rica ederim bitanem ne önemi varrr siz kavusun yeterkiii tesekkür etmesende olur canımcımmmm süpersinnnnalkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz
ben kendime değer veriyorum zaten kimsenin önünde gururmu ayaklar altına sermedim sermemde bundan sonra ama aşk sevgi bunlar tek taraflı değil gün gelir zor günleri beraber atlatırsın yok o bni daha çok seviyo yok sevmiyo bunları düşünmek saçma şimdi zor bi dönmi de beraber atlatıryoruz bu gururu ayaklar altına almakmı kendine değer vermemkmi oluo..eğer öyleyse kimse kendine çoğu zamn değer vermiyo
boşuna yazıyorum diyosun madem yazma ozamn sen kendine çok değer veriyosun ki insanları saçma sapan şeylerle yargılıyosun.ben onsuz yaşayamam yapamam yazmışmıyım hiç oku bütün mesajlarımı bakalım beni tanımadan yargılamaya hakkın yok bn kimse için ölüp bitmem sen kendine değer verdiğini zannediyosun yaaa emin ol bn kendme senin kendine verdiğin değerden çok daha fazlasını veriyorum...ama sen anlayamazsın işte kendime değer veriyorum ve bana kendimi değerli hissttrecek kişilerin yanında olurum onlara değer verim..ama kimse sana daha önce değer vermemişki sadece kendini kendin değerli kılıyosun oda değerlı olmaksa tabi:delikafadulden:lepi:zorlukları birlikte aşmak farklı birşey beni bırakmasın nolur demek farklı birşey .benı bırakmasın nolur demek ben onsuz yaşayamam,ölürüm biterim demek ve bu acizlik değilde nedir söylermisin? eger zorlukları birlikte aşmaksa sorun boyle demezsin ıkı tarafta bırbırıne kayıtsız şartsız yardıma hazırdır zaten kımse kımsenın yanından gıtmeye kalkmaz gerçek sevgi böyle birşey bende yaşıyorum zorlukları bırlıkte aşmaya çalışıyoruz vebaşarıcaz ama bu demek değilki ben yada o nolur benı bırakmasın onsuz ne yaparız dıye düşüncez çünkü kendimize değer veriyoruz ama boşuna yazıyorum kendine değer vermeyen bir insan nasıl olsa anlamayacaktır.
inş cnm50 olsun msjlarım sana özel msj atcam
olur tatlışımmm naber nasıl gidiyo bakalımmmm sekercim ne yaptınnnolumunekankayizsmileŞeniz
sınavlarım bşladı ne zamandır giremiyorum nete kusura bakmayın..iyiye gidiyor sanırım ama bilemiyorum canım
hadi inşallah kuzum yaaaolumunekankayizsmile Şeniz
bitti arkadaşlar bana dua edn onsuz olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?