüne gidersem pes edip affeder" diye düşünmeye başlayacak.

Aileme Herşeyi Baştan Sona Anlattım Onlarda Kararıma Saygı Gösterdiler. Bende Dediginiz Gibi Savcılaga gidip Şikayette Bulanacagım Dedim. Ondan Dolayı Sustu. Ailemden Korkusu Yok Kralın Gelsede sendenn Vazgecmem diyor ...

Direkt git yeni hat al, o numaradan asla ama asla onu ve yakınlarını ya da ona numaranı verebilecek arkadaşlarını arama hayatta bulamaz, facebookunu dondur bir süre, mailinden de engelle
Nasıl ulaşacak her yerden engellenince
Eğer çalışmıyorsan evden de tek başına çıkma bir süre yolda konuşmaya çalışmasın,
Onun ailesine haber verdiniz mi peki ailesi olayı duyacak diye de tedirgin olabilir arasın babanız söylesin bence

Karaktersiz herif! Vazgeçmezmiş. Peh. Şu olayın üstünde 3-4 ay geçsin, o tehditler savuran zibidi bir başkasıyla sevgili olup boy boy fotoğraflarını koyacak, hatta belki bir başkasıyla sözlenecek. Bu kadar da eminim bundan.
Ararsa açma, whatsapdan engelle, ne kadar üstüne gelirse gelsin cevap yazma gözünü seveyim. Sen ona cevap yazdıkça, bu adam "bana yüz veriyor, aklı hala bende ki cevap yazıyor konuşuyor, biraz daha üstüne gidersem pes edip affeder" diye düşünmeye başlayacak.
Biliyorum Biliiyoruz Malesef Karaktersiz Ayrılmak Bu durum belliki zoruna Gitmiş.
öyle kışkırtıcı mesajlara yazıyorki birde farklı numaralardan Tek çarem Suanlık Numaramı degiştirmem. Bunuda Şirket İçi Kullanıyorum Of of.....

Baştan sona okudum çok üzüldüm ama şöyle bir gerçek var Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki şimdi gördün gerçek yüzünü Rabbim herkese kalbinin ekmeğini yedirir emin ol o sana layık değilmiş ve doğru bir karar almışsın ailende yanında onun ailesine de aile büyüklerinden biri anlatır olayı tehditlerine Savcılığa gidecem demeyin bir daha yaparsa direk gidin tebliğat zarfı gelip ifade verince olayın ciddiyetini anlar.

Başka bir hat al ve şirketteki arkadaşlarına hattın kaybolduğunu ya da çalındığını söyle. Yeni hattını şirkettekilere verirsin, eskiyi de kırıp atarsın.
Sakın ola korktuğunu, etkilendiğini belli etme. Daha çok üstüne gelir. Görmezden gel,cevap verme, sanki hiç öyle birini tanımamış gibi hareket et.
Ha oldu da evinin önüne mi geldi, geri git eve ara polisi, beni rahatsız ediyorlar binadan çıkamıyorum de, anında gelip alıyorlar. İş yerine mi geldi, yine aynı taktiği kullan.

Başka bir hat al ve şirketteki arkadaşlarına hattın kaybolduğunu ya da çalındığını söyle. Yeni hattını şirkettekilere verirsin, eskiyi de kırıp atarsın.
Sakın ola korktuğunu, etkilendiğini belli etme. Daha çok üstüne gelir. Görmezden gel,cevap verme, sanki hiç öyle birini tanımamış gibi hareket et.
Ha oldu da evinin önüne mi geldi, geri git eve ara polisi, beni rahatsız ediyorlar binadan çıkamıyorum de, anında gelip alıyorlar. İş yerine mi geldi, yine aynı taktiği kullan.
İşyerime biliyor ama buradakilerden Hep Korkuyor. Şöförle gidip geliyorum hep. Markete Dahi Çıkmıyorum...
Bugün Söyledim Bizimkilere benim adıma degil kendi adlarını cıkartıcaklar hat.
cevremdeki insanlara Konusmasından korkuyorum.
Göz görmez uydurur Lafı varya....
Hep Diyorum Allahım Sen Kalbime Göre ver. Şerden Hiç kurtulmuyor başım :(

İşyerime biliyor ama buradakilerden Hep Korkuyor. Şöförle gidip geliyorum hep. Markete Dahi Çıkmıyorum...
Bugün Söyledim Bizimkilere benim adıma degil kendi adlarını cıkartıcaklar hat.
cevremdeki insanlara Konusmasından korkuyorum.
Göz görmez uydurur Lafı varya....
Hep Diyorum Allahım Sen Kalbime Göre ver. Şerden Hiç kurtulmuyor başım :KK43:

Bırak istediği lafı uydursun, isterse önüne gelene aslı astarı olmayan şeyleri anlatsın.
Seni tanıyan hiçbir insan söylenenlere inanmaz.
Seni tanımayanların ya da uzak çevrendeki insanların da iki gram aklı varsa, o serserinin çenesini kapatırlar. Bugün ayrıldığı kızın ardından binbir laf edip pislik yapan adamın gerçek yüzünü görürler hem.

Back
X