beni çok seviyor ama güven vermiyor adam tehlikeli ne yapmalıyımmm???

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
6 ay önce biriyle tanıştım. bana uygun değildi rahat bir yasamı vardı. istemedim önce sonra ben de senin gibiyim dedi gitmiycem o tür yerlere alkol kullanmıycam dedi neyse başladık. tek sorun o değil tabi iş durumu da karışık devlet memuru ama aynı zamanda araba alıo satıo filan maddi durumu çok iyi.

bu sürede bir hatasını görmedim. taki bir gün telefonu bişekilde elime geçti ve arkadaşıyla konuşmalarını gördüm. hayat kadınından bahsediyolardı sanırım gidelim muhabbeti dönüyordu. tabi ben bunu görünce fena oldum ayrılmak istedim. üstelik sadece bu da değil bir arkadaşa sordurdum nasıl biri diye kefil olmam bulaşık biri nerden buldu onu arkadaşın dedi. mafya mıdır nedir beli değil demiş.

ben de şüpheleniyordum zaten biraz asarım keserim havası var. neyse ben bundan ayrılmaya çalışıyorum. ama bir yandan da sevmiştim. o da biliyor bunu bırkmıyor. off arkadaşlar çok karışığım ilerde pişman olurum gibi geliyor bu adamla. ama bir yandan da çok üzülüyorum iyi anlaşıyorduk:( aldatmadım diye yeminler ediyor kardeşinin üzerine inanıyorum ama adam her türlü tehlikeli biri.

napmalıyımm bir akıl verin?

ya daha önce ayrılmıştınız sanırım yine barış mısınız sanırım
ya o tür kadınlara gidiyorsa ben olsa affetmezdim
kaldı ki mafya falan demişsiniz
siz ne düşünüyorsunuz

ya daha önce ayrılmıştınız sanırım yine barış mısınız sanırım
ya o tür kadınlara gidiyorsa ben olsa affetmezdim
kaldı ki mafya falan demişsiniz
siz ne düşünüyorsunuz

o tür kadınlara hiç gitmedim öyle para verip bi birliktelik yaşamadım ömrümde diyor. ama sevgililerinden ilişki yaşadığı olmuş .

işte mafya olayıda süpheli. normalde devlette çalışıyor ama otoparka ortaklığı var. bildimiz otoparklardan değil hacizli arabalar kalıyor devletten kaldığı gün süresine göre para alıyorlar. ihaleler filan oluyor araba satılıyor genelde bunlar alıyo biraz bakım yapıp başkalarına satıyolar. değişik bir iş karışık biraz.

ben ayrıldım diyorum arama diyorum kesin konusuyorum bırakmıyor. ben seni aldatmadım yanlış yapmadım diyor. çok seviyorum seni diyor. alkolü de bırakmak istiyodum zaten senle ilgisi yok tiksindim öyle ortamlardan diyor. bir kaç kere silahlı olaylar olmuş sanırım bak iyi ki gitmiyorum öyle yerlere diyor. istekli gibi ama güvenemiyorum tüm arkadaşları alkol kullanıyor bu da gidebilir her an.. çevresi düzgün degili..

Sevgi'den önce Güven gerek , Eger güven yoksa devam
etmeside sacma ...

Tabiki bide tehlikelj islerle ugrasiyosa dikkat et bence ..
Ilerde pisman olacagin seylerden yol yakinken dön bence ..

o tür kadınlara hiç gitmedim öyle para verip bi birliktelik yaşamadım ömrümde diyor. ama sevgililerinden ilişki yaşadığı olmuş .

işte mafya olayıda süpheli. normalde devlette çalışıyor ama otoparka ortaklığı var. bildimiz otoparklardan değil hacizli arabalar kalıyor devletten kaldığı gün süresine göre para alıyorlar. ihaleler filan oluyor araba satılıyor genelde bunlar alıyo biraz bakım yapıp başkalarına satıyolar. değişik bir iş karışık biraz.

ben ayrıldım diyorum arama diyorum kesin konusuyorum bırakmıyor. ben seni aldatmadım yanlış yapmadım diyor. çok seviyorum seni diyor. alkolü de bırakmak istiyodum zaten senle ilgisi yok tiksindim öyle ortamlardan diyor. bir kaç kere silahlı olaylar olmuş sanırım bak iyi ki gitmiyorum öyle yerlere diyor. istekli gibi ama güvenemiyorum tüm arkadaşları alkol kullanıyor bu da gidebilir her an.. çevresi düzgün degili..

