Beni çok üzüyor onu sevmediğimi söylüyor :(

Kac yasinda arkadasin?
Annen ve babani uzme kimse icin karsina alma riske etme.
Belki kucuk surprizler yapabilirsin bi hediyeyle ya da bi mesajla fln arada. Ama yanina gidemiyorsan zorlama cunku imkanin yoksa yoktur. Ustelik daha kucuksun

erkek arkadaşın kaç yaşında?

yaşın ciddi bir ilişki yaşamak çok küçük. bir de 1.5 yıldır birlikteymişsiniz. 15.5 yaşında bir çocuk ne kadar anlar ilişkiden. hataya açık olunan yaşlar.

ailen görüşmeni istemiyorsa haklılar.

ayrıca erkek arkadaşın yanıma gelmiyorsun, dolu dolu yaşatmıyorsun derken sakın senden başka şeyler bekliyor olmasın. yanılıyor da olabilirim ama beni sevmiyorsun diye sana baskı yapıyor ki onu sevdiğini kanıtlamak için bir şeyler yapasın. amacı o bence senin sevmediğini düşündüğünden falan değildir büyük olasılık ama bilemem.

bence yaşın küçük ne aileni üzecek ne de kendini riske atıcak şeyler yapmamalısın. bir erkek için değmez.

sen geleceğini eğitimini düşün önce. karşına daha ne insanlar çıkar.

Büyük ihtimal erkek arkadaşın da küçük. Çünkü mantıksız, bencilce davranıyo. Bu tip şeyler de yaşla, olgunlaşmayla aşılıyo.

bende aynı fikirdeyim bence seni deniyo naz yapıyo gerçekten sevse senin durumunu bilerek daha anlayışlı olması lazım ama işte yaşın verdiği olgunluk var
önüne daha neler çıkacak fazla takılma derim..

Daha çok küçüksün -ki anladığım kadarıyla arkadaşın da küçük -
Senin sevmediğini bahane ederek,senden farklı beklentiler içinde sanırım
Aşkını vermekten başka,dolu dolu ne yaşatabilirsin bu yaşta
Sakın bi hata yapma,daha çok küçüksün
Seni bunun için terkedecekse de terketsin
Hiç de tınlama,seni sevgin için sevmeyen bi insanla ayrıldığn için ilerde mutlu olursun

Eşimle ilişkimiz ben yaklaşık 15.5 yaşındayken başladığı için seni anlayabiliyorum.
Olabilir, insanın tam aşık olduğu yaş.

"Daha sonra bunla da yetmediği buluştuğumuzda ona dolu dolu yaşatmadığımı da söyledi" DERKEN eğer farklı istekleri varsa lütfen bunu seviyorum adına yapma.
sevgi, aşk sizin yaşınızda masum flört ve tanışma evresi olarak kalmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…