beni bırakmasın nolur bana akıl verin mutsuzum:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi eywa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben bıle benı bırakmasın noluru okuyunca çaresiz bır kız düşünüyorum.kım bılır o neler düşünüyor bu kadar sevgısı altında olan bırısını kaybetmemek ıcın nolur dıyen bırısını nıcın bırakmasın kı sebep soylermısın bence yok once kendıne deger vermeyı öğren akıl ıstıyorsan al sana akıl

ben kendime değer veriyorum zaten kimsenin önünde gururmu ayaklar altına sermedim sermemde bundan sonra ama aşk sevgi bunlar tek taraflı değil gün gelir zor günleri beraber atlatırsın yok o bni daha çok seviyo yok sevmiyo bunları düşünmek saçma şimdi zor bi dönmi de beraber atlatıryoruz bu gururu ayaklar altına almakmı kendine değer vermemkmi oluo..eğer öyleyse kimse kendine çoğu zamn değer vermiyo

zorlukları birlikte aşmak farklı birşey beni bırakmasın nolur demek farklı birşey .benı bırakmasın nolur demek ben onsuz yaşayamam,ölürüm biterim demek ve bu acizlik değilde nedir söylermisin? eger zorlukları birlikte aşmaksa sorun boyle demezsin ıkı tarafta bırbırıne kayıtsız şartsız yardıma hazırdır zaten kımse kımsenın yanından gıtmeye kalkmaz gerçek sevgi böyle birşey bende yaşıyorum zorlukları bırlıkte aşmaya çalışıyoruz vebaşarıcaz ama bu demek değilki ben yada o nolur benı bırakmasın onsuz ne yaparız dıye düşüncez çünkü kendimize değer veriyoruz ama boşuna yazıyorum kendine değer vermeyen bir insan nasıl olsa anlamayacaktır.

boşuna yazıyorum diyosun madem yazma ozamn sen kendine çok değer veriyosun ki insanları saçma sapan şeylerle yargılıyosun.ben onsuz yaşayamam yapamam yazmışmıyım hiç oku bütün mesajlarımı bakalım beni tanımadan yargılamaya hakkın yok bn kimse için ölüp bitmem sen kendine değer verdiğini zannediyosun yaaa emin ol bn kendme senin kendine verdiğin değerden çok daha fazlasını veriyorum...ama sen anlayamazsın işte kendime değer veriyorum ve bana kendimi değerli hissttrecek kişilerin yanında olurum onlara değer verim..ama kimse sana daha önce değer vermemişki sadece kendini kendin değerli kılıyosun oda değerlı olmaksa tabi:delikafadulden:lepi:

eywa şimdi okudum konunu hakkında ne hayırlısı ise o olsun inş..seni mutlu huzurlu edecekse bi ömür boyu yanında olsun...sen sevmişsin ne güzel ben sevemıyorumm,garip bişey ben sevdiğimi sanıyorum ama olmuyor,soğuk dik başlı bi kız olduğumdan mıdır yoksa adam gibi biri karşıma çıkmayışından mıdır acaba:)çok sevmiş seni belli gerçekten sende sev ama onun seni sevdiği kadar değil,sen biraz daha geri plan dur ama sevgini göstermekte de ihmal etme,,ebe diyip kaçmakkk ilşkinize daha güzel kılar heheh:)mutluluklar senin olsunnnnn

bitti arkadaşlar bana dua edn onsuz olmak çok zor

canım benim ya birbirnini seven insanların ayrılmasına hiç dayanamam. aşkta gurur tanımam ben . keşke düzzeltebilseydin. seven alttan alır sorunun düelmesi için. biz de öyle dönemöle geçirdikki . hatalarm oldu benim. ama hatanı anladığında alttan almasınıda bilceksin. onu çok kırmıştım ve hep boyun eğdim kendimi affettirip güvenin sağlamak için şimdi askerde onu çok seviyorum bekliyorum ve alttan alıp boyun eğdiğim için hiç pişman değilim onsuz bi hayatı düşünebiliyosan karar senin. ama yapamadık da bitti diye bi bahneye sığınma seven ne yapmamaz ki . duygularından emin ol canım ve seviyorsan bahanelere sığınma çık açıkca sevdiğini söyle kavuşunnn...

