- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi Vurunkahpeye
-
Eger cidden pisman ve unutmak istiyorsan tovbe et ve ustunde durmaBu vicdan azabı nasıl gecer , kendımı yıyıp bıtırıyorum o u unutmak ıcın herseyı yapmaya hazırım
O durum inşallah doğru değildir. Dediklerinize katılıyorum ama evlat acısı çok büyük bişeydir. Ne hata yaparsan yap ordan alıkoyamaz..Kartaldan kqybolan cocugun oldurulme sebebi neydi duydunuzmu
annesinin yasak aski
bugun defalqrca okadina demistirimki,Allah seni kahretsin,keske senin basini ezeydiler
utanmaz jadin,hicmi utanman arlanman yok
o cenazenin basina bile gelmemedi gerekirdi,bu utancla anasinin,babasinin,akrabalarinin yuzune nasil bakacak
degermiydi bir uckuru icin evlat acisi cekmeye?
Ya arkadas neden boyle yapiyorsunuz.mutlu degilseniz bosanin,ihanet nedir ya Allah basavermesin
busuc eninde sonunda asikara cikar aklini basina al.
bosan ne yapiyosan yap ki damga yeme
Bu vicdan azabı nasıl gecer , kendımı yıyıp bıtırıyorum o u unutmak ıcın herseyı yapmaya hazırım
Yaptığınız doğru değil bence..arkadaş kendini deşifre etmek istiyor olsa yeni üyelik almazdı. .bu şekilde yaparak herkesin tanımasını sağlayarak ne geçecek elinize?öhh
kusma smileyı !
bu arada sen cok zayıf olmana ragmen esın sureklı senı begenmedıgını soyleyen hep elestırdıgını soyleyen uyesın oyle actıgın konular vardı hatırladım ben senı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?