beni bunca yıldır seviyor olması çok etkiledi..ne yapmalıyım?

farmanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
77
15
48
yeni bir ilişkiden çıktım ve oldukça yaralandım..kendimi son zamanlarda çok değersiz hissediyordum..bugüne kadar.. bundan 3 yıl önce aile dostumuzun oğlu bana talip olmuştu..ben üniversiteye yeni başladığım için o zaman bana danışılmadan reddedildi..onca yıl nişanlı kalamazdık sonuçta..sonrasında ara ara tekrar haber yollandı ama bana sorsalar da ben reddettm hep..zaten başkasıyla birlikteydim..en son geçen sene sert bir şekilde reddettik ve ben bundan sonra artık ümidi kesmiştir diye düşünüyordum..bugün tamamen tesadüfi twitterda beni takip edenler arasında onun da olduğunu görünce şok oldum..Hesabımı bi ay önce açtım çünkü..Demek hala bi umut besliyordu bana karşı..bütün gün yazdıklarını okudum ve çok etkilendim..hep dualarında ben vardım yıllardır hep beni istiyordu ve bütün reddedilmelere rağmen sabırla bekliyordu..son zamanlarda yaşadığım üzüntüler sevilmenin ve değer görmenin evlilikte en önemli şey olduğunu gösterdi..onu tanımak en azından yüzyüze görüşüp ne hissettiğimi görmek istiyorum ama böyle bişeye kalkışırsam iki taraf da nişan hazırlıklarına başlıcak çok iyi biliyorum..ne yapmalıyım? aileleri karıştırmadan bu işten nasıl çıkabilirim? sonuçta görünce yüzyüze konuşunca etkilenmeme ihtimalim de var :(

twitterdeki yazdiklarinda senin adin geciyormu?belki baskasi icin yazmistir yada hosuna gitmistir yazmistir.yada twitter da sana yazdimi.konustunuzmu? aileden gizli konusursaniz kimsenin haberi olmaz.sadece söylemek istediklerim var derse,dinlemek icin gidersin.hem eger konusursaniz,bulusursaniz,ikiniz tamam demeden kimsenin nisan yapmaya hakki yok.

twitterdeki yazdiklarinda senin adin geciyormu?belki baskasi icin yazmistir yada hosuna gitmistir yazmistir.yada twitter da sana yazdimi.konustunuzmu? aileden gizli konusursaniz kimsenin haberi olmaz.sadece söylemek istediklerim var derse,dinlemek icin gidersin.hem eger konusursaniz,bulusursaniz,ikiniz tamam demeden kimsenin nisan yapmaya hakki yok.

benim adım geçmiyor ama beni ima ettiği yazdıklarından çok belli ve bazen benim yazdığım şeylere cevap gibi yazmış tarihleri karşılaştırdım..o ve ailesi o kadar çok birlikte olmamızı istiyor ki böyle bişeyi ailesinden saklamıcağından korkuyorum..Bu yüzden böyle bişeye kalkışırsam kendi ailemin de haberi olmak zorunda.. Ama sonrasında hayır demek çok zor olur diye tereddüt ediyorum :( belki de bi şansımız olabilir ama bu yüzden biraz kaybediyor..daha önce bana çok ulaşmaya çalıştı mesaj attı cevap vermedm şimdi de bişey yazmaması ondan eminim keşke yazsa bişeyler :(

Bence bu kadar çabuk üstünüze alınmayın sonradan üzülebilirsiniz.
Ve yeni bir ilişkiden çıktıktan sonra yeni bir ilişki arayışına girmek neden?
O sizi seviyor olabilir peki ya siz seviyor musunuz?

Bence siz aldığınız yaralar sebebi ile birine sığınmak istiyorsunuz.
Ama yanlış yaparsınız.
Bir ilişkiden çıkıp diğerine gitmek sadece karşınızdakini kandırmak olur.

Bırakın kendiniz, biraz rahatlamaya çalışın.
Biraz erkeklerden uzak durun.
İlla kendimizi değerli hissetmemiz için bir erkeğin bizi sevmesi mi gerekli?
Hayır değil.
Önemli olan sizin kendinizi değerli hissetmeniz.
Bence biraz kendinize zaman ayırın, yeni aktivitelere yönelin.
Ama şunuda demiyorum ki " O kişi ile hiç konuşma, alakanı kes "
Arkadaşlık yapabilirsiniz ama umut vermeden.
Normal bir arkadaşlıktan bahsediyorum.
Herşeyi akışına bırakın, olucaksa zamanla olsun.
Ve en önemlisi siz kendinizden ve duygularınızdan emin olun.

