Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

hemen ayaklarının üzerinde durmanın yollarını ara bi avukatla konuş ve boşanmak için her yolu dene
'bu arada belki bu yazımı beni bu durumuma sebep olanlardanda bazıları okuyordur...
vicdan diyorum başkada bir şey demiyorum..'
bu duruma tek sebep olan kocandır böyle durumlarda nedense hep hemcinslerimizi suçlarız ama sana yakın olan seni bağlayan tek insan eşindir bu durumda.Allah böyle erkekleri kimsenin karşısına çıkarmasın

Canım merak ettim,ne durumdasın..Dün gece tüm mesajlarını ara vermeden okudum...Kurtullmanı çok istiyorum..Ne yaptın merak ediyorum...Herşeyin hayırlısı olsun senin için...

hemen ayaklarının üzerinde durmanın yollarını ara bi avukatla konuş ve boşanmak için her yolu dene
'bu arada belki bu yazımı beni bu durumuma sebep olanlardanda bazıları okuyordur...
vicdan diyorum başkada bir şey demiyorum..'
bu duruma tek sebep olan kocandır böyle durumlarda nedense hep hemcinslerimizi suçlarız ama sana yakın olan seni bağlayan tek insan eşindir bu durumda.Allah böyle erkekleri kimsenin karşısına çıkarmasın[/QUO

yorum için teşekkürler.ben zaten 3. şahısları çok da sorumlu tutmuyorum.onlar da bayan olduğu için okuyabilme ihtimali var kk yı.onun için ,belki de biraz iç hesaplaşma yapsınlar diye..
ben sonuncunun işyerine gittiğimde , 6 ay peşimde dolandı,çok mutsuzum,yakında boşanacağız filan demiş, bizim kazanova..
anlayacağın,sebep_ sonuç hiç birine takık durumda değilim..

Canım merak ettim,ne durumdasın..Dün gece tüm mesajlarını ara vermeden okudum...Kurtullmanı çok istiyorum..Ne yaptın merak ediyorum...Herşeyin hayırlısı olsun senin için...

teşekkür ederim canım.hiçbir şey yapmadan,öyle tırsık tırsık devam ediyorum..
bende cesaret olsa bu kadar şeyi çekmezdim zaten.
hem acı çekip,hem oturuyorum. mazoşist oldum galiba.
oturmamın sebebi yanlış anlaşılmasın, kesinlikle maddiyat değil.

hala neyi bekliyorsun yada neden bekliyosun çok merak ediyorum doğrusu.tamam çocuk var ama yaşadıkların da katlanılır gibi değil.sen kendi değerinin bilmezsen başkası nerden bilsin senin değerini...

hala neyi bekliyorsun yada neden bekliyosun çok merak ediyorum doğrusu.tamam çocuk var ama yaşadıkların da katlanılır gibi değil.sen kendi değerinin bilmezsen başkası nerden bilsin senin değerini...

karşımdaki normal biri değil arkadaşım.psikopatın teki
öyle ha deyince olmuyor...

evet nevbaha arkadaşı bu yönden çok iyi anlıyorum ben..yani sadece istemekle olsa çoktan bırakır giderdi..ama ayrılmak isteyince karşısındaki erkek (erkek denirse) başka türlü psikopatlıklar yapabilir ve rahat vermeyebilir..çünkü kendisinin de istenmediğini azıcık hissettiğinde bu adam canı yanacak bundan eminim...nevbaha arkadaşım,yaşadıklarını yaşamadım ama bu erkek modelini çok iyi biliyorum ve çözüyorum...yapabileceklerini tahmin edebiliyorum...ama bir arkadaş burdan size güzel bir fikir vermişti,onu bastıracak şekilde deli gibi davran fiilan diye...belki işe yarayabilir onu bıktır ve o seni istemesin diye düşünüyorum...birşeyler yap ama mutlaka ne olursa...allah yardımcın olurr...

Bu kadar sene sana yaptıklarını zaten yeterince göz ardı etmişsin bundan sonra önüne böyle bir fırsat gelmişken önce çocuklarının geleceği sonra da kendin için bunu değerlendir derim...Hem eğer yaptıklarına belli olmaz diorsan önce neden boşanmak istiyorsun gibi üzgün tavır takın sonra da bundan sonrakı hayatını doya doya yaşamaya çalış.

sizi evden dışarı çıkarmayan adam ne haltlar yemiş.
dervişin fikri neyse zikri de odur işte.
kendi yaptıklarını sizinde yapacağınızı sanmış sanırım.
boşasın sizi. Allah'ın lütfu olan hayatı 5 para etmeyen bir adamla harcamayın.
kusura bakmayın öyle bi tabir kullandığım için ama eşinize en yakışan sıfat o.
rahat bi nefes alın.

