Beni bu yanlıştan döndürün..

İlk taşı günahsızsanız buyrun atın o vakit.

Benim takildigim nokta ikinci üyelik alman. Çünkü kendi uyeliginle bu konuyu acsan millete boşan gitsin vs ahkam kesmen zor olacak. Once kendine bak diyecekler. Burada tanınmış üyelere de itibarimiz kalmadi bu yuzden. Iki de bir yaptigindan utanip ikinci uyelikle yaptiklarini paylaşıp duruyor tanınmış uyeler. Sonra da asıl uyelikleriyle millete ahkam kesmeye kaldiklari yerden devam..ne ala memleket

Vurun kahpeye alaycı bir söz. İkiyüzlülükle ahlakçılık yapılan, cahilce linçe girişilen ortamlarda filan kullanılır. Samimiyetle pişmanlık duyduğumuz durumlar için kullanmayız. Ama bence siz bu sözün kullanım şeklini de bu forumdaki tansiyonu nasıl yükselteceğinizi ve nasıl inandırıcı gözüküceğinizi de gayet iyi biliyorsunuz.

Ben kımsenın konusuna uzun zamandır yazmıyorum hanımefendı .

Ben buraya canım sıkıldı dıye konu acmadım , kendı ıcımde kı o sıkıntıyı yazdım . Buraya dalga gecmelık konu nasıl açılır cok ıyı bılıyorum . Ama keske fake olsaydım ama degılım

yaptığın yanlış mı? evet yanlış...
aldatma mı? evet aldatma...
burda bu durumu hoş görmemiz beklenemez...
ama madem başkasına aşık oldun, eşinle de ev arkadaşı gibiyseniz artık, boşan, sonra naparsan yap...

Ben uzun zamandır bdv de takılmıyorum .
Hiç tanımadığım degıl bırcok buluşmaya katıldım ev oturmalarına katıldım ben bu forum da . Bu bana kalmış bırsey ben bu konumu ıkıncı uyelıkle acmak ıstedım o kadar

Kim ne derse desin, boşanın, rahat battı desinler, buldu da bunadı desinler..Göz,gönül kaymış bir kere başkasına, evliliğinizin ne anlamı var?

Hatanızın farkındasınız, sürdürmeyin bu çirkinliği, evladınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?! Boşanın, sonra dilediğinizi yaşayın, en temizi...

Kocandan ayril bence. Bu aska devam etmeyeceksen bile ayril. Sahsen ben, beni bu kadar elestiren biriyle yapamazdim.

Bu tanınmış üyelerin de kendini ünlü sanma tripleri beni benden alıyor

Çok alakasız ama eşiniz size silikon konusundan bahsedince ne yaptınız . Bunu söylemesi bile bence yanlış .

Hadi bu kadın hatasının farkında,farkında olmayıp da ikinci üyelikle konu açan baya bir kadın var yalnız.
Düşünsenize o kadınların ilk üyelikleriyle konu açtıklarını.Bu forumda bir daha tek bir yere yorum yazdırırlar mı sizce o kadına bazı sevgili üyelerimiz ? Her yazdıkları yerde iğneleneceklerinden eminim.Çünkü basit bir konu değil bu,heleki kadınların yapması çok daha büyük bir utanç olarak görülüyor.
Neyse böyle şeyleri tartışmayacağım.Site yönetimi izin verdiğine göre bizlere söz düşmüyor demektir.

Arkadasim madem oyle once bir bosanin sonra kiminle ne yasamak ostiyorsan gidin yasayin ne olur karsidaki adaminda evinizdeki adaminda duygulariyla oynamayin ayni zamanda kendi duygularinizlada oynatmamis olursunuz bu arada yanlis amlamayin maksadim yargilamak diil sadece bir oneri

Eşinden boşan sevdiğin adamla evlen,evlenmek isteyen bekar bir adam var karşında, evliliğinde de mutlu değilsin,millet dışardan bulduda bunuyor dese ne olur içini sen biliyorsun, adam evlenme niyetinde ciddi ise sen bizden bir yol olur diyebiliyorsan doğru olanı yap

Dışarıdan insanların tepkisini düşünmeyin.Eşinize bunu yapmanız gerçekten büyük haksızlık şu günden sonra evliliğinize devam etseniz bile şuan eşinizi değilde o adamı düşünüyorken onla evli kalmanız dahi eşinize haksızlık.Bence bunu daha fazla sürdürmeyin ve eşinize her şeyi açıklayın.

Bu tanınmış üyelerin de kendini ünlü sanma tripleri beni benden alıyor

yahu okumuyor musunuz?
kadın diyor ki diğer üyelerle buluştum
arkadaşlıklar edindim
ev gezmelerine gittik

buna da aynen katılıyorum

Kınamıyorum kadınlar ilgi ister

Ama ayrılmanız daha doğru

Biraz da eşiniz sizi bu ilişkiye itmiş sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…