Onu tanımak istiyorsan direk yüzyüze görüşme. İnternetten konuş ama flört gibi konuşursan dediğin gibi ailesine farklı yansıtabilir. Sana bu kadar bağlıysa tanımanda fayda var bence :) İnternette biraz muhabbet kurunca yine flörte bağlamadan resmi resmi görüşürsün. O dengeyi ancak sen kurabilirsin. O yüzden direk randevulaşır gibi görüşme, hemen kendini ciddiye alıp umutlanmasın.

Sayet dedigin gibiyse güzel birsey tabikii basta ailesinin onu desteklemesi ve onun senden vazgecmemis olmasi..
Siz yetiskin bireylersiniz eger ilerde bir araya gelirseniz bir süre ailenize söylemezsiniz madem..
Yanliz ayrilik acisini atlatmadan yeni bir iliskiye kesinlikle baslama derim dedigin gibi su an degersiz ve yanliz hissediyorsun kendini cabuk etkilenirsin sana ilgili olan kisilere dogru karar vermeni engeller mutlaka bu ayrilik acisinin sürecini sadece arkadaslarin ve sevdiklerinle atlat derim sonrasi zaten kendilgiinden gelir

Sayet dedigin gibiyse güzel birsey tabikii basta ailesinin onu desteklemesi ve onun senden vazgecmemis olmasi..
Siz yetiskin bireylersiniz eger ilerde bir araya gelirseniz bir süre ailenize söylemezsiniz madem..
Yanliz ayrilik acisini atlatmadan yeni bir iliskiye kesinlikle baslama derim dedigin gibi su an degersiz ve yanliz hissediyorsun kendini cabuk etkilenirsin sana ilgili olan kisilere dogru karar vermeni engeller mutlaka bu ayrilik acisinin sürecini sadece arkadaslarin ve sevdiklerinle atlat derim sonrasi zaten kendilgiinden gelir

Bence bu kadar çabuk üstünüze alınmayın sonradan üzülebilirsiniz.
Ve yeni bir ilişkiden çıktıktan sonra yeni bir ilişki arayışına girmek neden?
O sizi seviyor olabilir peki ya siz seviyor musunuz?

Bence siz aldığınız yaralar sebebi ile birine sığınmak istiyorsunuz.
Ama yanlış yaparsınız.
Bir ilişkiden çıkıp diğerine gitmek sadece karşınızdakini kandırmak olur.

Bırakın kendiniz, biraz rahatlamaya çalışın.
Biraz erkeklerden uzak durun.
İlla kendimizi değerli hissetmemiz için bir erkeğin bizi sevmesi mi gerekli?
Hayır değil.
Önemli olan sizin kendinizi değerli hissetmeniz.
Bence biraz kendinize zaman ayırın, yeni aktivitelere yönelin.
Ama şunuda demiyorum ki " O kişi ile hiç konuşma, alakanı kes "
Arkadaşlık yapabilirsiniz ama umut vermeden.
Normal bir arkadaşlıktan bahsediyorum.
Herşeyi akışına bırakın, olucaksa zamanla olsun.
Ve en önemlisi siz kendinizden ve duygularınızdan emin olun.

kesinlikle çok haklısınız ama birine sığınmak niyetinde değilim kimseyi kimseyle unutamam ben etkilenmeden de bi hata yapmam.. evet eski erkek arkadaşımla irtibatımı tamamen keseli çok olmadı ama 2 aydır ayrıyız hiç görmedim ve öncesinde de 5 aylık bir ayrılma süreci yaşadık..ve ben bu süreçte çok yıprandım normale dönemedim.. çok da kısa bir süre değil ve bu süreçte de etrafımda benimle olmak isteyen birileri oldu..Ama ben acımı yaşamayı tercih ettim kimseye sığınmadım..bu kişiden de etkilenmemin sebebi bunca yıl vazgeçmemesi hepsi bu..

teşekkür ederim..o acıyı uzun süredir yaşıyorum zaten ve ilişkim devam ederken ayrılmaya karar verip uygulama sürecim arasında uzunca süre gözyaşı döktüm..Arkadaşlarımın sonsuz desteğiyle çok şükür atlattım..Hata yapmak en korktuğum şey ve otuz defa düşünüp öyle adım atmak konusunda kararlıyım :)

