Reyhan'ın da ilgisini biliyorO da doğru , sevilmediğini bildiği halde evlenmek istedi , üstelik adamın Reyhan a olan aşkını da görmezden gelmeyi tercih etti.
Haklısın Reyhan kapısına kadar gidip Mazhar ı hala çok sevdiğini ama mücadele etmeyeceğini söyledi.Reyhan'ın da ilgisini biliyorEn son yemekte Mazhar'ın yaptıkları Yinede evlenmek istedi
Başımıza gelse ne yapardık bilmiyorum ama insan bu kadar kör olamazHaklısın Reyhan kapısına kadar gidip Mazhar ı hala çok sevdiğini ama mücadele etmeyeceğini söyledi.
Sevinç bile bile lades dedi ama zor bir durum ne diyelim kimse yaşamasın böyle şeyler...
Başımıza gelse ne yapardık bilmiyorum ama insan bu kadar kör olamaz
Orası doğruKörlükten değil bence , inanmak istemedi , kaybetmeyi göze alamadı.
Bencillik belki de.
Gözlerini kapatmayı tercih etti yoksa herşey bariz ortaydı zaten
Evet, entrika beni de yoruyor.Çok güzel bir dizi ben seviyorum.Öyle aksiyonlu,kavgalı,üzücü diziler yıpratıyor bununda üzücü tarafları var.Ama güzel bir aşk hikayesi olunca eğlenceli oluyor
Ben de seviyorum elimden geldiği kadar takip ediyorumHaftalardır izleyemiyorum , en kısa sürede netten izlemeliyim .
Seviyorum ben bu diziyi .
Kesinlikle keyifle izlenebilecek nadir dizilerden .Ben de seviyorum elimden geldiği kadar takip ediyorumGerilmeden dizi keyfi yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?