Beni bu yanlıştan döndürün..

Eşine herşeyi nasil açıklasın. Sanal alemde onu tanimayan insanlara bile aciklayamazken..ikinci üyelikle ancak aciklayabilirken. Esine itiraf edemez ama bari itiraf etmeden bosansin. Bosansin da nasil bosanirsa bosansin yani. Kocasinsan baska biri var hayatinda daha ne gibi bi sebeple evli kalabilir ki

Hata olduğunu bile bile devam ettigin sey hakkinda biz ne diyebiliriz ki? Devam edin o vicdan azabiyla en iyisi

Beğenmiyorsa neden almıs sizi.. madem beğenmiyorsun ayrılalım deseydin arkasından iş çevirmektense .. başkasında aşkı arayacak kadarmı boşluktasın bacım çıkar kendini ateşten mutlu değilsen boşan ama kimseyi boynuzlama kimseyede kendini kullandırtma.

kim ne der bilemem ama hatanızın ,yaptığınız davranışın , farkına varmışsınız ...
bu farkındalığın üstüne hatanızı yapmaya devam ederseniz işte buna ayıp denirr(bana göre)

ahmet altan'in aldatmak kitabini alip okumanizi oneririm.
sizinki ask degil, sadece ezilen ozguveninizi tamir etme girisimi.
bu sebeple esinizden bosanin yahut bosanmayin, yakin zamanda goreceksiniz ki bu iliskideki ilgiye doymus ve bu ilgiden caymis olacaksiniz.
bu dogrultuda akli selim karari almaniz en uygun olanidir sayin V Vurunkahpeye

Sabahtn berı nısanlısından ayrılmış eşsinden boşanan kadınların konusunu okuyorum onlar unutmuş ben de unuturum dıye .
Ben onu unutmak istıyorum yaptıgım cok buyuk bı yanlış ama bırlıkte oldugum adama daha buyuk bı yanlış yaparak ayrıldım , bı ton laf saydım en sevmedıgı seylerı yaptım .
Esımle nasıl yasarım bılmıyorum . Ben o eskı kadın olmak ıstıyorum
Esı ve çocuklarıyla yasayan sevgısız ama kanaat dden .
Olamaz mı .
Esı e yenıden asık olan .ne bıleyım kalbım baskası da ama bitmeli .

Utansada sıkılsa da söylemeli söylemese de sanmam ki gizli kalsın illaki ortaya çıkacak diğer adamla evlenince tahmin etmez mi eşi ?

Herkesin ne diyeceği ni onemsediginizden bosanmadiginizi soylemeyin lütfen. Bence siz esiniz ne kadar sizi anlamasada sevgilinizi tercih ettiğiniz de pisman olmaktan,esinizide kaybetmis olmaktan korktugunuz icin bosanmiyorsunuz. Ayrica esinizin statüsü de mi onemli ki acaba diye düşündüm bian..

keşke tesellin bu yol olmasaydı-evet eşinin yaptıkları çirkinmiş ancak sen kendine yapmışsın, yazık olmuş üzüldüm senin adına -kim ne söylesin ki canım kendini ömür boyu vicdan azabına mahkum etmişsin, ama günahının farkındasın
ki tövbede et Rabbim yolunu açık etsin dilierim önüne bakıp güzel bi yaşam için çizersin haritanı

evet yaptigin yanlis ama asil sinirim kocana bu "erkekler" karim bakimsizsa aldatmak hakkim diyorsa kadinlarinda kocam ilgisizse aldatmak hakkim demesi bence adaletli,tabikide kimse haketmez aldatilmayi ama yapacagin sey o beyinsiz kendisini bilmem ne sanan kocandan kurtul bosan ve gercekten seviyosan o adamda seni seviyorsa evlen vicdan azabi cekersin ama benim dedem hep birsey der oda ANAM MI DOGURDU tamam mi Allah yardimcin olsun canim.

öhh
kusma smileyı !
bu arada sen cok zayıf olmana ragmen esın sureklı senı begenmedıgını soyleyen hep elestırdıgını soyleyen uyesın oyle actıgın konular vardı hatırladım ben senı ...