Onu tanımak istiyorsan direk yüzyüze görüşme. İnternetten konuş ama flört gibi konuşursan dediğin gibi ailesine farklı yansıtabilir. Sana bu kadar bağlıysa tanımanda fayda var bence :) İnternette biraz muhabbet kurunca yine flörte bağlamadan resmi resmi görüşürsün. O dengeyi ancak sen kurabilirsin. O yüzden direk randevulaşır gibi görüşme, hemen kendini ciddiye alıp umutlanmasın.

teşekkür ederim :) ben biraz daha düşünüp ona göre adım atıyım bence de :) en doğrusu neyse o olsun :)

kesinlikle çok haklısınız ama birine sığınmak niyetinde değilim kimseyi kimseyle unutamam ben etkilenmeden de bi hata yapmam.. evet eski erkek arkadaşımla irtibatımı tamamen keseli çok olmadı ama 2 aydır ayrıyız hiç görmedim ve öncesinde de 5 aylık bir ayrılma süreci yaşadık..ve ben bu süreçte çok yıprandım normale dönemedim.. çok da kısa bir süre değil ve bu süreçte de etrafımda benimle olmak isteyen birileri oldu..Ama ben acımı yaşamayı tercih ettim kimseye sığınmadım..bu kişiden de etkilenmemin sebebi bunca yıl vazgeçmemesi hepsi bu..

Siz kendi iyiliğiniz için eski sevgilinizi unutmaya çalışın.
Kolay birşey değil ama en azından deneyin.
Ama bunu yeni ilişkilerden uzak durarak yapmaya çalışın.
Kendinizi hazır hissettiğiniz anda o zaman kapılarınızı açmalısınız.
Çünkü şu an hala acı çekerken biri ile olmanız zaten doğru olmaz ikiniz içinde.
Ama dediğim gibi o kişi ile normal bir arkadaşlık sürdürebilirsiniz.
Onu iyice tanımanız sizin için iyi olur.
Arkadaşlığınız sürdüğü zamanda aranızda birşey olursa zaten olur.
Olmazsada arkadaş kalmaya devam edersiniz ve kendiniz için doğru kişiyi beklersiniz.
2 ay daha kısa bir süre.
Acılar, yaralar kolay kolay kapanmaz.
O yüzden söylediğim gibi yeni aktivitelere yönelin.
Sizi mutlu eden şeyleri yapın.
Hayatınızda biraz değişiklik size iyi gelicektir.
Önemli olan o değişikliği yapıcak gücü bulmak.
Kendinize inanırsanız yaparsınız.
Değişin ve hayatınızı değiştirin.
Eski ne varsa atın gitsin.
Sizi üzen ne varsa silin gitsin.
Zor olucak ama isterseniz yapabilirsiniz.
Tamamen unutamazsınız mutlaka izi kalır ama en azından acısıyla yaşamaya alışırsınız.

Son düzenleme:
Siz kendi iyiliğiniz için eski sevgilinizi unutmaya çalışın.
Kolay birşey değil ama en azından deneyin.
Ama bunu yeni ilişkilerden uzak durarak yapmaya çalışın.
Kendinizi hazır hissettiğiniz anda o zaman kapılarınızı açmalısınız.
Çünkü şu an hala acı çekerken biri ile olmanız zaten doğru olmaz ikiniz içinde.
Ama dediğim gibi o kişi ile normal bir arkadaşlık sürdürebilirsiniz.
Onu iyice tanımanız sizin için iyi olur.
Arkadaşlığınız sürdüğü zamanda aranızda birşey olursa zaten olur.
Olmazsada arkadaş kalmaya devam edersiniz ve kendiniz için doğru kişiyi beklersiniz.
2 ay daha kısa bir süre.
Acılar, yaralar kolay kolay kapanmaz.
O yüzden söylediğim gibi yeni aktivitelere yönelin.
Sizi mutlu eden şeyleri yapın.
Hayatınızda biraz değişiklik size iyi gelicektir.
Önemli olan o değişikliği yapıcak gücü bulmak.
Kendinize inanırsanız yaparsınız.
Değişin ve hayatınızı değiştirin.
Eski ne varsa atın gitsin.
Sizi üzen ne varsa silin gitsin.
Zor olucak ama isterseniz yapabilirsiniz.
Tamamen unutamazsınız mutlaka izi kalır ama en azından acısıyl yaşamaya alışırsınız.