Seni hala merak ediyorum ben:3:,kurtulmuş olmanı ümit ediyorum..:50:.Gerçi adam boşanmayı istemedikçe pek birşey yapamayacağını hatırlıyorum maalesef..:5:Buralardaysan bir ses ver arkadaşım..

yıllar önce evlendim.nedenini niçinini ben bile hatırlamıyorum.evliliğimin ilk yıllarında başladı şiddet.hem de her türlüsü...
18 yaşındaydım.kimilerine göre küçük, kimilerine göre büyük bir yaş olabilir.ama ben hep korktum eşimden,beni o kadar
güzel sindirdi ki ,ondan habersiz nefes bile alamadım yıllardır.....
sinirli,asabi,kavgacı..huyu böyle herhalde diye önceleri sabrettim,sonra katlandım...kaç yılmı? 15 yıl....
yıllarca evden çıkıp kuran kursuna gidebilmek için dil döktüm.Yıl 2007 ve izin çıktı..gel zaman git zaman ben eşimden
şüphelenmeye başladım. üzerinde kadın parfümü kokusu,sim vb şeyler vardı.her gün dikkat etmeye başladım.
bir gün gömleğinin cebinden telefonunu çekince elimi parçalarcasına aldı telefonu. normalde hep kapalı olurdu.
söylemeyi unuttum bu arada üzerinde de röfleli saç buldum.neyse şifreyi bilmediğim için telefonu açamadım...
bürosundaki elamanı arayıp, birleştirdiğim bilgileri sordum.dedim orta boylu ,röfleli omuzunda saçı,hafif makyajlı
kim var çevrenizde ..o da yenge ....olmasın..........da çalışıyor dedi.neyse bu arada telefonu da açtım ne mesajlar ama
bide saatlerce telefon görüşmeleri...N73 vardı . onda bütün kayıtlar çıkıyor.. eşime sordum inkar etti.
haftalık takip ediyor tekrar ediyor,tekrar soruyordum...yok gene inkar...bu arada yüz felci geçirdim.tansiyonum 18 lerde
adam her gece ondan geliyor biliyorum ama hep inkar..bir gün telefon ettim bu akıl kapatayım derken açtı.
eve bırakıyormuş konuşmalarını duydum.

neyse kısa keseyim.bu sonunda itiraf etti. çok pişmanım .ben şe....im. filan filan...ben de kendi kendime dedimki
düşene bir tekmede ben vurmayayım.. yanında olayım .çocuklarımın babasıdır..
bir gün erkek kardeşime dedim ki eniştenin hayatın da biri var..o da L ........ olmasın .ne alaka dedim.
eee o onnan ......nikahıyla evliydi dedi . yuh dedim.dediği kız yanında stajerdi.
o an öleceğimi sandım.kardeşim değil kalleşimmişsin dedim.....ve kendimi sokaklara attım. bir arabanın altında ölmeyi
o kadar çok istedimki. ama hep imanım engel oldu ...benimkine bunu da sordum .tabi önce inkar. sonra onu karıştırma
o başkaydı...!Adam nikah kıymış kız 16,benimki 32 yaşındayken....sonra vatandaş bunu aldatmış. bu da boşamış,
hemide diktirmiş. bunları bile anlattı.daha neler neler.. deşe deşe 8 sevgili çıktı.
bu sonuncunun yanına gittim.ne söyledide seni kandırdı diye....mutsuzum ,boşanacam filan demiş.dedim ne salaksın
o L....... yı bıraktıktan sonra seni haydi haydi bırakır.neyse bıraktımı ,bıraktı ama çok aşıkmış!
ben de bu kadar olaydan sonra boşanma yollarına düştüm..bu arada biricik babam hakkın rahmetine kavuştu...
ani bir trafik kazasıyla..iyiki de babama söylememişim.yoksa beni düşünürken mi kaza yaptı diye daha çok üzülürdüm.
gerçi acıma bile yandırmadı beni....
tabi o yıllarda benimki beni boşamıyor.tehditler ,ağzıma silah sokmalar,çocuklarımı öldüreceğini söylemesi filan
ben zaten ezik iyice sindim..önceleri 24 saat ağladım.sonra beyimiz rahatsız oldu.. aralıksız uyumaya başladım.
sanki aldatan benmişim gibi,her adımımı takip edip iyice bunalttı.halada telefonu 2. çalmada açsam eve kadar gelir,
ne yapıyorum diye....
şu anda pisikolojik tedavi görüyorum.yıllarca doktora gitmeme bile izin vermedi.en sonunda çocukları götürdüğüm bir zaman
girdim..doktor senden çok eşinin tedaviye ihtiyacı var ama gelmez şimdi o dedi.....bildi...
ilaç kullanıyorum...2. altı ayım .bıraktığımda gülümseyemiyorum bile....hapla geziyorum...bir de sigarayı bıraktım.çünkü çok
fazla içmeye başlamıştım.rahatsızlandığımda daha çok eziyet ediyor...
neyse sonuç....dün gece seni artık boşayacağım dedi...ilk gördüğümle ..... .......ilk önüme çıkanlada evleneceğim dedi...
sevinmelimiyim,üzülmelimiyim bilemedim...
bu arada belki bu yazımı beni bu durumuma sebep olanlardanda bazıları okuyordur...
vicdan diyorum başkada bir şey demiyorum...
kusura bakmayın kafanızı ağrıttım.herkez yaıyordu bende yazayım belki iyi gelir dedim
bu anlattıklarım yaşadıklarımın sadece %5 i
yapma etme bırak bu adamı adi pislik şerefsız adam,o kızlarda evlı oldugunu bılerek görüştülerse allah onlarıda bıldıgı gıbı yapsın
ne bu kardeşim,bazen kızlarada suc bulmuyorum erkekler bazen evlı olmadıgını souyluyorlar çok guzel gızlıyorlar..
sen evde cocuklarının anası temız temız otur o her turlu B..K u yesın ,hak mı bu reva mı bu...
bhu kadar aldatmaya kımsenın hakkı yok,seni altın kafese soksun dısarı adım attırmasın kendısı 8 tane karı eskıtsın :47::47::47:
ne ınsanlar gordum ayrılan oyle mutlukı..bırak tekrar dunyaya gelmş gibi olursun,dunyanın sonu değil ölüm yok ucunda ya..ınsanlar ne savasın cehennemın ortasında bıle yasıyor
sen nıye korkuyosun ki
bırak kendıne buldugu fa...şelerle ıstedıgını yapsın
kendıne saygın olsun lutfen bırak çocugu çolugu once kendıne saygın olsun kendını dusun,dunyaya bu adamı çekmeye gelmedın,Allahın verdıgı canı yakmaya ne hakkı var
şimdı anlıyorum İslamıyette evlıler zına yaptıgında neden taşlandıgını,sonucda ne kadar ınsanın gelecegı mahvoluyor
ınşallah ayrıldıgını ve mutlu oldugunu okuruz burdan bı sure sonra:46::46::46::46::46:

