- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Vurunkahpeye
-
İlk taşı günahsızsanız buyrun atın o vakit.Neden tikiyor kulaklarni evli iken esini aldatmasi taslanacak bir davrans degil mi sizce ? Madem esini sevmiyordu istemiyordu rahatszdi ondan ikiside yollarini ayirip sonrada istedgni yapamaz miydi ? Evladindan hic mi utanmadi bunu yaparken ? Burda aldatilan bayanlarin eslerini taslamiyor musunuz ? Neden erkeklere karsi bu kadar kati ve acimasiz bayanlara ilimli ?? Oyle bsey yok canm benim ayrim olmamali bu knuda herkes esit hakki ve esit taslanmayi hakediyr bnce
Benım evladım var , o 40 yasında bekar .
Mutsuz degıldım evliliğimde nasıl desem ev arkadaşı gıbı yada normal arkadaş gıbı . Kalbim eşimde atmıyor ama yasıyoruz öyle .
Ben kımsenın konusuna uzun zamandır yazmıyorum hanımefendı .Benim takildigim nokta ikinci üyelik alman. Çünkü kendi uyeliginle bu konuyu acsan millete boşan gitsin vs ahkam kesmen zor olacak. Once kendine bak diyecekler. Burada tanınmış üyelere de itibarimiz kalmadi bu yuzden. Iki de bir yaptigindan utanip ikinci uyelikle yaptiklarini paylaşıp duruyor tanınmış uyeler. Sonra da asıl uyelikleriyle millete ahkam kesmeye kaldiklari yerden devam..ne ala memleket
Vurun kahpeye alaycı bir söz. İkiyüzlülükle ahlakçılık yapılan, cahilce linçe girişilen ortamlarda filan kullanılır. Samimiyetle pişmanlık duyduğumuz durumlar için kullanmayız. Ama bence siz bu sözün kullanım şeklini de bu forumdaki tansiyonu nasıl yükselteceğinizi ve nasıl inandırıcı gözüküceğinizi de gayet iyi biliyorsunuz.
Ben uzun zamandır bdv de takılmıyorum .Benimde anlamadigim neden ikinci uyelik.
Heralde taninmis binuyeyim dedigine gore.
ilk uyeliginle millete bosan aaaa ben olsam soyle ben olsam boyleee diyemiyecegin icin ondan.madem kocani aldatacak kadar cesaretin var.burda hic tanimadigin millettenmi cekiniyom.
Benim takildigim nokta ikinci üyelik alman. Çünkü kendi uyeliginle bu konuyu acsan millete boşan gitsin vs ahkam kesmen zor olacak. Once kendine bak diyecekler. Burada tanınmış üyelere de itibarimiz kalmadi bu yuzden. Iki de bir yaptigindan utanip ikinci uyelikle yaptiklarini paylaşıp duruyor tanınmış uyeler. Sonra da asıl uyelikleriyle millete ahkam kesmeye kaldiklari yerden devam..ne ala memleket
Benim takildigim nokta ikinci üyelik alman. Çünkü kendi uyeliginle bu konuyu acsan millete boşan gitsin vs ahkam kesmen zor olacak. Once kendine bak diyecekler. Burada tanınmış üyelere de itibarimiz kalmadi bu yuzden. Iki de bir yaptigindan utanip ikinci uyelikle yaptiklarini paylaşıp duruyor tanınmış uyeler. Sonra da asıl uyelikleriyle millete ahkam kesmeye kaldiklari yerden devam..ne ala memleket
Dışarıdan insanların tepkisini düşünmeyin.Eşinize bunu yapmanız gerçekten büyük haksızlık şu günden sonra evliliğinize devam etseniz bile şuan eşinizi değilde o adamı düşünüyorken onla evli kalmanız dahi eşinize haksızlık.Bence bunu daha fazla sürdürmeyin ve eşinize her şeyi açıklayın.Kocam dışardan bakınca 4-4lük. Ama işkolik . Bı bayanın ısteyecegı herseye sahıbım. Boşanmak istesem buldu da buluyor ne eksıgın var diyecekler kımse bu kadın ne düşünüyor demicek.biz 7 sene uzaktan ilişki sürdürdük bi de . O zmnla boyle bırsey yasayacağım aklımdan gecmezdı. Sımdı nasıl boyle bırsey yasadım ınanamıyorum. Aklım fıkrım onda .
Bu tanınmış üyelerin de kendini ünlü sanma tripleri beni benden alıyor
Hadi bu kadın hatasının farkında,farkında olmayıp da ikinci üyelikle konu açan baya bir kadın var yalnız.
Düşünsenize o kadınların ilk üyelikleriyle konu açtıklarını.Bu forumda bir daha tek bir yere yorum yazdırırlar mı sizce o kadına bazı sevgili üyelerimiz ? Her yazdıkları yerde iğneleneceklerinden eminim.Çünkü basit bir konu değil bu,heleki kadınların yapması çok daha büyük bir utanç olarak görülüyor.
Neyse böyle şeyleri tartışmayacağım.Site yönetimi izin verdiğine göre bizlere söz düşmüyor demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?