Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonraaaa,ne diyecek biliyor musun..
ben senin olduğunu biliyordum. oyununa oyunla cevap verdim. ahada yazıyorum buraya
yine aynını der. biliyordum senin arkadaşını göndereceğini. arkadaşın olduğunu anladımdı zatenBöyle dememesi için yukarıda bir arkadaş yazmış,
Buluşmaya arkadaşını göndersin. Kendisi sonra gidip orda terk edebilir![]()
Önceki mevzuyu merak ettim. Nereden anlamıştın Cherry? Konu hangisi okuyalım. Az gözümüz açılsın bizim de. Mağlum bu karşı cinse pek güven olmuyorGazel bu şekilde olduğu için üzgünüm. Keşke ben yanılsaydım sen üzülmeseydin.
Ben başından beri bu çocukta bir gariplik hissettim, sana da söyledim zaten. Burda insanlar bana, sana ne sen karışma dediler ama yine de seni uyarmak istedim. Çocuk bana tuhaf gelmişti ama bu kadar da şerefsiz bir cins olduğunu ben de kestirememiştim açıkçası. Okurken höh dedim.
Hayırlısı olsun derim her zaman. Senin için de hayırlısı belki bu olmuştur, mümkünse kendini çok üzmemeye hırpalamamaya bak.
Bencede inkar etmemesi için buluşma teklüf et ve ayrıl evlensen üstüne kuma bulur bu abiBırakıcam Bırakmasına. AnneM 2 gün önce Kalp Krizi Gecirdi..
Bukonuyu Duyup Üzülmesini istemiyorum...
Onun İçin Degil Kendime Üzülüyorum...
Önceki mevzuyu merak ettim. Nereden anlamıştın Cherry? Konu hangisi okuyalım. Az gözümüz açılsın bizim de. Mağlum bu karşı cinse pek güven olmuyor![]()
Keşke iş daha fazla çirkinleşmesen son versen canım, Adam ben zaten biliyordum senin olduğunu klişeleriyle paçayı kurtarmaya çalışmasa. Güven bir ilişkinin çiçeklenmesi için temel şart. O yoksa diğerlerini arama. Sana saygı duyan bir insan mutlaka çıkar karşına. Kendini üzme bunun için.Konularımı okudunuz Azcok Hatırlayan Vardır....
MissCherryBlossom Dedigine Geldim Diyelim öncelikle...
Hislerimden Hiç bi zaman yanılmadım....
Herzamanda bi Güvensizlik Vardı İçimde...
Son zamanlarda Ailesi Kızıyor Diye beni Annemi Ailemi vs Bireylerimi Hepsini Faebootan Swarmdan İnstgramdan Engelledi kullanmicam Dedi .
Ses etmedim Oldugundan fazla Sakin Davranıyorum.. Halende öyle...
En son Swarmında 498 arkadası Vardı şimdi ise 506 tane Arkadası Var yine Ses etmedim...
Belkide İçimde Birşeyleri Bitiridigimden dolayı bu...
Salı Günü Görüştük Normalde 2 haftada 1 görüşüyoruz Zaten.
Yogun Oldugumdan Dolayı Gün içerisindede Pek Konusamıyoruz..
1,2,3 Sorunlar Hiç bitmiyor Bu ilişkide...
Sahte bi Facebook Açmıştım.
Ekledim,Selam Falan Yazdım Kimsin Falan dedi Önce Uydurdum bi isim dedimki Erhanın begenilerinde Gördüm Ekledim..
Şimdi Sevgililik Muhabbetindeyiz. Benimle sözlü.
Neymiste Sevgili Anlamında kimse Yokmuş Evlilik Düşünüyormuş.
Ailesi Bakıyormuş Ben Şok gecirdim.
Suan Halen Benimle Konusuyor.
Sahte Facebooklada Konusuyor.
Sen Gene Bi işler Ceviriosunda Hadi Cıkar Kokusu Yakında Dedim..
Annesini Babasını Üzerine Yemin etti..
