Beni çocuğunuz olarak kabul etsenize diye şaka yapan kıza ne diyebilirim?

Evlenince seni kızımız olarak alırız sen de aramıza yatarsın de şaka bir yana söyleyiş tarzı önemli bilemiyorum büyüttün mü yoksa rahatsız olmakta haklı mısın?

Tek başına hiç bir ifade etmeyen laflarla ne düşünerek konu açıp yorum istiyorsunuz? Kaç yaşındasınız, nişanlı kaç yaşında, kız kaç yaşında? Belki de nişanlının komşusunun 15 yaşındaki kizi dalga geçmek için söylüyor? Bunlar birlikte büyümüş insanlar belki de, belki abi kardeş gibiler, belki öyle belki böyle... Ne bilelim de yorum yapalım, yarım yamalak konu açıyorsunuz.

Sizlerden iyi anne baba olacağını düşünuyor zaar...
Ya da sizle iyi vakit geçiriyor ayrılmak istemiyor
Ya da hiç sevilmemiş sevgi görüyor sizde
Ya da espri yeteneği sınırlı veya sadece basit bir manyak

Bunu bize söyleyen bir iki arkadaş oldu hiç art niyet aramadım ben.
Aslında size iltifat etmeye çalışmış ama klişe bir espiriyle yapmak istemiş bu kadar celallenecek bir şey değil ki. Kıskanılacak bir durum da yok.
Siz tatlı be uyumlu bir çiftsiniz huzurlusunuz demek istemiş.
Bu her sözden anlam çıkaran hemcinslerim yüzünden suratsız olduk çıktık, kimseye merhaba diyemez Güleryüz gösteremez olduk. Bu kadar da abartmamak lazım sevmeyi kıskançlığı

Konu sahibi hiç detay vermemişsin ama adı üstünde şaka ben art niyet aramazdım.
Benim çok yakın kız arkadaşım, eşim, ben 3 ümüz fazla sık takılınca hep bu espriyi yapar beni siz evlatlık alın bari diye hepimiz güler geçeriz aramızda ne var ki bunda.

niye kafese koyalım ki, siz kendinize sahip çıkamıyor musunuz ?

Eşiniz yada sevgiliniz kendine sahip çıkamadığından mı diğer kadınlardan bekliyorsunuz peki?
Ben eşime kim yazar kim güler kim şaka yapar umursamam, eşimin ağzı dili var rahatsız olursa verir cevabını. İlkokul çocuğu değil ya ben velisi olarak araya gireyim.
Ha iki güldü şakalaştı diye herhangi bir kadına yazacağından korkuyorsam da öyle abaza adamı yanımda tutmam, sinir stres olmam.
Güvenmiyorsanız eşine, eşinizi şutlayın elin kadınlarına saldırana kadar.
Size sadık olma sözünü veren eşiniz yada sevgiliniz dünyadaki tüm kadınlar değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…