Beni Benimle Aldatıyor....

Bence ayrılmayacağınızı düşünüyor ondan mesaj atıyor
Dün o anın şokuyla ayrılalım demiş bugün paçaları tutuşmuş şimdi dinlesen mesela kılıfına uydurmuştur her şeyi
Bence ablan mesaj atsın sözlüne artık kardeşime sakın mesaj atma arama bu iş bitti sende ailene söylesen iyi olur biz de sana verecek kız yok diye olayın ciddiyetini anlar.
Ailesini Cagırmayı Düşünüyoruz Bugün,Sanırsam. Eskiden Her hatasını Affederdim Ama bu son noktaydı....

Ailesini Cagırmayı Düşünüyoruz Bugün,Sanırsam. Eskiden Her hatasını Affederdim Ama bu son noktaydı....

Ben olsam çağırmazdım ailesini artık çünkü ortada artık ayıp olur durumu falan yok muhatap bile olmazdım ailesiyle
Telefonda anlatır aile büyüğünüz karşı tarafa
Eşya takı falan varsa verilecek birini göndersinler sizin eve verin gitsin
Tabi bu benim fikrim kk daki bayanlara bir sorun belki uygun olan ailesinin gelmesidir ama ben olsam hiçbirinin suratını bir daha görmek istemem :)

yaşım 22 iken yaptım böle bişey,cepten mesajla işlettim sevgilim,küplere bındı,o kişiye (aslında ben)sen kımsın fılan dıye mesajlar,arıyor tabı ben açmıyorum,sonra akşam oldu yanıma geldi,olayı anlattı,o kadar sınırlıki,pisliğin bir işletıor filan,bulacam kımse maf edıcem fılan,ne korktum ben olduğumu söyeınce ne yapacak dıye,sonra söledim,ve çok kızdı,hiç bende şüphelenmmiş,evli bır kadından memurda şüphe etmişti,nasıl bana böle yazar fılan,bir daha yapmadım kımseye,bence yapmamak lazım,gerek yok,çok geçmiş oldun

Sen böyle baya mi sozluydun gazel yoksa hani ciddi ilişki olur da aileler bilir yakinda nisan yapalım vs o kıvamda mi

sevgili arkadasim,
bu gunler de gecicek inan bana. Allahim sana hayirli birini nasip eder insallah, hic canini sikma, ❤️❤️

Affetme. Hiç cevap verme muhattap olma. Diyeceğini demişsin defol diye.

Lütfen ama lütfen affetme ! Acı çekersin ağlarsın 2 ay! Sonrası bahar ve mutluluk .. Sana bunu bir daha yapar daha beterini yapar ! Sakın dönme lütfen.....
Bugün İtabariyle Kendime Yeni Bir Sayfa Actım.... Nekadar cok hazmedesemde bugünlerde gecicek biliyorum.
sevgili arkadasim,
bu gunler de gecicek inan bana. Allahim sana hayirli birini nasip eder insallah, hic canini sikma, ❤️❤️
Cok teşekkür ederim. Allah sizden Razı olsun Rabbim Herkesi Temiz İnsanlarla Karsılastırsın....
Affetme. Hiç cevap verme muhattap olma. Diyeceğini demişsin defol diye.
imkanı Yok tekrardan Barışmamın... Kendisi Hernekadar Yüzsüzce mesaj atsada BİTTİ.

Zerre düşünülcek bi adam değil ya , bas tekmeyi gitsin ki basmışsın zaten. Hayatını böyle asalaklara harcama :)

Bencede affetme
Aynisini bende yapmistim hatta fake hesapla bulusma saati bile kararlastirilmisti ama dayanamadim bulusmadan önce aradim ve yalana bakarmisin "Hesabim calindi ben yazmadim" demisti yeminler falan etmisti. Neyse kavga mavga etmistik birkac gün snra affettim iste cahilligim. Keske affetmeseydim cünki devam ediyormus meger ama dahada dikkat ederek.. yani demek istedigim demek icinde varmis herzaman yine yapabilir. düsün birde ana baba yeminler ediyorlar....

Affettirmeye calisiyor iste kendini unutturmasin diye mesaj atiyor. Kesin eminsen baskalariyla da konuştuğuna, seni aldattigina (buyuk ihtimal sen oldugunu bilmiyor tabi ki) asla barisma.

Gün Geçtikçe Tahtid Almaya Başladım Dün akşam En sonunda Dayanamayın Aileme Söyledim....
Daha kötü Camurlar Atmaya Başladı Üstüme...
Neyapacagımı Bilmiyorum.....

Back
X