Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

Okurken ağladım....

Çok duygulandım be....

Ne olur bu fırsatı tepme...

Biz kadınlar öyleee güçlüyüz ki nelerin üstesinden geliriz.Bu yüzden KUTSALIZ... Anneyiz...

Çocukların için vazgeç o adamdan...

ARTIK KENDİNİ DÜŞÜNME ZAMANI....

karısı tarafından aldatılan tanıdıgım erkeklerde var..cinsiyet değil şahsıyet meselesi..
bızımde eskıden oturdugumuz yerde arada sırada konustugumuz 2 cocuklu bı kadın vardı...moralım bozuk dıye bızı çağırmaya başladı..meger eşi 2 sokak otede dul bı kadınla yasıyormş 2 yıldır ve kocasını kadının abılerı dovuyor kadın boyle ogrenıyor..o kadında dulmş ona ev tutmuş bakıyormuş..
gelgelelım işin bu kısmı şok gibi..
bız arada gıdıyorduk uzgun dıye..sureklı aglıyordu..bıgun bıze fotolarını gostersene dedık baktık hıc nıkah fotosu yok..dedık nıye yok..megersem adamın asıl nıkahlı eşi urfadaymş,bu bosnaya işe gıttıgınde bunla evlenıyor alıyor turkıyeye getırıyor,sadece dugun fotoları var..artık kızın ailesıne de ne dedıyse nasıl kandırdıysa evlenmış turkıyeye getırmış..yanı bızım üzüldüğümüz kadında resmı nıkahlı eşi değil,ve çocuklarıda olmş 2 tane..bız kadına uzulurken kadınında bılerek başka kadın uzerıne geldıgını öğrendık
yanı adam 3 yuvayı ıdare edıyor ne yalan dolanla kandırdıysa artık:44: ne adi makhluklar var,insan dıyemıcem bunlara

yuva yıkanın yuvası olmazmış o kadın evli adama gelmiş adam onuda aldatmış olacağı bu tabiiii

sıze katılmıyorum ya kocası kadının basına bela olursa neler duyuyoruz tbaı yanına bırakmak da dogru degıl ama zaten senelerdır cekmedıgı kalmamaıs
ALLAhından Bulsun ş....ayrıldıktan sonrada bela olursa o zaman sıkayet etmelı..umarım bundan sonrakı hayatınız saglıklı huzurlu gecer evlatlarınızla..

İnanamıyorum bu ne yaa,dallas gibi.. ne diyeceğimi bilemedim...

Nevbaha,nasılsın?Uzun zamandır yoksun,yorumların da yok!!Neler yapıyorsun,keşke boşandım kurtuldum diye yazsan buraya !!

canım yaa durduğun kabahat hemen boşan kurtar kendini...şu hayatta 1 saatimiz bile o kadar değerli kimutlu olmaya hakkın var...

Canim ablam ben senden yasca ve tecrube olarak cok kucugumdur kesin seni yonlendirmek haddime deil ama vazgecmeden halledin su bosanma isinin sen cok guclu bi kadinsin. Ve fedakar. Bunca yil cocuklarin icin sabretmissin insallah Rabbim bunun karsiligini vrrecektir ssana.

Kocana soyleyecek hic bisey bulamiorum. Allah islah etsin.

İnsallah bundan sonra cok guzel gunler gorursun ablam...

Canım şuanda ezan okunuyor. Allahtan dilerim senin bundan sonraki hayatın cennette gibi geçsin. Dilerim seni en iyi, en sevdiği kullarıyla karşı karşıya getirsin. Allah yardımcın olsun.

Hiçbir şey yıldırmamış ki seni. 8 sevgiliyi çekmişsin.
8 sevgili %5'i ise, tamamı 160 sevgili eder.

Sen hak etmişsin. Üzüleceğimi mi sandın. Pes yani bu kadarına da pes. Neydi seni tutan, ne!

Vallahi pessss!!!!

Yani şunu anlamıyorum: Sen yıllarca bu pisliklerin yapılmasına müsaade ettin, bunları çektin diye güçlü mü oluyorsun?

Hayır, aksine çok zayıf bir kadınsın. Adamın evli olduğunu bile bile onla beraber olan mahlukat da zayıf, ama sen de zayıfsın.,

Sizin gibilerin yüzünden erkekler her ama her şeye cesaret buluyor. Biraz dişli olsa kadınlar bak bakalım yapabilecekler mi böyle?

O yüzden nefret ediyorum böyle hikayelerden de kahramanlarından! da.

yahu adam cocuklariyla tehdit etmis, kadin ne yapsin? Allah kimsenin yolunu yolsuza dusurmesin

asıl sana pes resmen oran orantı kurmussun konu üzerine buraya insanlar eleştirilmek için değil teselli edilmek dertleşebilmek için yazıyorlar kimsenin kararları kimseyi ilgilendirmez ayrıca üzülmek zorunda da değilsin oda senin vicdanın....................

Son düzenleme:

Eleştirilecek kişiler o adam ve onunla evli olduğunu bilerek birlikte olan kadınlar...Bu kadıncagız gözünü onda açmış, sindirmiş, çocukları olmuş...Empati yapınca insan anlıyor. Umarım kısa sürede boşanırsınız, yaşınızda genç. İnsanlar bu yaşlarında ilk evliliklerini yapıyorlar. Önünüzdeki yıllar güzellikler getirsin size ve çocuklarınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…