Diyarbakır da zorunlu görevdeyiz. Vallahi buraşar o kadar mükemmel ki... Her gelen uzatıyor görevi. Batıda görmediğimiz nezaketi, saygıyı, insalığı, iyiliği burda görüyoruz. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Taksicilerden tutun, garsonlara, güvenliklere, uçağa bindiğimde yanıma oturan gençlere kadar. 2 yaşında bebeğim var. Ne zaman dışarı eşim olmadan çıksam mutlaka birinin bir yardımıyla karşılaşıyorum. Allah ne yazmışsa odur. Buralardan korkmayın. Doğudaki, Güneydoğudaki insanlığı görünce Batıdan efret ediyorsunuz.
2 seneye yakın kaldık Diyarbakır’da.
Gelişmiş bir şehir imkanları fazla .
Çoğu şeyini özlerim evet yardımsever insanlar vardı vs ama 2 kez bomba patladı tedirgin hissettim.Hamileydim o sırlar hem özlem var içimde hala hem tedirginlik.
Sokakları geliyor bazen gözümün önüne,ofis -Gevran ,çalıştığım okullar ,Alipınar ,Bismil ...
Mesela Çocukla tek başına Diyarbakır’da yapabilir ama çok zor.Kiralar yüksek vs .
Herhangi bi şehir de olsa çocukla zor geldi bana düşününce ...
Konu sahibi istanbul Doğu görevi için olmuyor mu ? Yaşam pahalı diye mi düşünmüyorsun.
Önceden saçma derdim de herald 1 yıl kavga dövüş az şekilde beklemek de mantıklı