beni bırakmayan kilolarım

ooooooooooo maşALLAH çok guzel vermişsiniz :)

dediklerinizi yapacağım inşALLAH bende siizin gibi kısa bir zamanda zayıflrm :)

1.64 boy
Kendimi bildim bileli 50-51 kg yum.
Kalkar kalkmaz Türk kahvemi içerim..kuru kayısı,incir,fındık,ceviz yerim..
Günde İki litre suyumu asla aksatmam.
Sonra yaklaşık iki saat boyunca deli gibi spor yaparım..
Kahvaltı da sadece üç ince dilim ekmek yerim,kuvettli yaparm kahvaltımı.
Onun dışın da asla ekmek yemem ve masamız da asla ekmek olmaz.
Tatlı bağımlısıyım..
Günde bir kg baklava yediğim,bir kavanoz nutella götürdüğüm oluyor ama yaptığım spor sayesin de kg ya dönüşmüyorlar.

ooooooooooo maşALLAH çok guzel vermişsiniz :)

dediklerinizi yapacağım inşALLAH bende siizin gibi kısa bir zamanda zayıflrm :)
olur, olmayacak bir şey değil. üniversitedeyim, yemek yapmayıp dışardan yemeler yüzünden 56yı görmüştüm. bu yaz verdim gitti : ) sizin de olur. önemli olan istikrarlı olmak.

işte ben onları yapamıyorum
diyetle verdiğim kiloyu çok hızlı bir şekilde geri alıyorum
yürüyüşde hergün yapamıyorum maalesef

Diyet işi böyledir zayifladim diyerek birakamazsin rejim yapan insanlar digerlerine gore daha cabuk kilo alirlar diye dusunuyorum

Onlar seni birakmiyosa sen onlari birak iradeli ol. ben sofradan doymadan kalkarim genelde iki dilimden fazla ekmek yemem tabagimada az yemek alirim gobegim de yok decenek kadardir. Eh tabi hamur islerinden zararli yiyeceklerden kacinirsan daha iyi tabi. Hareket de onemli yemek yedikten sonra oturma ve hergun mutlaka tuvalete cikiyor olman gerek

zayiflarsin insallah iş irade de bitiyo

abla nasılsın beslenme konusunda hemen hemen aynıyız. tek fark kuru kayısı, incir vs. yemiyorum. bir de tatlı sevmiyorum. sigara kullanıyor muydun? kullanıyorsan kaç yıldır? herhangi bir problemin oluyor mu? eğer kullanmıyorsan sorduğumla kaldım.

İyiyim canım sen nasılsın?
Kullanıyorum malesef,kaç yıl olduğunu ne sor ne ben söyliyim.

merhaba ne kadar süre kısa süre dediğiniz
ben de her gün yürüyüş yapıyorum

olur, olmayacak bir şey değil. üniversitedeyim, yemek yapmayıp dışardan yemeler yüzünden 56yı görmüştüm. bu yaz verdim gitti : ) sizin de olur. önemli olan istikrarlı olmak.

sizin iradeniz baya kuvvetliymiş bunu nasıl başarıyorsunz ?
kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ?

kafaya takmadığın da ve dikkatli beslendiğinde gider kilolar.
Özellikle takmamaya çalış takınca daha çok yemek istiyor insan

ne guzel siz hayatınızı çok guzel bir düzene koymuşsunuz
sabah kalkar kalmaz neden kahve içiyrsunuz ? alışkanlık mı yoksa ciddi anlamda faydası oluyor mu iştahınızı falan mı kesiyor

sizin iradeniz baya kuvvetliymiş bunu nasıl başarıyorsunz ?
kendinizi nasıl motive ediyorsunuz ?
sağlıklı beslenip, spor yapmaya başladıktan sonra kendimi aynada daha güzel, daha canlı görüyorum. başardığını görmek insanı motive ediyor. bir de az yemeye alışınca gerçekten mide fazlasını almıyor, alışıyor insan...

işte ben onları yapamıyorum
diyetle verdiğim kiloyu çok hızlı bir şekilde geri alıyorum
yürüyüşde hergün yapamıyorum maalesef

Youtube a leslie sansone yaz her gun 5 mile yuru :)

Baska nasil bir cozum ariyorsun. Uzulerek gitmez kilolar. Karatay diyeti yap ayrica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…