şimdi şöyle bir durum var. bekar bir erkek, evli bir kadına farklı bir gözle bakabilir. bu konuda bekar erkeğe güvenemezsin. sana boşan der. sen boşanınca da banane deyip çekip gidebilir. bu durumda ortada kalırsın. o güzel hayatından da olursun. o yüzden boşanman senin hayat standardını tehlikeye atar. boşanmadın diyelim. sevmediğin bir adamla yaşlanacaksın.
bence senin sorunun bu. sevmediğin adamı hayat standardını tehlikeye atmamak için boşanmıyorsun. eğer böyle birşey olsaydı hemen boşar diğerine koşardın.

en nefret ettiğim insan tipi korkak olandır..
bu kadar korkakken nasıl cesaret ettiniz başka bir adama aşık olmaya hayret doğrusu..
başkasına aşıkken evliliği sürdürmek istemenizde ki ısrar neden?
eşinize yazık değil mi? eşiniz olarak bir hükmü yoksa çocuğunuzun babasına biraz saygı göstermeniz gerekmiyor mu?

Su aralar beğeniyor cunku kendını işe verdı . Yanı adam her turlu yok .işgisiz ben dul kadın gıbı gecıyorum ortalıklarda .annem de farkındaama dedıgı aman kızım yuvana sahıp çık. Kı dedıgım gıbı dışardan gören bı elı yağda bı elı baksa der benım ıcjn ama adam ona bulaşmayın da ne yapayım dıye bütün konforumu sağlamış durumda .

Sevgisizlik ve beğenilme Arzu'su sizi yapmayacağınız belkide bir yanlışa günaha sefketmiş siz ne yaparsanız yapın bedeniniz haramın tadını almışsa nefisle birleşip şuanki geçici verdiğiniz ayrılma terk etme eyleminin ömrü kısadır evliliğinizde saygı aşk sizin tarafınızdan aldatmayla son noktayı koymuşsunuz boşanın en azından eşinize ve çocuğunuza karşı birazcıkta olsa vicdanen rahatlamış olursunuz boşanma süreci boyunca ordan Oray'a savrulmamaya dikkat edin evlen benimle diyen dostunuzda bu boşanmanın ciddi boyutunu görünce yani iş ciddiye binince onu bulmakta zorlanacaksınız aslında o artık size aşık olan sevgiliniz size çoktan yol vermiş olacak

Aldatmak, kandirmak, suistimal etmek hakikaten kotu davranislar.

Ama kadinsiniz diye size daha kotu yakistirmalar yapilmasininda karsisindayim.
Kadin tarafindan yapilan Aldatma eyleminin, bana gore erkek versiyonuyla arasında zerre fark yoktur. aksini iddia eden cahil, feodal ve dangalaktır.

Arkadasim mutsuzsun, ilgisiz kalmissin, esine karsi hislerinde kalmamis belli.
senin icin en dogrusu esinden ayrilmak. Bu durum esiniz icinde adaletli olur.
Ayrildiktan sonra seni mutlu edecek ve en en onemliside cocuguna iyi bir abi olacak adami bulursun.

Bu arada esinize tek soz soyleyemiyorum, nitekim taraflarin hatali hareketine verilecek cevap aldatma olmamali.

Siz kendi yaptığınız suçun farkındasınız ben sadece size olacak ihtimalleri söyleyim.
1.diğer şahısla aşkın heyecanı geçene kadar görüşmeyi sürdürecek,bu süre içinde çocuğunuzun eşinizin yüzüne utançla bakacak mutsuz biri olacaksınız ama boşanmayacaksınız
2.boşanacaksınız; diğer şahıs hiç evlenmediği için çocuklu bayanla evlenmesine aile karşı çıkacak sıkıntılar baş gösterecek bin dereden su gelene kadar uğraşacak bu arada çocuk arada kalacak babayı isteyeck vs.buna rağmen evlenseniz dahi bir gün onunla da aşk bitecek bu böyle heyecan baki değil
3.herşeye rağmen boşanacaksınız fakat çok aşık olduğunuz adam evlenme fikrinden vazgececek,dağıttığınız yuva çocuk bir hiç uğruna olacak
Bunlar benim tahminlerim,eşinizle konuşsanız o ilgi açlığını belirtseniz evliliği kurtarma yoluna gidip bir daha diğer şahısla görüşmeseniz inanın en iyisini yaparsınız.evet eşiniz saçma cümleler kurmuş ama sizin aldatmanızı haklı göstermez bu yaZık etmeyin kendinizede yavrunuza da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…