- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Bak ya ben de o kıza gıcık oluyorum.Kız kardeşim izlerken bir iki gördüm. (O da yeni başladı.)
Ayşem çok şirin ya... konuşması da kendisi de beğeniyorum o kızı. Zaten Zeynep en sevdiğim isim. :)
Ömer ile de yakışıyorlar...
Hoş kız aslında konuşması bazen bayıyor.Bak ya ben de o kıza gıcık oluyorum.Mıy mıy bir konuşması var akıllara zarar. Geçen sene bakıyordum ama bu sene izleyemedim.Reyhan ayrı çatlak.Nezih vardı o çıktı diziden.O varken daha iyiydi.
Çok konuşuyor bazen tahammül edemezsin.Dizi boş aslında da bakma tuttu işte.Bol bol müzik çalar konuşmaları duyamazsın.Sahneler çok uzun.Hoş kız aslında konuşması bazen bayıyor.
Bugün doğum yaptığı bölüme baktım internetten. Cidden biraz izleyince bayabilir. Ben bir iki sahne baktığım için fark etmemişim. :)
Reyhan kim? Nezih kim?
İzlemiyorum. :)
Ay evet, burada (iş yerinde) azıcık bakayım dedim. Sesi çok açamıyorum.Çok konuşuyor bazen tahammül edemezsin.Dizi boş aslında da bakma tuttu işte.Bol bol müzik çalar konuşmaları duyamazsın.Sahneler çok uzun.
Reytan çatlağın biri.Boşver tanımak istemezsin.Reyhan Nezih'i seviyordu sonra o öldü galiba.Niye öldü bilmiyorum.Nezih de uçuktu.
Ay evet, burada (iş yerinde) azıcık bakayım dedim. Sesi çok açamıyorum.
Müzikten konuşmaları duyamıyorum.
Kız kardeşim izliyordu.Çok güzel bir bölümdü
valla ben yıkıldım yanii ağlaya ağlaya gözlerim şişttiiiKız kardeşim izliyordu.
Odaya girip çıkıyordum.
Bir girdim bu sahne geçmiş, kız kardeşim ağlıyor.
Ben de izleyecektim. Unutmuşum.
Sayende izledim. Sağ ol Nevreste...
Çok güzel bir dizi ben seviyorum.Öyle aksiyonlu,kavgalı,üzücü diziler yıpratıyor bununda üzücü tarafları var.Ama güzel bir aşk hikayesi olunca eğlenceli oluyorKız kardeşim izliyordu.
Odaya girip çıkıyordum.
Bir girdim bu sahne geçmiş, kız kardeşim ağlıyor.
Ben de izleyecektim. Unutmuşum.
Sayende izledim. Sağ ol Nevreste...
Düğün iptal oldu demek , fragmanı izlememiştim.Yeni fragman
TRT1 ekranlarının ve sosyal medyanın fenomen dizisi “Beni Böyle Sev ”in genç oyuncuları şimdilerde sinemacıların gözdesi haline geldiler.
Geçen yıl Antalya Altın Portakal Film Festival’in de ödül alan Zeynep Çamcı’nın ardından dizide rol alan Alper Saldıran, Eda Ece ve Umut Kurt sinemacılar tarafından yakın takibe alınmış durumdalar. Gelen teklifleri şimdilik geri çeviren genç oyuncular sezon sonunda BSK Yapım’ın imza atacağı bir sinema filminde rol alacaklar.
Dizinin TRT ekranlarında yayınlanmaya başlamasıyla dizide rol alan genç oyuncuların yıldızları da parlamaya başladı. TRT bu genç kadro ile geçtiğimi yıl Zara ve Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı Yılbaşı Özel eğlence programını ekrana getirmişti.
Sosyal Medya üzerinde açılan “Beni Böyle Sev” fan sayfalarında oyuncuların hayranları özel organizasyonlara imza atmaya başladılar. Başarılı ve çok popüler bir genç kadroya sahip olduklarını söyleyen Yapımcı Başak Bingüller “Beni Böyle Sev ’in ilk bölümü itibariyle başta Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran olmak üzere kadromuzda yer alan genç oyuncularımızı inanılmaz bir hayran kitlesi oluşturdular. Bu kadro her hafta artarak büyüdü. Şimdiler oyuncularımıza ardı ardına sinema filmi projesi geliyor ama onlar sezon sonunda yine şirketimizin imza atacağı bir sinema filmine hazırlanıyorlar” dedi.
BENİ BÖYLE SEV YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Mazhar ve Reyhan bir an için her şeyi; Sevinç’i, düğünü unutarak aşkın büyüsüne kapılmışlardır. Ancak, durum içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Duyguların açığa çıkması Mazhar ile Reyhan aşkında yeni bir sayfa açacaktır.
Ayşem ve Ömer’in evinden ayrılan Zeyno, Tolga’nın ısrarına dayanamaz ve evlendiklerini Seval’e birlikte söylemeyi kabul eder. Seval’in bir anda gözü döner korkunç bir şey yapar. Metin, Aylin’in Tarık’a gösterdiği ilgiyi kıskanır. Aylin sırrını bilen Metin’in onu yargıladığını düşünür. Küçük bir dertleşme anında Aylin, Metin’in kalbini kırar…
Karatepe Ailesi’nin başına gelen kötü olayları “oh olsun” diyerek izleyen Menteş, Ömer’in karşısına çıkar. O sırada Mazhar ve Haluk’u uğurlamakta olan Ayşem, Ömer ve diğerleri şaşırır. Menteş pişkindir, düğünün iptalini öğrenmiş, yaraya tuz basmaya gelmiştir. Ömer, Menteş ile Mazhar arasındaki anlaşmayı öğrenir. Mazhar şimdi de Ömer’i kaybetmek üzeredir. Öte yandan Ayşem’le Ömer yeni kararlar almanın eşiğindedir.
Öyle görünüyor.Düğün iptal oldu demek , fragmanı izlememiştim.
Sevinç'i sevemedim zaten ama bu hikayede suçu olmadığı halde acı çekiyor .
Mazhar ve Reyhan aşkı çok güzel bu arada : )
O da doğru , sevilmediğini bildiği halde evlenmek istedi , üstelik adamın Reyhan a olan aşkını da görmezden gelmeyi tercih etti.Öyle görünüyor.
Sevinç'i ben de sevemedim
Ama bazı şeylerin farkında olduğu halde mazharın peşini bırakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?