Beni Böyle Sev TRT1

Reyhan çok çatlak.Başlarda normaldi bu kız.Sonradan çok bozdular karakteri.

eda hala bana da sicak gelmiyor. mimiklerinden falan dzinin basindan beri hoslanmiyorum. agiz oynatislari dudak hareketleri cok gereksiz ama olsun :) dizi eglenceli.. bi de baslarda seda cok gicikti ama sonradan duzeldi

Eda halaya diyor ya biri bi kavgada çepçük agizli diye tam oturmuş:-D:-D ama iyi oynuyor bence hakkini yememek lazım. Ben seviyorum eda halayi

Kızlar dizinin tekrarlarini izliyorum daha onceki bolumlerini izlememistim. Ben bayıldım diziye. Özellikle reyhan ve Fahriye ye . Ömer cok güzel bakiyor çok yakışıklı. Reyhan aglamasin yaa hiç yakışmıyor aglamak o hep salak salak gülsün çok yakışıyor.

cok fazla oyuncu degisikligi yapiliyor cok yeni oyuncu var nasil bir kadroyla gelecekler merak ettim dogrusu sanirim cikan oyuncular var.. ben Sedanin diziden ciktigini duydum ama bilmiyorum

Diziden Nadide, Reha, Seda, Furkan, Safiye, İlyas ve Deniz çıktı. Onların yerine Zafer Alagöz, Eda Ece, Gülden Dudarık, Ozan Osmanpaşaoğlu, Can Sipahi, Aslı Berkiro, Deniz Gürzumar, Eda Özyalçın...Eksik isimler olabilir. Net açıklama yapmıyorlar bir türlü.

Yeni giren oyuncular pek iyi değil.Hatta bazıları oyuncu bile değil galiba. Bir tek Ozan Osmanpaşaoğlu ve Zafer Alagöz iyi olmuş.Gerisini at çöpe

neden yaa
bunlar dizinin tatlariydi ilyasin allaseeeeni guzeldi neden byle yapmislar.. byle olmayackti bence yoksa sezon finalinde denize sevgili yapmazlardi.. oof off cok kotu olmus b.kunu cikarmislar

Bu ne ya nerdeyse kadro tamamen degismis
Dizilere bu kadar cok degisiklik yapilinca tadi kaciyor daha nezih'in yokluguna yeni yeni alismisken seda safiye ilyas falan cok fazla olmus. Neyse bakicaz artik..

Aysemle omer olmemis bugun setteki resimlerini paylasmislar ama ne fayda.. sanki zaman atlamasi yapmislar herkes bi yaslanmis olgunlasmis... tadi kacmis porsumuss

ben de diziyi hiç izlememiştim tekrarlarına bakıyorum hoşuma gitti.seda diziden çıkmış kanal d de yeni bir dizide.yeni sezondan ümitli degilim açıkçası.

Gündüz tekrarlarına denk geldim . Farkında olmadan hergün dizi saatini bekler oldum ki gecen sezon karagül dışında takip ettigim dizi yoktu . Diziyi cok sevdim tek kelimeyle super bence .
yeni sezonu bekliyorum .

Yeni sezonun tam anlamıyla fragman gibi fragmanı çıkmış...
Bakalım ne olacak

diziye bir sürü yeni oyuncu katılmış taze kan iyidir
ilerletecekler senaryoyu herhalde bakalım neler olacak

Eee yeni sezon başladı geçen hafta tam gaz devam ediyor. Ayşem ne tatlı olmuş ne yakışmış öğretmenlik cici cici

Ömerin başında belalar var bakalım nasıl devam edecek dizi şimdilik güzel gidiyor

Tesadüfen tv de tekrarını görünce , şu saate kadar izledim . Toplasam son 15 bölüm falan ancak izlemişimdir ama çok sevdim ben bu diziyi çok , keşke ilk sezondan itibaren izliyor olsaydım .

Eksik karakterleri gözüm arıyor , Ömer ve Furkan ın anne babaları , Seda , Furkan ayrılmışlar diziden . Yerleri çok belli .

Ayrıca uyuz bir Melda karakteri eklemişler .

Ayyy ben bu dizinin hastasiyim.simdide Mahir ile Reyhan askina takildim yaaa

diziye hala ayni heyecanla bakiyorum.ha
cok kaliteli iyi cekimli diziler var.Ama ben bu diziyi cok seviyorum iste.

Son düzenleme:
Ayyy yeni bölümü izledim bugün. ne üzüldüm Reyhan'a. Mazharla birleşsinler lütfeeeeenn. Mazharın evleneceği kız ne uyuz öyle yaaa. mıymıntıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…