sanırım düzelttim bu mesajda hatalarımı mavi:)
canım madem seviyosun arada verme al karsına karsılıklı konuş sevdicegini bırakmaaa sonra ikinizde mutsuz olursunuz çok üzülürsünüz böle konuları okuyunca bende cok üzülüyom walla ayrılmasın sevenler diye bagırıyom ama kimse duymuyo kiii...
bu gece sen duy bari sesimi sevginin peşinde koş ne olursa olsun....derim ben
hatalarımda oldu diyosun ne güzel işte farkına varmışsın hiç bişe için gec deil inanki.....
rabbim yar ve yardımcın olsun tatlışım....
bu arada arkadaşlar biz 13 nisanda çıkmaya bşladık 6 haziranda doğumgünümde yüzük getirdi kendi aramısda taktık ve o okadar düşünp almış yüzükleri blki ciddiyetini göstermk istedi ama bn ona bile ters tepmiştim ozamn ben takamam demiştim çok üzülmüştü şimdi takıorum yüzüğümü ama boşşşş....ve biz onunla aynı yerde okuyorus aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde ayrılırsak nasıl dayanırımki bn mutlaka karşıma çıkck...
çok teşekkür ederim canım.inş sana mutlu haberleride verebilirim.ben elimden geleni yapıyorum hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum...bırakmıcam bırakamam daha doğrusu...
inş ayrılmayız bol bol dua ediyorum zaten.bu dönemi atlatırız inş en iyi sekilde.inşallah canım bol bol duet rabbime sıgın rabbim ayırmasın siziiii:Saruboceq: Şeniz
herkesin anlayışı farklı tabi eskiden bana da saçma gelirdi yüzük..takamam dersim hep.ama insan bi kere yaşadımı o kadar basit olmuyor işte canım.Kendi aramızda yüzük taktık olayınıda oldum olası anlamış değilimdir...
Hayır,ne oluyor yüzük takınca...Daha mı ciddi oluyor? Ciddiyetimi belirliyor?
Hadi hediye olarak takı amaçlı alır,neyse...Ama bu anlamda takmak bana gereksiz ve gülünç geliyor.
Maşallah,olduğu ciddiyette belliymiş bu yaptıklarından (!) Yüzüğe gerek yok yani şakkıdı
bu arada canım türkçe de felan diye bir kelime de yok dağrusu falanŞu Türkçemizi güzel kullansak ne iyi olur bir de...Şu Türkçe mesajlarda w harfleri felan ne diye girer bilmem.Kısaltmalar da cabası
Neyse ...Konuya döneyim.Seviyorsan çaba göstermelisin kaybetmemek adına .
Madem o senin için herşeyi yapmış sen de ondan eminsin konuşmayı dene.
Birbirinize verdiğiniz süre zarfı içinde biraz daha anlayışlı olmaya bakın
bilmiyorum neden naz yapmayı ayarlayamıyoruz ama benim arkadaşlarım yüzünden oldu çoğu zaman ona haksızlık yaptım arkadaşlarım onunla vakit geçirmemi istemiyorlardıNaz yapmanın da sabrın da bir sınırı war . Neden herşeyi dozunda ayarlayamıyoruz bilmem ki bilmiyorumkismile
Bir de sen de sanki onu kaybetmenin sıkıntısı , sewginin önüne geçmiş gibi geldi . Emin misin duygularından ?
Hani bir çocuğa oyuncağı werirsin almaz ama başka çocuğa wermeyi teklif edersen kıymetli olur ya , bunun gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?