Bencede git söyle sevgi herşeyden önce gelir bahaneler çaresiz olmak gibi birşey unutma sevmek bu hayatta en güzel hediye ben inanıyorum ki konusulunca mutlaka düzelir.. Eğer karşıdaki seviyorsa ve değer veriyorsa, sevmiyorsa bitmesine razı gelir ama ufak tefek hataları göz ardı etmeyen biri zaten sevmemiştir üzülme.. Ve sen elinden geleni yapmış oldun 15 gün düşünmüş çok bile.. Seven düşünmez ben olsam açıkça söylerdim günleri ızdıraba çevirmenin anlamı yok kiii.. Kaldıki o seviyorsa anladık tek taraflı çaba yapmış ama şimdi sende çabalamadin mi? O zaman sallantıya bırakmak yanlış bence :) saygılarımla ve sabır diliyorum..... Not: SEVENLER AYRILMASIN! ....

hem hangi sevgide emek yok çaba yok??? boştan gelmiyo güçlü bağlar??? ilerde hangi mutlu çift geçmişteki zorluklarından bahsetmiyo? hiç görmedim 4-4lük ilişki . mutlaka olacak belli dönem aksaklık önemli olan onları atlatabilmek . hem ilerde mutlu olduğunuz zamanlarda dersin iyi ki alttan almış kurtarmışım diye :) emin ol öyle daha mutlu olursun. tabi sen bilirsin. ben bunu bizzat yaşadığım için diyorum. iyi ki alttan almış düzeltmişim iyi ki iyi ki . iyi ki o var ve ben seviyo. Şeniz

gururun olduğu yerde aşk yoktur,siz gururu tercih etmişsiniz seven insan çabalar mücadele eder kaçmaz....

Bence de seviyorsan çaba harca. Bırak ne olacaksa olsun, içinden geldiği gibi davran. Korkmamalısın.
Ben de şimdi düşündüm de acaba benimki de bağlanma korkusuyla mı bu kadar bocaladı. İnşallah o da çok pişman olmuştur. kötükedihüso
Gerçi siz daha pişmanlık eşiğinde değilsiniz tam olarak. Hayırlısı olsun.

nasip ten ötesi yok benceee,neden böle oldu diye de isyan etme sakınn,en güzel teselli alnıma yazılmamiş demekki diyeceksin,kaderinse zatenn o senin,sen istemesendeee gelir peşinden ayrılmazzz,bu sebepten bencee üzülme hayatımm,herşeyi zamanı bırak bakalımmm,...hayat çok güzel ye iç gez eğlennnn...hayat sırf onlar üzerinde dönmüyorr hihoyyyt

hiç bişi yapamıyorum arkadaşlar ben kaç defa gururumu ayaklar altına aldım yalvardım btmesin diye ama o bunu anlamadı sewgim bitti diyo daha ne yapayım günlerdir ağlıyorum onun için bn gurur denen şeyi onun için çoktan çıkardım hayatımdan geç oldu ama çok uğraştım onun için..dün eşyalarım vardı evine gittim almak için en son ayrılırken sarılayım vedalaşım dedim eskiden sarılmıodu dün oda sarıldı bana şimdi olmaz blki ama gelecek ne gösterir bilemem dedi..evine gittim ona doğumgününde yaptırdığım pastadaki taş hala duruo iyiki varsın aşkım yazıodu herkes ayrıldığımızı bilo arkadaşları evine girp çıkıo ama o yazı hala orda duruo..sewgisi bitti madem neden o hla orda duruo bnm ona aldığım bileklik hala kolundaydı sewgisi bitti madem neden atmadı onları yada neden kaldırmadı anlamıyorum ne istio benden bi umutlanıp bi ters düşmekten bıktım artık bi yakın bi uzak npcam bn..ama dün herşey farklıydı yanındayken hani insan hisseder yaaa...çok yakındı bana kavgalıyken sarılmıodu bile ama dün nasıl sarıldı günlerdir görüşmüoduk bide dün ilk defa görüştük..ama dün gece msj attım yanından ayrılalı saatler geçti sadece ama msjıma cvp atmadı neden böyle yapıo

bunun başka bi sorunu varr,bak sana söliyim kesinlikle seninle ilgili bi sorun değil bencee...farklı bi sorun var yada başka bi kişi varr...yada biraz cık mecare yaşamaya ihtiyacı varr..ya senin bu anlattığın hiç yabancı değil bana :)sen ne yap biliyor musun?bırak mesaj atmayıı falannn..bak gör belli bi zaman sonra o sana gelecekk..ama dediğim gibi bırak mesaj atmayı falannn,rahat kalsın bi beyfendii,gör bak nasıl düzeliyor herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…