beni çok seviyor ama güven vermiyor adam tehlikeli ne yapmalıyımmm???

evet ugrasti biraz bakti olmadi hemen ortamina döndü. Bir de yaziyordu ki bak oyle olsa simdi barlarda diskolarda olurum senin kapinin önünde olmam diyordu cok komik ya:) gercek yuzunu cabuk gosterdi cok sükür:)

benden uzak olsunda nereye giderse gitsin....

eeee nede olsa aşk acısı çekiyo demi:52::52:
ona sorsan cvp bu olacak kesin
ayrıca tel.den yazııyormuş
yani nerede olduğunu göremezsin ki

Son düzenleme:
eeee nede olsa aşk acısı çekiyo demi:52::52:
ona sorsan cvp bu olacak kesin
ayrıca tel.den yazııyormuş
yani nerede olduğunu göremezsin ki

Sunu tanidigimdan beri gorduklerim yasadigim tecrubeler bir omur yeter bana heralde. Kendisine de dedim ben seninle bu yasima kadar gormedigim tum igrenc pis seyleri gördüm. Senin yüzünden insanlara guvenimi kaybettim dedim. Ki gercektende öyle su an guven duygusu sifir bende insanlara karsi...

Sunu tanidigimdan beri gorduklerim yasadigim tecrubeler bir omur yeter bana heralde. Kendisine de dedim ben seninle bu yasima kadar gormedigim tum igrenc pis seyleri gördüm. Senin yüzünden insanlara guvenimi kaybettim dedim. Ki gercektende öyle su an guven duygusu sifir bende insanlara karsi...

valla şu söylediklerinden utanma duygusu olan insan yüzüne dahi bakamazdı

valla şu söylediklerinden utanma duygusu olan insan yüzüne dahi bakamazdı

Daha bunlar ne ki neler neler söyledim. Benim senin gibi biriyle isim olmaz temiz birini istiyorum dedim.

Ee dogrulari söyleddigim icin bisey diyemiyor tabi. Yoksa kim yutar bu laflari...

Daha bunlar ne ki neler neler söyledim. Benim senin gibi biriyle isim olmaz temiz birini istiyorum dedim.

Ee dogrulari söyleddigim icin bisey diyemiyor tabi. Yoksa kim yutar bu laflari...

dikkat et de 2 gün sonra arkadaşları çıkıp ayrıldığın için perişan falan demesinler
ee bozacının şahidi şıracı
ayrıca bu kadar söze ayrılmadıysa yada sustuysa kesin takmıştır
hele bide her istediğini elde ettiyse...

dikkat et de 2 gün sonra arkadaşları çıkıp ayrıldığın için perişan falan demesinler
ee bozacının şahidi şıracı
ayrıca bu kadar söze ayrılmadıysa yada sustuysa kesin takmıştır
hele bide her istediğini elde ettiyse...

Evet olabilir belki oyle birsey. Ama konusmam hic.

zaten gorustumuz sure icinde sevdigi bi abisi var surekli nişan ne zaman dugununuz burda olsun muhabbeti yapiyordu. Bende yok daha oyle bisey icin cookk erken diyordum. Ilk beni onla tanistirdiginda adam bu kizi sakin kaybetme diyip diyip durdu. Bende diyorum niye böyle diyo ee taniyo tabi malini.

sen ayrilirsan cok kötü olur bu diyodu. Hic zannetmiyorum bi iki gün üzülür yakin zamanda bulur baskasini..

Son düzenleme:
Evet olabilir belki oyle birsey. Ama konusmam hic.

zaten gorustumuz sure icinde sevdigi bi abisi var surekli nişan ne zaman dugununuz burda olsun muhabbeti yapiyordu. Bende yok daha oyle bisey icin cookk erken diyordum. Ilk beni onla tanistirdiginda adam bu kizi sakin kaybetme diyip diyip durdu. Bende diyorum niye böyle diyo ee taniyo tabi malini.

sen ayrilirsan cok kötü olur bu diyodu. Hic zannetmiyorum bi iki gün üzülür yakin zamanda bulur baskasini..

şuan da gününü gün ediyordur
eeee adamda haklı bi daha o şahıs senin gibisini nasıl bulacak demi
kaçırmasın seni

şuan da gününü gün ediyordur
eeee adamda haklı bi daha o şahıs senin gibisini nasıl bulacak demi
kaçırmasın seni

o cevreye sahipken benim gibi birini zor bulur gercekten. Ancak yine arkadasinin arkadasinin arkadasi filan olursa belki:)))

Back
X