hım anladım canım kaç yaşındasın o kac yaşında
ama telinde mesaj okumuşsun o yere gitmek için ben mi yanlış okudum çevresi düzgün değil diyosun birilerine sorasan ya bi de bırakmam falan diyomuş ya gerçekten seviyo mu yoksa taktı mı

hım anladım canım kaç yaşındasın o kac yaşında
ama telinde mesaj okumuşsun o yere gitmek için ben mi yanlış okudum çevresi düzgün değil diyosun birilerine sorasan ya bi de bırakmam falan diyomuş ya gerçekten seviyo mu yoksa taktı mı

evet bi kadından bahsediyolardı gidelim muhabbeti dönüyordu. şakaydı diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum :(

seviyor sanırım. daha önceki sevgilisi sürekli sorarmış beni seviyor musun diye diyemezdim çünkü sevmiyordum diyor. banada her dk seni çok seviyorum diyor. inanıyorum sevgisine birde temiz birini buldu bırakmak istemiyor gibi :(

ben 25 o 30 yaşında.

Son düzenleme:
evet bi kadından bahsediyolardı gidelim muhabbeti dönüyordu. şakaydı diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum :(

seviyor sanırım. daha önceki sevgilisi sürekli sorarmış beni seviyor musun diye diyemezdim çünkü sevmiyordum diyor. banada her dk seni çok seviyorum diyor. inanıyorum sevgisine birde temiz birini buldu bırakmak istemiyor gibi :(

ben 25 o 30 yaşında.

ya bu kadın meselesi ve o karışık iş meselesi mide bulandırıcı
sen seviyo musun peki

ya bu kadın meselesi ve o karışık iş meselesi mide bulandırıcı
sen seviyo musun peki

seviyorum ama onun beni sevdiği kadar sevdiğimi söyleyemem. beni bıraksa bir süre boşluğa düşerim üzülürüm ama unuturum atlatabilirim gibi geliyor...

seviyorum ama onun beni sevdiği kadar sevdiğimi söyleyemem. beni bıraksa bir süre boşluğa düşerim üzülürüm ama unuturum atlatabilirim gibi geliyor...

daha önceki konularına da baktım hep bi kararsızlığı var
sen ayrılıyorsun ama o ayrılmıyor hatta bi konun da yine ayrılıyosun
o seni gördüğüm yerde evlenme teklifi edicem diyo
bak bence sevgi önemli ama güven daha önemli
sen bu kişiye güveniyo musun yoksa güvenmiyor musun
güven olmayan yerde ilişki olamaz en azından sağlıklı bi ilişki
bu arada evlenme teklifi etti mi ,sen çalışıyo musun
ayrıca telefondaki o yazılar için şaka demiş galiba
üzgünüm ama bunu şakası bile igrenç

daha önceki konularına da baktım hep bi kararsızlığı var
sen ayrılıyorsun ama o ayrılmıyor hatta bi konun da yine ayrılıyosun
o seni gördüğüm yerde evlenme teklifi edicem diyo
bak bence sevgi önemli ama güven daha önemli
sen bu kişiye güveniyo musun yoksa güvenmiyor musun
güven olmayan yerde ilişki olamaz en azından sağlıklı bi ilişki
bu arada evlenme teklifi etti mi ,sen çalışıyo musun
ayrıca telefondaki o yazılar için şaka demiş galiba
üzgünüm ama bunu şakası bile igrenç

Ben tipta okuyorum ogrenciyim son senem 4-5 ay kaldi mezun olmama. O da muhendis calisiyor. evlenme teklif etmedi ama kafasinda plani yapmis edicekmis.

Haklisin sakasi bile igrenc. Sakasini bile kabul etmiyorum etmiycemde ona da dedim aynisini Seviyorum ama daha fazla devam ettirmiycem iliskiyi guvenim yok cunku:(

O cok emin konusuyor ileride guya tesekkur edicekmisim beni birakmadigi icin. Ama ilerisi olmuycak ben bu kisiyle evlilik dusunemem maalesef:/

Ben tipta okuyorum ogrenciyim son senem 4-5 ay kaldi mezun olmama. O da muhendis calisiyor. evlenme teklif etmedi ama kafasinda plani yapmis edicekmis.

