Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

şu an kanal 7 de bir film var tam da bize göre
lokma seçersin zehir çıkar,lokma seçersin bal çıkar.
eş seçersin zehir çıkar,eş seçersin bal çıkar... diyor dede

canım allah yardımcın olsun. bir süre akışına bırak o belasını arıyo anlaşılan senden olmasın kendinden bulsun

afedersiniz ama 11 kişi ile kirlettiririmde ne demek. lutfen duzgun konuşunuz.
onemli olan birilerini kirletmek değil pislikten kurtulmak.
burda dinle alakası yok dini vecibede değil.
kadına nasıl zina haramsa erkeğede haram değişen hiç bir hüküm yok.
hem islami bilgi olmadığı ıcın kimse bilmiyor.
dini nikah kıyılırken şayet kadında talak hakkı isterse oda erkeği boşayabiliyor.
kuaföre gidin demişsiniz büyük yaralar ı kuaförler değil zaman sarar...
lutfen yorumlara daha dikkt.

aslında böyle bir adama tamam boşanalım demek de doğru olmayabilir.belki de kendi önce söylediği halde sen tamam dedin diye suçlu olursun.sana şiddet bile uygular.sessiz kal bakalım o ısrar ederse kabul et ki inşallah ısrar eder.böyle bir insanla yaşamaya devam etme.çocuklarının da senin de hayatın tehlikede.ağzına silah dayamak ne demek.bi gün cinnet getirip o silahla sizi öldürse ne olacak.inşallah çocuklarınla kendine yeni bir hayat kurarsın

Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah. Rabbim sizi ve çocuklarınızı korusun.

benım nısanlımda daha önce nısanlıymış imam nıkahı da kıydırmışşş bunu okuyunca aklıma o geldi... ama kendisi bitti o iş dedi.. rüyalarımda da hep o evli diyorlar. en son geçen sordum yok öle bişey boş ol dedim dedi.:26::26:

ablacığım inşallah bundan sonra çok mutlu olursun. dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.

çok üzüldün senin adına okudukca şok geçirdim.yazık olan yıllarına geçen günlerine saatlerine olmuş.inşallah o adamdan bir an önce kurtulur ve iyi bi yaşam sürersin çoluğun ve çocuklarınla.senin için dua edicen .kimse için sıkma canını...:113:

kardeşim.. allah bu yaşadığın sıkıntıların mükafatını sana kat kat verecektir.. ama insan 7 sinde neyse 70 inde odur.... değişmeyecek bir insan.... ve sen boşanıp kendi hayatına bakmalısın eğer ekonomik bir özgürlüğün varsa...... insanız... makine değiliz... yaptığı şeyler çok kırıcı çok yıpratıcı olmuş allah hayırlı ferah yollar versin sana inşallah.....

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Bir an önce kurtulmaya bakın. Hazır o da istiyor...

Bence ne olursa olsun geç değil..Kesinlikle ayrıl..Yaşamak herşeye rağmen güzel ve zamanla zor da olsa yaşadıklarını silineceğine inanıyorum...Sana birşey söyleyeyim mi kardeşim,onsun alacağın nefes,o olmadan keyifle içeceğin bir çay bile herşeye değer...Kendinle başbaşa,sakin devam edebilirsin bu hayata..onsun bu hayatın güzelliklerini çok daha başka göreceğine eminim...ayrıl ve kendinle başbaşa olmanın tadını çıkar,belki de başka iyi insanlarla tanışırsın....biraz da olsa mululuğu tadarsın...sevgilerimle...

Son düzenleme:
arkadaşlar, yok mu bunun bir çaresi
ne boşanması diyor,hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.
kafayı yiyeceğim.evin içinde nasıl davranacağımı şaşırdım.
çok ama çok gerginim...heran yeni bir olay çıkabilir.

ayrıca yorum yazan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…