Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok huyuna gıttım msj atma dıo.napmalıyım ya sen hattını kırmıssın ya nasıl yapabıldın olemı yapmalıyım
cok huyuna gıttım msj atma dıo.napmalıyım ya sen hattını kırmıssın ya nasıl yapabıldın olemı yapmalıyım
huyuna gitmek sürekli mesaj atmak degilki,
mesela simdi son olarak soyle bi mesaj yazabilirsin,
kusura bakma hataliyim gitmemeliydim ama gittim o donemde ayriydik,
ben yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum yaptiysam ozur dilerim bundan sonra tekrari olmicak,
artik seni rahatsiz etmicem gerisi sana kalmis gibi birsey yazip yolla sonra ondan adim gelmesini bekle bence![]()
kızlar barıstık
benı carsıda gormus ona haber vermemıstım rahat bırak dednız ya hani telı kapat dednız.yaptım ama o da gorup msj atmıs nereye gııdıon dıe actıgımda gordum cvp attım o da nasıl haber vermezsın dıye kızdı sonra bnde rahat bıraktım ıste dedım o da cok degstın yazdı.bnde adam gıbı konustum bak degsmedım soyle boyle dıye ve barıstık anlıcagınız carsıya cıkmam ıse yaradı :)![]()
bence bizim fikirlerde ise yaradi telefonun acik olsaydi aninda mesaj atacaktin ama kapali olunca gec attin mesaji barismaniza sevindim,sen yinede kacan kovalanir hesabina biraz daha devam et hemen yumusama kiymetini anlasin![]()
saolun cnm ya.evet haklısınız mesela carısdan donuste bn gordum onu şşt yapıcaktım vazgectım ama.eger onu yapsaydım barısmıcaktık ısteklı gorundugum ıcın donuste nasıl aglıyorum ama bıttı artık boyle nıye bıttı dıye.eve geldım telı actım bı baktım atmıs![]()