teşekkür ederim :) dediklerinizde o kadar haklısınız ki..dediğiniz gibi belki de zamanı vardır..acele etmicem hakkımda hayırlısı için dua edicem :) sanki yakın bi dostmuşum gibi buraya uzun uzun yazdığınız için ve gerçekten ciddiye aldığınız için minnettarım..

teşekkür ederim :) dediklerinizde o kadar haklısınız ki..dediğiniz gibi belki de zamanı vardır..acele etmicem hakkımda hayırlısı için dua edicem :) sanki yakın bi dostmuşum gibi buraya uzun uzun yazdığınız için ve gerçekten ciddiye aldığınız için minnettarım..

Ne demek rica ederim.
Siz buraya gelip bizden yardım istediniz destek istediniz, yardımcı olmamak olmazdı.
En azından kendi fikirlerimi belirttim.
Umarım size birazıkta olsa yardımımı dokunmuştur.
Ki şunuda unutmayalım, Kk daki her bayan bizim dostumuzdur. :)
Burası kadınlar platformunda daha çok dostluk platformu, yardımlaşma platformu, destek platformu, kendini ifade etme platformu.

bence çok güzel bir durum yani o kadar yıl sev ve halen umut bağla her reddedilmeye rağmen durumdan iyice emin olduktan sonra sadece netten konuşabilirsin twitter'da yazdıklarına felan sen de karşılık verip o şekilde bir konuşma ortamı ayarlayabilirsin bence sonrası da gelir

Birini unutmadan bir başkasına ancak acı verirsin.
Onda diğerini ararsın.
Diğerini unuttugundan emin ol ve öylece çık karşısına.
Aileleri karıştırmak istememende haklı olabilirsin.Ama bu senin duygularının net olmadığı ve ona hayır deme olasılığının yüksek olduğu anlamını taşıyor.
Ve onun en başından ailelere haber verecek olması seni istemesindeki "net" lik durmunu ortaya koyuyor...
İyi düşünmeli.
İlk dediklerime lütfen dikkat edin...

burdan tanıdığım bir arkadaşım var..o da sancılı bir birliktelikten
çıkmıştı..önceden tanıdığı biri teselli ediyorken peşi sıra görüşmeler..vs.
o aradaki mantığı iyi kurmuştu..hani o da düşündü zaman zaman
kendimi mi kandırıyorum falan..ama yakında evleniyorlar..:17:
o kadar zaman senden vazgeçmemişse vardır bir hayır diyorum...
yüz yüze konuşup bir kahve içmek için ailelerin onayı gerekmiyor sanırım...:31:

kızlar öncelikle şunu söyliyim kendisini en son 3 yıl önce gördüm çünkü beni istemelerinden sonra yüzyüze gelmeyelim diye ciddi çaba harcadım bayramlarda yanlarına çıkmamak gibi..o yzden ne hissetceğimi bilmiyorum karşılaştığımda..çok mantıklı bi insan ayrıca aileler de çok yakın birbirine ve en önemlisi bunca yıldır beni sabırla bekliyor olması bütün reddedilmelere rağmen..hangi kız etkilenmez ki böyle bi durum karşısında..Ama birini biriyle unutmak gibi bir hata yapmam merak etmeyin evlilik bu şakası mı olur? ama ailemi haberdar etmeden böyle bişeye kalkışmak da istemiyorum açıkçası :/ seneye mezun oluyorum ve evlilik de peşinden gelcektir çok iyi biliyorum..içimin birden böylesine ısınması Allahın işi gibi geliyor bana..çünkü eğer içim ısınmadan bişeye kalkışcak olsam '7 yıldır bekleyenm var bütün reddedilmelerine rağmen hala daha bana mesaj atar' onla görüşmeyi kabul ederdim ama kimseye umut vermemek için hiçbir zaman böyle bişeyi kabuletmeyi bile düşünmedim.. neden içim ona değil de bu çocuğa ısındı bilmiyorum hep dua ettim belki de Allah gözümü açtı :)Hayırlısını diliyorum Allahtan hayırlı bi eş gerçekten seven ve değer veren gerisi inanın hiç önemli değil :)

Back
X