Haklisin sakasi bile igrenc. Sakasini bile kabul etmiyorum etmiycemde ona da dedim aynisini Seviyorum ama daha fazla devam ettirmiycem iliskiyi guvenim yok cunku:(

O cok emin konusuyor ileride guya tesekkur edicekmisim beni birakmadigi icin. Ama ilerisi olmuycak ben bu kisiyle evlilik dusunemem maalesef:/

teşekkür mü edeceksin:53::53:
neden sen telefonunda o mesajı gördüğün halde devam ettiğin için mi teşekkür edeceksin
yoksa sana yapıştığı için mi
şu an ayrıldın mı peki burada kendine çok güveniyo
daha önce hiç bi kız bunu ya reddetmemiş ya da ayrılmak istememiş
bu arada her seferinde ayrıldığın halde nasıl tekrar barışıyorsun
bence ona karşı zaafın var yada gerçekten seviyosun ve o da bunu biliyo
ne yaparsam yapıyım benden ayrılmaz yada tekrar ikna ederim havasında
burada gerçekten değişti mi,değişebilir mi, kaybettiğin güveni tekrar kazanabilecek misin

erkeklerin yeminine inanılırmı hiç ne salakmışım bende yemin duyunca heralde bukadar büyük günaha girmez doğru söylüyodur diyip inanıyodum ama yalaaaaaaaan

teşekkür mü edeceksin:53::53:
neden sen telefonunda o mesajı gördüğün halde devam ettiğin için mi teşekkür edeceksin
yoksa sana yapıştığı için mi
şu an ayrıldın mı peki burada kendine çok güveniyo
daha önce hiç bi kız bunu ya reddetmemiş ya da ayrılmak istememiş
bu arada her seferinde ayrıldığın halde nasıl tekrar barışıyorsun
bence ona karşı zaafın var yada gerçekten seviyosun ve o da bunu biliyo
ne yaparsam yapıyım benden ayrılmaz yada tekrar ikna ederim havasında
burada gerçekten değişti mi,değişebilir mi, kaybettiğin güveni tekrar kazanabilecek misin

herseferinde degil ki bu ilk ayrilmamiz sayilir.bir tek ilk tanistimizda ben uygun degiliz diye gorusmek istememistim o zaman sevgili degildik. Yok ben deisicem aslinda senin gibiyim mutaassibim alkolu sevmiyorum birakmak istiyorum o tur mekanlara gitmiycem dedi ve gorusmeye devam ettim bende. Bu ayrilma sayilmaz zaten sevgili deildik. Bu surede bidaha ayrilma olmadi ve bu surede alkol almadi o tur mekana gitmedi diye biliyorum yalan soylemiyorsa tabi.

Telefonunda o mesaji gorene kadar guvenmeye baslamistim. Hergun gorusuyorduk aksamlari beni birakiyordu sonrada eve gidiyordu. Ama oyle degildi belki bilemiyorum tabi mesaj iskillendiriyor insani.

Oyle bi yere gitmedim diyor. O zaman nerde gordun o kadini dedim. Cafe de filandir diyor.

Bende hoslanmistim tabi yoksa gorusmezdim hic en basindan.

erkeklerin yeminine inanılırmı hiç ne salakmışım bende yemin duyunca heralde bukadar büyük günaha girmez doğru söylüyodur diyip inanıyodum ama yalaaaaaaaan

inanilmaz mi cidden:( ozurlu bir kardesi var onun uzerine yemin edince inandim aslinda yapmadigina:/

güvenin olmadıgı yerde sevgide olmaz
bir kere daha düşünün
sevip sevmediginizi

haklisiniz sevdim diyorum zaten unutup yoluma bakicam ona da aynini dedim.

kendi hatasi yuzunden ayrildimiz icin vicdab azabi cekiyor duzelticem bunu diyor bende olmaz guvenim sarsildi bir kere dedim.

herseferinde degil ki bu ilk ayrilmamiz sayilir.bir tek ilk tanistimizda ben uygun degiliz diye gorusmek istememistim o zaman sevgili degildik. Yok ben deisicem aslinda senin gibiyim mutaassibim alkolu sevmiyorum birakmak istiyorum o tur mekanlara gitmiycem dedi ve gorusmeye devam ettim bende. Bu ayrilma sayilmaz zaten sevgili deildik. Bu surede bidaha ayrilma olmadi ve bu surede alkol almadi o tur mekana gitmedi diye biliyorum yalan soylemiyorsa tabi.

Telefonunda o mesaji gorene kadar guvenmeye baslamistim. Hergun gorusuyorduk aksamlari beni birakiyordu sonrada eve gidiyordu. Ama oyle degildi belki bilemiyorum tabi mesaj iskillendiriyor insani.

Oyle bi yere gitmedim diyor. O zaman nerde gordun o kadini dedim. Cafe de filandir diyor.

Bende hoslanmistim tabi yoksa gorusmezdim hic en basindan.

cafe de filan öyle mi
siz inandınız mı allah aşkına buna

Back
X