• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( beni böyle görmemeliydi

Bence kendi haline bırak çok üstüne gitme sonuçta ayrıyken gitmişin hadi siz beraberken gitseydin tepkisini anlardım ama biraz abartmış...

kızlar bızım bıgun aramız lımonıydı ve o aksam bıyere gıtmıstı ama bana solememıstı bende bısey dememıstım ama gıdıcegını duydum bıyerden o bnm bılmedıgımı sanıyodu yanı.ona bunu bugun duymusum gıbı sen bole bole gıtmıssın bı aksam dedım evet dedı nıe haberım yok dedım bıse soledı bnde cevap vermedım.kavga etmemek ıcın ama onunda hatasını yakalmısım gıbı bıse olusturmak ıcın.sımdı napmalıyım cevap vermıyerek tmm anlastıkmı demıs gıbı oldum.kısasa kısas yapmaa calıstım becerebılmısmıyım

kuzucumm bencede kendi haline bırak... boşverrr... huyuna git biraz ona güven vermeye çalış çünkii bende aynı durumdayımm...huyuna git seviyosann..

cok huyuna gıttım msj atma dıo.napmalıyım ya sen hattını kırmıssın ya nasıl yapabıldın olemı yapmalıyım

cok huyuna gıttım msj atma dıo.napmalıyım ya sen hattını kırmıssın ya nasıl yapabıldın olemı yapmalıyım

huyuna gitmek sürekli mesaj atmak degilki,
mesela simdi son olarak soyle bi mesaj yazabilirsin,
kusura bakma hataliyim gitmemeliydim ama gittim o donemde ayriydik,
ben yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum yaptiysam ozur dilerim bundan sonra tekrari olmicak,
artik seni rahatsiz etmicem gerisi sana kalmis gibi birsey yazip yolla sonra ondan adim gelmesini bekle bence :40:

canımm hayr sakın bu durumda yapma... msj atma diooosa atma...o ataana kadar bekle... benmki bana mesaj atma demedi hiç... sadece sus derdi oda gıcık davrandığımda...sonra özür dilerdim cevap atardı...

huyuna gitmek sürekli mesaj atmak degilki,
mesela simdi son olarak soyle bi mesaj yazabilirsin,
kusura bakma hataliyim gitmemeliydim ama gittim o donemde ayriydik,
ben yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum yaptiysam ozur dilerim bundan sonra tekrari olmicak,
artik seni rahatsiz etmicem gerisi sana kalmis gibi birsey yazip yolla sonra ondan adim gelmesini bekle bence :40:

aynenn kastettiğim bu..

benı carsıda gormus ona haber vermemıstım rahat bırak dednız ya hani telı kapat dednız.yaptım ama o da gorup msj atmıs nereye gııdıon dıe actıgımda gordum cvp attım o da nasıl haber vermezsın dıye kızdı sonra bnde rahat bıraktım ıste dedım o da cok degstın yazdı.bnde adam gıbı konustum bak degsmedım soyle boyle dıye ve barıstık anlıcagınız carsıya cıkmam ıse yaradı :):39:

benı carsıda gormus ona haber vermemıstım rahat bırak dednız ya hani telı kapat dednız.yaptım ama o da gorup msj atmıs nereye gııdıon dıe actıgımda gordum cvp attım o da nasıl haber vermezsın dıye kızdı sonra bnde rahat bıraktım ıste dedım o da cok degstın yazdı.bnde adam gıbı konustum bak degsmedım soyle boyle dıye ve barıstık anlıcagınız carsıya cıkmam ıse yaradı :):39:

bence bizim fikirlerde ise yaradi telefonun acik olsaydi aninda mesaj atacaktin ama kapali olunca gec attin mesaji barismaniza sevindim,sen yinede kacan kovalanir hesabina biraz daha devam et hemen yumusama kiymetini anlasin:34:

bence bizim fikirlerde ise yaradi telefonun acik olsaydi aninda mesaj atacaktin ama kapali olunca gec attin mesaji barismaniza sevindim,sen yinede kacan kovalanir hesabina biraz daha devam et hemen yumusama kiymetini anlasin:34:

saolun cnm ya.evet haklısınız mesela carısdan donuste bn gordum onu şşt yapıcaktım vazgectım ama.eger onu yapsaydım barısmıcaktık ısteklı gorundugum ıcın donuste nasıl aglıyorum ama bıttı artık boyle nıye bıttı dıye.eve geldım telı actım bı baktım atmıs:1:

saolun cnm ya.evet haklısınız mesela carısdan donuste bn gordum onu şşt yapıcaktım vazgectım ama.eger onu yapsaydım barısmıcaktık ısteklı gorundugum ıcın donuste nasıl aglıyorum ama bıttı artık boyle nıye bıttı dıye.eve geldım telı actım bı baktım atmıs:1:

çok sevindim.. :)

Back
X