yeni bir ilişkiden çıktım ve oldukça yaralandım..kendimi son zamanlarda çok değersiz hissediyordum..bugüne kadar.. bundan 3 yıl önce aile dostumuzun oğlu bana talip olmuştu..ben üniversiteye yeni başladığım için o zaman bana danışılmadan reddedildi..onca yıl nişanlı kalamazdık sonuçta..sonrasında ara ara tekrar haber yollandı ama bana sorsalar da ben reddettm hep..zaten başkasıyla birlikteydim..en son geçen sene sert bir şekilde reddettik ve ben bundan sonra artık ümidi kesmiştir diye düşünüyordum..bugün tamamen tesadüfi twitterda beni takip edenler arasında onun da olduğunu görünce şok oldum..Hesabımı bi ay önce açtım çünkü..Demek hala bi umut besliyordu bana karşı..bütün gün yazdıklarını okudum ve çok etkilendim..hep dualarında ben vardım yıllardır hep beni istiyordu ve bütün reddedilmelere rağmen sabırla bekliyordu..son zamanlarda yaşadığım üzüntüler sevilmenin ve değer görmenin evlilikte en önemli şey olduğunu gösterdi..onu tanımak en azından yüzyüze görüşüp ne hissettiğimi görmek istiyorum ama böyle bişeye kalkışırsam iki taraf da nişan hazırlıklarına başlıcak çok iyi biliyorum..ne yapmalıyım? aileleri karıştırmadan bu işten nasıl çıkabilirim? sonuçta görünce yüzyüze konuşunca etkilenmeme ihtimalim de var