Burdan Kalkmayımki Dedi.. Birşey yapmıyorum Girmiyorum Faceye Dedi...
Artık Bu Duruma Bi son Vermek İstiyorumç
Nekadar Cok belli Etmesemde Kalbim Cok acıyor.
haftaya Actıgım Sahte Facebooktaki Kızla görüşmeyi İsticem..
Ben Gidecegim Sonra.....
Görüştükten sonra bilgi verir misiniz gerçekten çok merak ediyorum..Konularımı okudunuz Azcok Hatırlayan Vardır....
MissCherryBlossom Dedigine Geldim Diyelim öncelikle...
Hislerimden Hiç bi zaman yanılmadım....
Herzamanda bi Güvensizlik Vardı İçimde...
Son zamanlarda Ailesi Kızıyor Diye beni Annemi Ailemi vs Bireylerimi Hepsini Faebootan Swarmdan İnstgramdan Engelledi kullanmicam Dedi .
Ses etmedim Oldugundan fazla Sakin Davranıyorum.. Halende öyle...
En son Swarmında 498 arkadası Vardı şimdi ise 506 tane Arkadası Var yine Ses etmedim...
Belkide İçimde Birşeyleri Bitiridigimden dolayı bu...
Salı Günü Görüştük Normalde 2 haftada 1 görüşüyoruz Zaten.
Yogun Oldugumdan Dolayı Gün içerisindede Pek Konusamıyoruz..
1,2,3 Sorunlar Hiç bitmiyor Bu ilişkide...
Sahte bi Facebook Açmıştım.
Ekledim,Selam Falan Yazdım Kimsin Falan dedi Önce Uydurdum bi isim dedimki Erhanın begenilerinde Gördüm Ekledim..
Şimdi Sevgililik Muhabbetindeyiz. Benimle sözlü.
Neymiste Sevgili Anlamında kimse Yokmuş Evlilik Düşünüyormuş.
Ailesi Bakıyormuş Ben Şok gecirdim.
Suan Halen Benimle Konusuyor.
Sahte Facebooklada Konusuyor.
Sen Gene Bi işler Ceviriosunda Hadi Cıkar Kokusu Yakında Dedim..
Annesini Babasını Üzerine Yemin etti..
Burdan Kalkmayımki Dedi.. Birşey yapmıyorum Girmiyorum Faceye Dedi...
Artık Bu Duruma Bi son Vermek İstiyorumç
Nekadar Cok belli Etmesemde Kalbim Cok acıyor.
haftaya Actıgım Sahte Facebooktaki Kızla görüşmeyi İsticem..
Ben Gidecegim Sonra.....
Önceki mevzuyu merak ettim. Nereden anlamıştın Cherry? Konu hangisi okuyalım. Az gözümüz açılsın bizim de. Mağlum bu karşı cinse pek güven olmuyor![]()
MissCherryBlossom İsmini Bilmiyorum Fakat Cherrcim, Hem Cinslerimin Fikirlerini Hep AKlımın Bir Köşesine Yazmışımdır....
Şuan Napıyorum Ben ya Diyip İçim İçimi Yiyor...
Buhallere Gelmemin Sebebi Kim... Birçok Defadır İş yerimden Eksik Evrak Hazırlamaktan Uyarı Yiyorum...
Devam ettirmeyip Direk Bitirmek İstiyorum. Busefer Tüm Kabahat bana Kalıcak...
İlişkinin İlk Başlangıcında Ailemi Sevdiklerimi Karısıma alıp Gögsüm Kabara Kabara Cok güveniyorum Dedim
özelliklede Yapmaz.. Dedim..
Pişmanım Ona Degil En cok Kendime Üzülüyorum.
Elimdeki Yüzügü Bile Cıkarmadım. Cıkaramıyorm.
Ama içimde Halen Bi nefret Var...
Yanına bırakmamalıyım..
öff bu sosyal medya.. toptan kapatıp gitmek lazım. hele swarm kadar saçma bişey yok