- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi feracelife
-
ivit sonradan farkettim pardonaslında kilolardan bahsetmiştim :)
Sağlık sorunu yaşamıyorum hatta geçen aylarda ciğer filmim tertemiz çıktıben de kullanıyorum bir 5 senedir falan. sağlıklı besleniyorsun, spor yapıyorsun. herhangi bir sağlık problemi yaratıyor mu sigara? bırakamadım gitti korkuyorum da.
Youtube a leslie sansone yaz her gun 5 mile yuru :)
Baska nasil bir cozum ariyorsun. Uzulerek gitmez kilolar. Karatay diyeti yap ayrica.
sağlıklı beslenip, spor yapmaya başladıktan sonra kendimi aynada daha güzel, daha canlı görüyorum. başardığını görmek insanı motive ediyor. bir de az yemeye alışınca gerçekten mide fazlasını almıyor, alışıyor insan...
Tiryakilik :) içmezsem kendime gelemiyorum.ne guzel siz hayatınızı çok guzel bir düzene koymuşsunuz
sabah kalkar kalmaz neden kahve içiyrsunuz ? alışkanlık mı yoksa ciddi anlamda faydası oluyor mu iştahınızı falan mı kesiyor
sağol canım ben de daha önce diyetle çok düştüm ama sadece diyet olunca verdiklerim aynen geri geliyordu yürüyüşüm de düzenli deildiay pardon yanlış anlamışım düzelttim : ) 2 aya yakın
Soyle dusunelim: Yaslandigimizda zaten kilo alacagiz bari gencligimizde zayif olalim. :)kesinlikle katılıyorum :)
ama bazende amann nolcak ya ye yaşlanınca zaten yiyemiyeceksin deyip çok yiyorum
Soyle dusunelim: Yaslandigimizda zaten kilo alacagiz bari gencligimizde zayif olalim. :)
canım sana hemen kendimden örnek veriyorum.
benim biraz promlemlerim var.kiloluyum ve nedenleri pcos olmam ve en önemliside aşırı insulinim var.
doktora gittim.bana zayıflamamı söyledi.insulini azaltmak için ilaç verdi ve zayıflamak için bol bol yürüyüş yap dedi.koşmana gerek yok sadece adım adım yürü sakince dedi ve ben doktorumun dediklerini yapıyorum.dün 1 hafta oldu ve inanmazsın 3 kilo gitti.tabi bunun yanısıra yemeklerde de azalmalar oldu.ekmeği hayatımdan çıkardım.dilime beyaz ekmek ne zaman değdi onu bile hatırlamıyorum.misafir falan olmadığı sürece eve pastaydı,börekti girmiyor.sürekli gözönünde durursa böyle şeyler insan kendini tutamıyor ve yiyor.sabahları 1 dilim siyah ekmek ve peynir yiyorum öğlen evde ne pişmişse ondan yiyorum 2 dilim siyah ekmekle ve yemek yeme faslı bitiyor.akşama bol yürüyüş yapıyorum acıktığımda meyve yiyorum.bu kadar.acıktığımı hiç hissetmiyorum.ha bide bol su iç.
Off benim kilom 172 ye sadece 53. Keske bende kilo alsam ama yok vucut almiyo
Yapmak zorundasın.Kilolar seni bırakamaz sen onları bırakırsın.Bunu gençlik döneminde 96 dan 52ye düşmüş bir diyetisyen olarak söylüyorum.Sadece diyet yaparsan kiloları geri alırsın,ölüm diyetleri yapma,çünkü öyle diyetlere uzun süre devam edemezsin ve bırakınca doğal olarak kilo alırsın..Bir doktora git tahlil yaptır,tahlillerin temiz çıkarsa seni diyetisyene yönlendirir,diyetisyenin verdiği diyet listesiyle ve sporla rahatlıkla kilo verirsin..işte ben onları yapamıyorum
diyetle verdiğim kiloyu çok hızlı bir şekilde geri alıyorum
yürüyüşde hergün yapamıyorum maalesef
Yapmak zorundasın.Kilolar seni bırakamaz sen onları bırakırsın.Bunu gençlik döneminde 96 dan 52ye düşmüş bir diyetisyen olarak söylüyorum.Sadece diyet yaparsan kiloları geri alırsın,ölüm diyetleri yapma,çünkü öyle diyetlere uzun süre devam edemezsin ve bırakınca doğal olarak kilo alırsın..Bir doktora git tahlil yaptır,tahlillerin temiz çıkarsa seni diyetisyene yönlendirir,diyetisyenin verdiği diyet listesiyle ve sporla rahatlıkla kilo verirsin..
3 öğün meyve yiyebilirsin..maşALLAH :) çok guzel vermişsiniz kılolarnzı çok takdir ettim :)
daha once dıyetisyene çok gittim
ilk bir gittiğim doktor kan tahlılleri yaptırdı sonra dıyetsyene sevk ettı
diyetısyen bana çok guzl bir dyt vrdi ama ben ozmn daha kucuktm yapamıyrdm çok kaçamaklarm oluyrdu
sonra gtmdm artık yapamyrm dye
snra br daha gttm
kan şekerim ve kolesterolum yuksek çıktı
dıyet uyguladm 55 kıloya dustm ama sonra dıyetsyene gtmyi kestm ramaznda ve fazlasıyla aldım kılolarımı şimdi 61 im ama artmisda olblr
kan şekrm dusuk oldugu ıcn cnm çok tatlı çekıyr yemedıgm zmn gozlrm kararyr bayılck gbı olyrm
çok yediğimdede çok kotu oluyrm
ortasını bir turlu tutturamyrmm :/
benmkisi diyetle değilde yaşam biçimimi değiştirip duznlı beslenrsm olrmş anldm bugun :)
ve artık azmedicm zyflycğim inşALLAH :)
Beni de birakmiyorlar ama bu kez ben onlari birakicam.
3 öğün birer tane yersen yapmaz,her şeyin abartılı olmayanı güzel..peki meyve kılo yapar mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?