bırak boşasın üzülme bu kadar acılar çekmişsin kardesin desen bir ayrı eşin demeye utandığım o gıcık herif bir ayrı çocukların için hayat yemiden başlayabilirsin yaşın genç daha ama sürümsürün süründür onu güçlü bir avukat bul korkma

söyliyecek bişey bulamadım:50:Allah yardımcın olsun.Allahım hep yanında olsun. o adamda allahından bulsun.Başın dik olsun senin.Allah beterinden korusun.

dünyada bekar erkek kalmadı sanki. evli adamda ne b.k varsa bekarlarda da var. bekarla olursanız onun vebali yok tabi.

bunu evli bi kadına ya da sadık bi sevgiliye yaşatanların da aynı şeyleri yaşamasını dilerim.

:50:

merhabalar... ben hala buralardayım...
boş bir kağıdı çerçeveletip duvara asmak istiyorum...
ne dersiniz.. e işte benim hayatımın resmi budur yazacağım altına da...

onun yerine rengarenk allı morlu bi tablo as, gelecekteki hayatını simgelemesini dile ve bunun için uğraş canım...

dünyada bekar erkek kalmadı sanki. evli adamda ne b.k varsa bekarlarda da var. bekarla olursanız onun vebali yok tabi.

bunu evli bi kadına ya da sadık bi sevgiliye yaşatanların da aynı şeyleri yaşamasını dilerim.

:50:

aminnn canım ama kadına zarar yine kadından geliyor evli olduğunu bilerek beraber oluyor şimdi kadınlar:50: dün annemlere gittim ve şok oldum çok sinirlendimmm neden şu annemlerin kiracısı var evi tutarken evli olduğunu eşinin subay ve doğudaolduğu için gitmediğini söyledi arada gelecek dedi 2 tane oğlu var bu kadının şimdi bir erkek getirmiş eve adam evliymiş ve 3 çocuğu varmış kadın biliyor bunları veee asıl ne biliyormusunuz bu kadın şimdi hamilyemiş bu adamdan anneme gelmiş birde gururla söylüyormuş karısını boşayıp benle evlencek diye:47::47::47::47: ayyy kadını öldüresim geldiiii birde bu adama oğlunu dövdürüp evden attırmış nasıl annelik bu ya annemde evden çıkın demiş ben böyle şeylerden hoşlanmam demiş inş çıkarlar evden adamın karısıda sizi yakcam demiş korkuyorlarmış allah beter etsiiin:47::47::47::47:

Kıyamam ya.

Çok üzüldüm.

O adam için üzmeyin kendinizi.

Herkese ederi kadar değer verin....

Back
X