- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 37
- Konu Sahibi feracelife
-
ben çok kısa bir süre içinde 8 kilo verdim. 56dan 48e düştüm.
şekeri, tuzu, hamurişini bıraktım. günde sadece 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum başka ekmek yemiyorum. azar azar 3 öğün yiyorum. abur cubur yok. asitli herhangi bir içecek asla...
haftada bir yüzüyorum ve her gün yürüyüş yapıyorum. yürüyüş yapamıyorsanız evde egzersiz yapabilirsiniz.
Ah, caniiim insallah veririz ya. Gencligimizi bir 10 kiloya harcatmayalim. :)
olur, olmayacak bir şey değil. üniversitedeyim, yemek yapmayıp dışardan yemeler yüzünden 56yı görmüştüm. bu yaz verdim gitti : ) sizin de olur. önemli olan istikrarlı olmak.ooooooooooo maşALLAH çok guzel vermişsiniz :)
dediklerinizi yapacağım inşALLAH bende siizin gibi kısa bir zamanda zayıflrm :)
işte ben onları yapamıyorum
diyetle verdiğim kiloyu çok hızlı bir şekilde geri alıyorum
yürüyüşde hergün yapamıyorum maalesef
abla nasılsın1.64 boy
Kendimi bildim bileli 50-51 kg yum.
Kalkar kalkmaz Türk kahvemi içerim..kuru kayısı,incir,fındık,ceviz yerim..
Günde İki litre suyumu asla aksatmam.
Sonra yaklaşık iki saat boyunca deli gibi spor yaparım..
Kahvaltı da sadece üç ince dilim ekmek yerim,kuvettli yaparm kahvaltımı.
Onun dışın da asla ekmek yemem ve masamız da asla ekmek olmaz.
Tatlı bağımlısıyım..
Günde bir kg baklava yediğim,bir kavanoz nutella götürdüğüm oluyor ama yaptığım spor sayesin de kg ya dönüşmüyorlar.
İyiyim canım sen nasılsın?abla nasılsınbeslenme konusunda hemen hemen aynıyız. tek fark kuru kayısı, incir vs. yemiyorum. bir de tatlı sevmiyorum. sigara kullanıyor muydun? kullanıyorsan kaç yıldır? herhangi bir problemin oluyor mu? eğer kullanmıyorsan sorduğumla kaldım.
ben de kullanıyorum bir 5 senedir falan. sağlıklı besleniyorsun, spor yapıyorsun. herhangi bir sağlık problemi yaratıyor mu sigara? bırakamadım gitti korkuyorum da.İyiyim canım sen nasılsın?
Kullanıyorum malesef,kaç yıl olduğunu ne sor ne ben söyliyim.
Bu bahnelerin ardına sığınma desem.ailevi sıkıntılar desem
merhaba ne kadar süre kısa süre dediğinizben çok kısa bir süre içinde 8 kilo verdim. 56dan 48e düştüm.
şekeri, tuzu, hamurişini bıraktım. günde sadece 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum başka ekmek yemiyorum. azar azar 3 öğün yiyorum. abur cubur yok. asitli herhangi bir içecek asla...
haftada bir yüzüyorum ve her gün yürüyüş yapıyorum. yürüyüş yapamıyorsanız evde egzersiz yapabilirsiniz.
olur, olmayacak bir şey değil. üniversitedeyim, yemek yapmayıp dışardan yemeler yüzünden 56yı görmüştüm. bu yaz verdim gitti : ) sizin de olur. önemli olan istikrarlı olmak.
Bu bahnelerin ardına sığınma desem.
ay pardon yanlış anlamışım düzelttim : ) 2 aya yakınmerhaba ne kadar süre kısa süre dediğiniz
ben de her gün yürüyüş yapıyorum
ne guzel siz hayatınızı çok guzel bir düzene koymuşsunuz1.64 boy
Kendimi bildim bileli 50-51 kg yum.
Kalkar kalkmaz Türk kahvemi içerim..kuru kayısı,incir,fındık,ceviz yerim..
Günde İki litre suyumu asla aksatmam.
Sonra yaklaşık iki saat boyunca deli gibi spor yaparım..
Kahvaltı da sadece üç ince dilim ekmek yerim,kuvettli yaparm kahvaltımı.
Onun dışın da asla ekmek yemem ve masamız da asla ekmek olmaz.
Tatlı bağımlısıyım..
Günde bir kg baklava yediğim,bir kavanoz nutella götürdüğüm oluyor ama yaptığım spor sayesin de kg ya dönüşmüyorlar.
kafaya takmadığın da ve dikkatli beslendiğinde gider kilolar.
Özellikle takmamaya çalış takınca daha çok yemek istiyor insan
sağlıklı beslenip, spor yapmaya başladıktan sonra kendimi aynada daha güzel, daha canlı görüyorum. başardığını görmek insanı motive ediyor. bir de az yemeye alışınca gerçekten mide fazlasını almıyor, alışıyor insan...sizin iradeniz baya kuvvetliymiş bunu nasıl başarıyorsunz ?
kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ?
işte ben onları yapamıyorum
diyetle verdiğim kiloyu çok hızlı bir şekilde geri alıyorum
yürüyüşde hergün yapamıyorum maalesef
aslında kilolardan bahsetmiştim :)45 dakika kadar : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?