beni bırakmasın nolur bana akıl verin mutsuzum:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi eywa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemm sevgisi böle bitiyorsaaa bırak bitsinn,ne güzel söylıyor ya sevgim bitti diyeee hayret bişi yaaa,,buna rağmenn ben alır çantamı çeker giderdimm,sen neden kendini bu kadar yıpratıyorsun kii,güzel bi sayfa aç kendinee...üzülme değmeezzzz bi erkek için...

Bence hala seni seviyo ve ayrılınca beni unutuyor mu diye bakmaya çalışıyo cunki o çok çabaladı diyorsun bekle sabırla ama kafana da takma (nasıl olacaksa!) o seni hala çok seviyor bence sarıldı demişsin seni özlemiş cunki seven dayanamaz uzaktan onu takip et ayrılmış gibi davranma onu sevgilisi gibi davran en yakın arkadaşı kim fikirlerini alsan.. Her yolu dene diye diyorum seni seviyor o cunki üzülme dönecek bence :)

üzülme canım o sana aşık hemde çokkk.. bakma şimdi biraz kafasını dinlemek istemiş sorunları var galiba. üzülme sen . barışacaksınız. demedi deme laelaelaelaelae

üzülme canım o sana aşık hemde çokkk.. bakma şimdi biraz kafasını dinlemek istemiş sorunları var galiba. üzülme sen . barışacaksınız. demedi deme laelaelaelaelae

bencede arkadaş da benim gibi düşünmüş.... Sadece zaman ver ama bu zaman zarfında uzak kalma sevgini göster yanında ol bak sana nasıl dönecek uzak kalır seyirci olursan bence zor cunki yanına bi destekçi çıkarsa o zaman iyi olmaz bu amaçla dedum p başarılar :))

bence de sakın uzaklasma ilgilen onunla geçirdiginiz komik eglenceli seyleri hatırlat ya hatırlıyomusn...söyle olmustu diye falan yakınlasın yani ama onun rahat kalamsına izin verirsen sogur bence

sevgim bitti diyen biri için bence çabalamaya bile gerek yok birgün elbet geri dönecek ve bu seferde sen ismeyeceksin şimdilik sana rabbim bu acıya dayanma gücü versin zamanla görüceksin bunlar olmamışki gibi yaşıyor olacaksın

ya arkadaşım görmüyomusun anlattıklarını arkadaş kızı seviyormuş çabalama demek olur mu şimdi.? Hemde bu arkadaş da seviyorsa sonra neden istemesin? Ayrıca aralarına soğukluğu sokmasın sonradan o da istemezlık yapmaz hem dimi?

sevgim bitti sözünü bence sinirle söylemiştr.veya seni denemek için ben onun için ugrastm o ugrasacakmı diye sen elinden glen hrseyi yap.askın icin ugras..eger o tepki vermzse en azından bn ugrastım o istemedi dersin daha sonra keske söyle yapsaydm kaybetmdn önce dememek için keske dememek için gurur ypama ve kalibinin sesini dinlee..

bencede unutma çabalarsan sonunda tüh demezsin hemde bi yorum yazsan düzeldi düzelmedi merak ediyoruz arkadaşım :)) yani şahsım adına sen onun yaptığını yap ve yaptığından pişmanlık duyma onun gibi ama karşıdaki ne de hah bak istediğimi yapıyo dedirtme yani hem sevgini göster hemde "çok" aşırı sevgi gösterme hoşlanacağı tür ay saçmaladım mi ne :) muck

sanırım düzelttim bu mesajda hatalarımı mavi:)

madem onu seviyorsun neden hep ters davrandın ona anlamadım.sonradanda mı farkına vardın sevdiğinin???bazı şeylerin değeri kaybettikten sonra anlaşılır.umarım sende onu kaybetmezsin.anlattığına göreyse çocuk seni seviyo gerçekten ve bu durumda iş sana kalıyo.yani ortamı yumuşatmak senin elinde gibime geldi:)

kusura bakmayın nete giremedim.ama istemiyor artık beni herşey bitmiş. sanki hiç bn olmamışım gibi hayatına devam ediyor.nasıl bu kasdar yanıldım bnde anlamıyorum böyle biri değildi

işteee gülüm er-kek ten ne beklersinnn çok sinirlendim benn,

neyse bence sende fazla üzülmee,senin vicdanın rahat olsun bencee

ne ara ne de mesaj çekk uzak durr bi müddet ...

ama dönersede bence sakınn bakma yüzüneee....

bizler değerliyiz arkadaşlarrr,.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…