- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
- Konu Sahibi Vurunkahpeye
-
Eşine herşeyi nasil açıklasın. Sanal alemde onu tanimayan insanlara bile aciklayamazken..ikinci üyelikle ancak aciklayabilirken. Esine itiraf edemez ama bari itiraf etmeden bosansin. Bosansin da nasil bosanirsa bosansin yani. Kocasinsan baska biri var hayatinda daha ne gibi bi sebeple evli kalabilir kiDışarıdan insanların tepkisini düşünmeyin.Eşinize bunu yapmanız gerçekten büyük haksızlık şu günden sonra evliliğinize devam etseniz bile şuan eşinizi değilde o adamı düşünüyorken onla evli kalmanız dahi eşinize haksızlık.Bence bunu daha fazla sürdürmeyin ve eşinize her şeyi açıklayın.
Hata olduğunu bile bile devam ettigin sey hakkinda biz ne diyebiliriz ki? Devam edin o vicdan azabiyla en iyisiMerhaba , bu benim ikinci üyeliğim
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .
kim ne der bilemem ama hatanızın ,yaptığınız davranışın , farkına varmışsınız ...Merhaba , bu benim ikinci üyeliğim
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .
Utansada sıkılsa da söylemeli söylemese de sanmam ki gizli kalsın illaki ortaya çıkacak diğer adamla evlenince tahmin etmez mi eşi ?Eşine herşeyi nasil açıklasın. Sanal alemde onu tanimayan insanlara bile aciklayamazken..ikinci üyelikle ancak aciklayabilirken. Esine itiraf edemez ama bari itiraf etmeden bosansin. Bosansin da nasil bosanirsa bosansin yani. Kocasinsan baska biri var hayatinda daha ne gibi bi sebeple evli kalabilir ki
Herkesin ne diyeceği ni onemsediginizden bosanmadiginizi soylemeyin lütfen. Bence siz esiniz ne kadar sizi anlamasada sevgilinizi tercih ettiğiniz de pisman olmaktan,esinizide kaybetmis olmaktan korktugunuz icin bosanmiyorsunuz. Ayrica esinizin statüsü de mi onemli ki acaba diye düşündüm bian..Kocam dışardan bakınca 4-4lük. Ama işkolik . Bı bayanın ısteyecegı herseye sahıbım. Boşanmak istesem buldu da buluyor ne eksıgın var diyecekler kımse bu kadın ne düşünüyor demicek.biz 7 sene uzaktan ilişki sürdürdük bi de . O zmnla boyle bırsey yasayacağım aklımdan gecmezdı. Sımdı nasıl boyle bırsey yasadım ınanamıyorum. Aklım fıkrım onda .
Sabahtn berı nısanlısından ayrılmış eşsinden boşanan kadınların konusunu okuyorum onlar unutmuş ben de unuturum dıye .
Ben onu unutmak istıyorum yaptıgım cok buyuk bı yanlış ama bırlıkte oldugum adama daha buyuk bı yanlış yaparak ayrıldım , bı ton laf saydım en sevmedıgı seylerı yaptım .
Esımle nasıl yasarım bılmıyorum . Ben o eskı kadın olmak ıstıyorum
Esı ve çocuklarıyla yasayan sevgısız ama kanaat dden .
Olamaz mı .
Esı e yenıden asık olan .ne bıleyım kalbım baskası da ama bitmeli .
Sevgisizlik ve beğenilme Arzu'su sizi yapmayacağınız belkide bir yanlışa günaha sefketmiş siz ne yaparsanız yapın bedeniniz haramın tadını almışsa nefisle birleşip şuanki geçici verdiğiniz ayrılma terk etme eyleminin ömrü kısadır evliliğinizde saygı aşk sizin tarafınızdan aldatmayla son noktayı koymuşsunuz boşanın en azından eşinize ve çocuğunuza karşı birazcıkta olsa vicdanen rahatlamış olursunuz boşanma süreci boyunca ordan Oray'a savrulmamaya dikkat edin evlen benimle diyen dostunuzda bu boşanmanın ciddi boyutunu görünce yani iş ciddiye binince onu bulmakta zorlanacaksınız aslında o artık size aşık olan sevgiliniz size çoktan yol vermiş olacakMerhaba , bu benim ikinci üyeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?