Beni bu yanlıştan döndürün..

Size yorum yapmak saçma olur zira siz hatanızın farkındasınız suçluluk duygunuzu burada aklamayamı yoksa kendinize yandaş bulup aklanmayamı açılmış bir konu anlayamadım. aklınız, yaşınız doğruyu ayırt edebilecek düzeyde ve bu arada kendinize uygun gördüğünüz rumuzunuzda ruh halinizi yeterince açıklamış, hakaret edin demişsiniz kimsenin haddine değil ancak siz yeterince kendinize hakaret etmişsiniz çok yazık size değil çocuğunuza acıdım,size temennim Allah ıslah etsin kısa ve net....

Eslerini aldatan insanlardan nefret ediyorum, hele bir kadin bunu yapiyorsa iki defa tiksiniyorum.... Koca ilgisiz de olsa, sende hatanin farkinda bile olsan, bunun bir igrenclik oldugu gercegi degistirmiyor...

Bence hemen bosan...

Bu kendıne saygısızlık bence once kendıne olan saygından bu yanlıstan don kca kısmını snra halledersn

Aynı şeyi esinizbyapsa ne hissederdiniz?
boş aksam şunu derler bunu derler diyorsun peki bu yaptığını duysalar ne derler?
siz annesi niz bir annenin öyle basit gönül eğlencelerini kaçamaklar a ergen ce heveslere hakkı yok.eşinize saygımız yoksa çocuklarınıza olsun.
Bosanin sonra asik mi olursun evlenirnisin napatsan yap.

mrb genelde. erkekler evde mutlulugu yakalayamadiklarinda disarda ararlar ya..simdi tam tersi sen mutsuzsun.cikmazdasin.kafan karisik.bu yuzden bi kopegi baglarsin ipe yemek verme.ilgi gosterme sonra sokaga sal sasirir panik yapar etrafa saldirir ya iste sen tam bu durumdasin.yalniz sana hayvan demiyorum ha kizma yani benzetme sadece..simdi sen aslinda esine asiksin.yaptigin yanlis tamda bu yuzden .askinin karsiliginda olumsuz bazi seyler yasaman seni derinden uzmus ve bu yuzden seytan kanina girip senle oynuyor.sakin seytanin tuzagina dusme .o adamdan uzak dur o adamdan sana hayir gelmez.seviyorum demeside yalan amac farkli.sen yok falan desende oyle.egerki esinden ayrilirsan oyle bir pisman olursun ki anlatamam..tovbe et.bir dahada sakin yan gozle dahi baskasina bakma.kocan seni aldatirsa bosanirsin yada bosanmazsin sana kalmis ama sen bir annesin evlisin.esinin guzel taraflarini gor.erkek milleti hepsi guzel bi kiz gordumu bakiyorlar genlerinde var napalim bosanalimmi ikide bir bakti diye..uzulme sakin o adam icin seref olsa evli kadina bakmaz.hayir gelmez.

Başkasına aşık olman anlaşılabilir asla kınamam ama lütfen herşey enazından evladınız için ahlaki boyutlarda olsun.boşanın sonra özgürsünüz zaten.

Diğer tarafın benle evlenecegımdn eminim . Aılesı yok . Tekbasına yasayan saglam işi olan bırısı . Ben ona herseyı dedım ,bnle evlenecek basını yakarsın dedım .sorun etmıyor . En son ablasına demiş yaz bıtsın evlnıcem dıye benı bilen bı kuzenı vardı o anlattı bu adama ne oldu perişan halde dıye aradı . Evlenecektık senle delı gıbı asıktı bunu neden yaptı dedı kapattı telı .

Ben onu bıraktım . Kalıbım baska olsa bıle aklımdan sıldım . Su an ağlamıyorum bıle . Buyuk ıhtımalle o da bütün kufurlerı edıyordur su an .

Bu vicdan azabı nasıl gecer , kendımı yıyıp bıtırıyorum o u unutmak ıcın herseyı yapmaya hazırım

Aldatanlara acayip sinir olurum ama bu konuda nedense olmadım. Sürekli eleştirip, beğenmeyip bir de değiştirmeye çalışması çok yanlış ve onur kırıcı bir şey. Ben olsam önce ayrılır sonra diğeriyle birlikte olurdum.

