aminnn canım ama kadına zarar yine kadından geliyor evli olduğunu bilerek beraber oluyor şimdi kadınlardün annemlere gittim ve şok oldum çok sinirlendimmm neden şu annemlerin kiracısı var evi tutarken evli olduğunu eşinin subay ve doğudaolduğu için gitmediğini söyledi arada gelecek dedi 2 tane oğlu var bu kadının şimdi bir erkek getirmiş eve adam evliymiş ve 3 çocuğu varmış kadın biliyor bunları veee asıl ne biliyormusunuz bu kadın şimdi hamilyemiş bu adamdan anneme gelmiş birde gururla söylüyormuş karısını boşayıp benle evlencek diye ayyy kadını öldüresim geldiiii birde bu adama oğlunu dövdürüp evden attırmış nasıl annelik bu ya annemde evden çıkın demiş ben böyle şeylerden hoşlanmam demiş inş çıkarlar evden adamın karısıda sizi yakcam demiş korkuyorlarmış allah beter etsiiin
karısı tarafından aldatılan tanıdıgım erkeklerde var..cinsiyet değil şahsıyet meselesi..
bızımde eskıden oturdugumuz yerde arada sırada konustugumuz 2 cocuklu bı kadın vardı...moralım bozuk dıye bızı çağırmaya başladı..meger eşi 2 sokak otede dul bı kadınla yasıyormş 2 yıldır ve kocasını kadının abılerı dovuyor kadın boyle ogrenıyor..o kadında dulmş ona ev tutmuş bakıyormuş..
gelgelelım işin bu kısmı şok gibi..
bız arada gıdıyorduk uzgun dıye..sureklı aglıyordu..bıgun bıze fotolarını gostersene dedık baktık hıc nıkah fotosu yok..dedık nıye yok..megersem adamın asıl nıkahlı eşi urfadaymş,bu bosnaya işe gıttıgınde bunla evlenıyor alıyor turkıyeye getırıyor,sadece dugun fotoları var..artık kızın ailesıne de ne dedıyse nasıl kandırdıysa evlenmış turkıyeye getırmış..yanı bızım üzüldüğümüz kadında resmı nıkahlı eşi değil,ve çocuklarıda olmş 2 tane..bız kadına uzulurken kadınında bılerek başka kadın uzerıne geldıgını öğrendık
yanı adam 3 yuvayı ıdare edıyor ne yalan dolanla kandırdıysa artık:44: ne adi makhluklar var,insan dıyemıcem bunlara
Canım.....anlattıkların topikdekiüyelerden farklı degıl.... ya kendımız yada cevremızdeki insanlarla beraber yaşıyoruz bunları....hemde hiç haketmedıgımız halde:26::26::26::26:şu erkekler neden kendını bilmezler de boylesı ınsanlar neden evlenır ???bunuda anlamış degılım zaten uffff!kadın haklarını korumada dıye bısey kalmadı zaten sagolsunlar!Zinayı suç olmaktan cıkartarak ;erkeklerın yolunu açarak tum yuvaların bozulmasına sebep olurken nerede kaldı t.c.hukuku (Haklarımız nelerdır?hukuki anlamda neler yapılmalıdır?Bu konuda bılgılenmek de ısterım aslında hukuksal bolum de yazmıştım ama yetkılı kıslerden bılgılenemedım)Ama benden sana tavsıye sakın olakı asla bosanmamandır. gıdebıldıgı yere kadar mahkemeyı uzatmalı ve elındekı kozları ,belgelerı, ıhanetle ,ılgılı mesajları, konusmaları, elınde ne varsa ıspatla ve onları saklamanı tavsıye ederım Boyle ınsanları surundurmek ıcın onları mutsuz etmek ve baskalarının canlarını yakmamaları ıcın bosanmamalı ayrı yasayarak süründürmelı aksı taktırde bu ınsanları bosamak ıhanetın arkasından kocaman ödül olur..... allah yardımcın olsun saglıkla kal
karısı tarafından aldatılan tanıdıgım erkeklerde var..cinsiyet değil şahsıyet meselesi..
bızımde eskıden oturdugumuz yerde arada sırada konustugumuz 2 cocuklu bı kadın vardı...moralım bozuk dıye bızı çağırmaya başladı..meger eşi 2 sokak otede dul bı kadınla yasıyormş 2 yıldır ve kocasını kadının abılerı dovuyor kadın boyle ogrenıyor..o kadında dulmş ona ev tutmuş bakıyormuş..
gelgelelım işin bu kısmı şok gibi..
bız arada gıdıyorduk uzgun dıye..sureklı aglıyordu..bıgun bıze fotolarını gostersene dedık baktık hıc nıkah fotosu yok..dedık nıye yok..megersem adamın asıl nıkahlı eşi urfadaymş,bu bosnaya işe gıttıgınde bunla evlenıyor alıyor turkıyeye getırıyor,sadece dugun fotoları var..artık kızın ailesıne de ne dedıyse nasıl kandırdıysa evlenmış turkıyeye getırmış..yanı bızım üzüldüğümüz kadında resmı nıkahlı eşi değil,ve çocuklarıda olmş 2 tane..bız kadına uzulurken kadınında bılerek başka kadın uzerıne geldıgını öğrendık
yanı adam 3 yuvayı ıdare edıyor ne yalan dolanla kandırdıysa artık:44: ne adi makhluklar var,insan dıyemıcem bunlara
ben şimdi dünden razı gibi dursam işgillenip pislik yapar diye korkuyorum.
bir sonraki davranışını kestiremiyorum ki
Hiçbir şey yıldırmamış ki seni. 8 sevgiliyi çekmişsin.
8 sevgili %5'i ise, tamamı 160 sevgili eder.
Sen hak etmişsin. Üzüleceğimi mi sandın. Pes yani bu kadarına da pes. Neydi seni tutan, ne!
Vallahi pessss!!!!
Yani şunu anlamıyorum: Sen yıllarca bu pisliklerin yapılmasına müsaade ettin, bunları çektin diye güçlü mü oluyorsun?
Hayır, aksine çok zayıf bir kadınsın. Adamın evli olduğunu bile bile onla beraber olan mahlukat da zayıf, ama sen de zayıfsın.,
Sizin gibilerin yüzünden erkekler her ama her şeye cesaret buluyor. Biraz dişli olsa kadınlar bak bakalım yapabilecekler mi böyle?
O yüzden nefret ediyorum böyle hikayelerden de kahramanlarından! da.[/Q
Ayrıca şunuda unutma " Ağzından çıkar ,alnına yapışır" ............... kimse kınadığını yaşamadan ölmez...
asıl sana pes resmen oran orantı kurmussun konu üzerine buraya insanlar eleştirilmek için değil teselli edilmek dertleşebilmek için yazıyorlar kimsenin kararları kimseyi ilgilendirmez ayrıca üzülmek zorunda da değilsin oda senin vicdanın....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?