Buna benzer bir durum benim başıma gelmişti.
1 yıl kadar önce sınıftan hoşlandığım ve sürekli bakıştığımız bir çocuğa mesaj atmıştım. Bizim sınıf da çok kalabalıktır, ben çoğunu yolsa görsem tanımam mesela. Ama bakıştığın kişiyi tanırsın yani. :) Bu da ben seni tanımıyorum falan dedi. Sonra görüştük biz bununla, ilk defa görüyorum seni dedi. Benim de gururum biraz incindi tabii ama çok önemsemedim. Sonra konuşma ilerledikçe pot kırmaya başladı. Sınıfta kavgalı olduğu kızlarla muhabbetim var, arada takılıyoruz birlikte. ''Aa seni onların yanında görmüştüm, falanca yerdeki demirlerin önünde sigara içiyordunuz.'' dedi. Bir derste olan bir olaydan bahsediyorduk, o gün benim sınıfın neresinde oturduğumu söyledi yani ağzından kaçırdı.

Uzun lafın kısası beyefendi ego kasıyormuş. Beni hiç tanımadığı ve hoşlanma sinyalleri yollamadığı halde ben onun peşine düşmüşüm havası yaratıp beni koşturtacaktı. Sonra tam tersi oldu. Yani ben de koştum ama o da bir hayli koştu. Bitti tabii, böyle biriyle olamazdı zaten.
Bana seninki de böyle bir dava olabilir gibi geldi ama bilemem elbette. Bence fazla kurcalama.