eda hala bana da sicak gelmiyor. mimiklerinden falan dzinin basindan beri hoslanmiyorum. agiz oynatislari dudak hareketleri cok gereksiz ama olsun :) dizi eglenceli.. bi de baslarda seda cok gicikti ama sonradan duzeldi
Kızlar dizinin tekrarlarini izliyorum daha onceki bolumlerini izlememistim. Ben bayıldım diziye. Özellikle reyhan ve Fahriye ye . Ömer cok güzel bakiyor çok yakışıklı. Reyhan aglamasin yaa hiç yakışmıyor aglamak o hep salak salak gülsün çok yakışıyor.
Diziden Nadide, Reha, Seda, Furkan, Safiye, İlyas ve Deniz çıktı. Onların yerine Zafer Alagöz, Eda Ece, Gülden Dudarık, Ozan Osmanpaşaoğlu, Can Sipahi, Aslı Berkiro, Deniz Gürzumar, Eda Özyalçın...Eksik isimler olabilir. Net açıklama yapmıyorlar bir türlü.
Yeni giren oyuncular pek iyi değil.Hatta bazıları oyuncu bile değil galiba. Bir tek Ozan Osmanpaşaoğlu ve Zafer Alagöz iyi olmuş.Gerisini at çöpe
Bu ne ya nerdeyse kadro tamamen degismisDiziden Nadide, Reha, Seda, Furkan, Safiye, İlyas ve Deniz çıktı. Onların yerine Zafer Alagöz, Eda Ece, Gülden Dudarık, Ozan Osmanpaşaoğlu, Can Sipahi, Aslı Berkiro, Deniz Gürzumar, Eda Özyalçın...Eksik isimler olabilir. Net açıklama yapmıyorlar bir türlü.
Yeni giren oyuncular pek iyi değil.Hatta bazıları oyuncu bile değil galiba. Bir tek Ozan Osmanpaşaoğlu ve Zafer Alagöz iyi olmuş.Gerisini at çöpe
Aaaa üzüldüm şimdi çıkmasaydı keske .ben de diziyi hiç izlememiştim tekrarlarına bakıyorum hoşuma gitti.seda diziden çıkmış kanal d de yeni bir dizide.yeni sezondan ümitli degilim açıkçası.
Aaaa üzüldüm şimdi çıkmasaydı keske .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?