evet çok zeki biri. bir de devletten de torpilleri var . tayinini istediği yere aldırabiliyor.
çevresi kötü . en yakın arkadaşı da bozuk bir tip. zaten ben ona da dedim bütün iğrenç pis şeyleri ben seni tanıdıktan sonra gördüm. ben bidaha senin çevrene girmek istemiyorum dedim. bizim görüştümüz süre içinde bara diskoya gitmedi eminim ondan. ama önceden gidiyomuş tabi. e bide para çok olunca istediği yere gidebiliyor. ben hiç para verip bir kadınla birlikte olmadım öyle birsey yapmadım dedi. ama sevgililerinden birlkte olduğu bi kişi varmış.
birde o tip ortamlardan o tip kızlardan sıkılmış. sen benim hayatımdaki en doğru en temiz şeysin diyordu. düzelmek istiyordu anladığım kadarıyla çünkü ben onu zorlamadım kesinlikle gitme diye. ben kendim istemiyorum diyordu. annesi dindar biriymiş çok seviyodu annesini belki o yüzden düzelmek istiyodu.
iyi birisiydi aslında o mesaj olayına kadar bi kötülüğünüü görmedim. çok ilgiliydi çok seviyordu eminim buna. ayrılırken daha iyi anladım. okul bitince gidicem sıkıldım burdan diyordum sen nereye ben oraya bırakmam diyordu. benim gibi biri olsaydı hiç düşünmez devam ederdim. yada gercekten düzeleceğine inansam devam ederdim. ama bu riske giremem..
hani mafya filan diye duymasam neyse diycem ama böyle biriyle işim olmamalı ne kadar sevsemde. haram para sonuçta huzur getirmez. hem ne olacagı da belli olmaz. kavga eder bisey olur riskli sonuçta her türlü...
kesin konuştum ararsan açmışcam mesaj atarsan cevap yazmıycam dedim daha aramaz heralde. aramasında bende unutup yoluma bakıyım artık