Kartaldan kqybolan cocugun oldurulme sebebi neydi duydunuzmu
annesinin yasak aski
bugun defalqrca okadina demistirimki,Allah seni kahretsin,keske senin basini ezeydiler
utanmaz jadin,hicmi utanman arlanman yok
o cenazenin basina bile gelmemedi gerekirdi,bu utancla anasinin,babasinin,akrabalarinin yuzune nasil bakacak
degermiydi bir uckuru icin evlat acisi cekmeye?

Ya arkadas neden boyle yapiyorsunuz.mutlu degilseniz bosanin,ihanet nedir ya Allah basavermesin
busuc eninde sonunda asikara cikar aklini basina al.
bosan ne yapiyosan yap ki damga yeme

Boşan kardeşim. Eşinden ayrılmış bir kadın olmakla namussuz bir kadın olmak arasındaki farkı farkedebilirsin diye düşünüyorum.

Sen eşini sevmiyorsun. Bu adamı bıraksan yarın birgün başka bir adamla hayaller kuracaksın belli. Ayrıl, ne yaparsan yap.

Bu vicdan azabı nasıl gecer , kendımı yıyıp bıtırıyorum o u unutmak ıcın herseyı yapmaya hazırım
Eger cidden pisman ve unutmak istiyorsan tovbe et ve ustunde durma
GECMISIN SANA
GELECEGIN ALLAHA KALSIN
UMULURKI ALLAH TOVBE EDENLERI BAGISLIYANDIR ESIRGIYENDIR

O durum inşallah doğru değildir. Dediklerinize katılıyorum ama evlat acısı çok büyük bişeydir. Ne hata yaparsan yap ordan alıkoyamaz..

Konu sahibi sende dikkatli ol lütfen, soğutayım uzaklaştırayım derken hırslandırma bir anlık cinnet nelere sebep oluyor Allah muhafaza..

Benım cocuğum olmasa ben zaten ılk gun o un yanındaydım . Ben görür görmez asık oldum Allah kahretsın kı oldum . Ama onu unutmam lazım bılıyorum ben bütün bu yaşadıklarımı sılmek ıstıyorum . Aılem ıcın , cocugum için , rüyada ışim uyanmam lazım

Etraftaki insanları neden bu kadar önemsiyorsunuz ki. Sizin evliliğiniz bu siz mutlu değilsiniz neden ayrılmadınız rahatınız bozulmasın diye mi yoksa gerçekten çevrenin etkisi var mı.? Mutlu değilseniz boşanın sonrasında ne yapacaksanız yapın . Eşinizde saçmalamış sizi değiştirmeye çalıştıracağına kendi düşüncelerini değiştirsin.

Yaw o Ada'm şimdi böyle seviyorum felan . Hele kocanı bırak onunla evlen 3-5 ay cicim ayı geçsin. İlk tartışmada iyi kadın olsan evliyken benle olmazdın olur lafı . Artı sanada güvenmez aynısını bana yapmicağı ne malum diye. Aklını başına topla yavrunla ilgilen , yanındaki kocayıda istemiyorsan Ada'm akılı boşa ,boşandıktan sonrada o sevgiline değil araya Zaman koyup yeni birini bekar olarak bul tavsiyem size,kocan seni aldatsa senin gibi Nasıl hoplardın ama ayıp bunu ne kendinize nede evladınıza yapmayın

Çok çok çok yanlış.. Allah yardımcınız olsun, dilerim doğru kararı verirsiniz. Bir insanın özellikle çocuğu varken bunu yapması midemi bulandırıyor eskiden olsa sert konuşurdum ama büyük konuşmak çok riskli yaşadım, bir şey demek istemiyorum. Pişkin olsanız içinizde yanlış yaptığınıza dair hiç bir his olmasa neyse ama hatanızın farkındasınız.
Ya evliliğiniz, ya O.

öhh
kusma smileyı !
bu arada sen cok zayıf olmana ragmen esın sureklı senı begenmedıgını soyleyen hep elestırdıgını soyleyen uyesın oyle actıgın konular vardı hatırladım ben senı ...
Yaptığınız doğru değil bence..arkadaş kendini deşifre etmek istiyor olsa yeni üyelik almazdı. .bu şekilde yaparak herkesin tanımasını sağlayarak ne geçecek elinize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…