beni dinleyecek kimse yok mu

haticeberra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
2
0
16
Kayseri
kızlar ilk kızım 4 yasında ıkıncı kızım 1 bucuk yasında tam 13 haftalık hamıleyım doktorum dun bunada kız dedı cok kötüyüm kimseye diyemiyorum nolur bana bır sey söyleyin.ilk acibademe gittim oluşumu erkege benziyo dedi 2 aylık falandı dünde kız deyınce baska bır doktor sok oldum.hiç ii deilim

Allah sağlıklı, hayırlı ömürlü evlat versin. Bunda bu kadar kötü olacak ne var. Hem kız evlat gibis var mı? Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza, bir bebek gülümsediğinde içinize dolan mutluluk anında aklınza gelir mi kız ya da erkek olduğu?

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bence sevinmelisin bi çok insanın isteyipte ulaşamadığı bişey çok şanslısın bence şükret.çok isterdim 2 yada 3 kızım olmasını

Size cok kızdım Allah size yine kız nasip etmişse size ne oluyor O öyle taktir buyurmuşsa?hemen mübarek gunde tövbe edin.ayrıca bence 3 kız sahibi olmak muhteşem birşey.Allahın bir lütfu bence.15-20 sene sonra hepsi kocaman hanım olduklarinda etrafinızda pervane olacaklar hiç yalnız kalmayacaksınız.evlenip yuvadan uçsalar bile yine size düşkün olacaklar.tabi onlara iyi bir anne olursanız ve inşallah onlar da hayırlı evlat olurlarsa.bir araya gelip 4 hatun sıkı muhabbet edeceksiniz.bence üzùlüceğiize şükredin,tevbe edin de Allah çocuğunuzla sizi imtihan etmesin.3 erkek olsa daha mı iyiydi? Benim seçme şansım olsa 3 kızın mı yoksa 3 oğlun mu olsa diye sorsalar hiç düşünmeden 3 kızim olsun derdim.erkek çocuklarına bayılanları anlamiyorum o oğlan büyüyünce hanım koylü oluyor zaten yuvadan uçup gidiyor iyice uzaklaşıyor aileden.

Pardon da neden iyi değilisiniz? Ne dediğinizin farkında mısınız? Kız erkek ne fark eder Allah sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip etsin. Ne fark eder kız erkek.
Sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsunuz, evlat hasreti ile yanıp tutuşanları düşünün biraz. Hele ki bu mübarek kandil gününde böyle konuşuyorsunuz çok yazıkkk

okuduklatım karşısında içimden sadece koca bi ''yazıkkkk' demek geliyo

noolmuş yani..
erkek olsa daha mı çok evladın olacaktı kızı ayırıyosun...
insanlar yanıyo evlat hasretiyle sen kızında erkeğindesin...
sağlıklı hayırlı olsun...

gerçekten çok yazık yaa bu zihniyeti anlayamıyorum!!!!! ben ve benim gibi birçok insan var evlat hasreti çeken sizse 3. kız olucak diye üzülüyorsunuz .
RABBİMİN verdiği nimete şükredin .başka denicek bişey yok size mübarek günde

Konu sahibi, muhtemelen çevresinin, eşinin erkek bebek diye tutturmasından kaynaklı bir sıkıntı yaşıyor anladığım. Rabbim böyle uygun görmüş, hem erkek bebek olsada değişen birşey olmuyacak ki. Bu senin seçimin değilki. Bende dahil, burada bebek isteyen, bekleyen olmayan o kadar çok kişi varki. İnan kimse cinsiyetinde değil. tek sağlıkla olsunda, gerisi önemli değil diyoruz. İsyan etme bence

sanırım bu kadar peş peşe çocuğu da erkek olur ümidiyle yaptınız

inşallah çocuklarınıza iyi bi gelecek hazırlayabilirsiniz

bu zamanda zengin değilseniz 3 çocuğa sıcak bakmıyorum

kız diye üzüleceğinize geleceklerinizi düşünseniz daha yerinde olur

Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.Gerisi boş.Tabiki herkes erkek evladın da kız evladın da tadına bakmak ister ama bunu seçmek sizin elinizde değil.Üzülmenin strese girmenin bir anlamı yok.Hiç çocuğunuz olmayabilirdi de.Foruma göz gezdirin çoğu insan bebek hayalleri kuruyor.Siz böyle yaparsanız onlar ne yapsın.

ya arkadaşlar arkadaşımız böyle hissetmesi doğal değl mi?Belkide çevre baskısı yuzünden 3.çocuğu yapıyor,eşiyle ailesiyle neler yaşadığını bilemeyiz ki.ALLAH sağlıklı versin onu en başta tabiki kendisi bizden çok istiyordur.Ama erkek istemeside doğal yani iki erkek çocuğu olsaydı aynı derece kız isterdi eminim yani.ALLAH gönlündekini nasip etsin gülüm

sen mi sorun yapıyorsun yoksa eş tarafından biri mi. her kim yapıyorsa da çok günah. bizim komşu vardı , erkek evlat diye tutturmuştu, sonuncusu erkek oldu ama sakat doğdu. Her şeyin hayırlısı. sağlıklı hayırlı evlat olsun, gerisi mühim değil.

Erkek çocuk istemenizin özel bir nedeni mi var?Yoksa bu devirde hala erkek doğuramadı diyen akrabalarınız mı var?

Sana bi örnek vericem

Amcamızın gelininin 2 kızı var 2.nin kız olduğunu öğrendiği gün hüngür hüngür ağladı.
Benim niye oğlum olmasın diye saçma sapan bi fikre kapıldı.

Dünyalar tatlısı bi kızı oldu ama hastane hastane dolaşıyorlar,kız sürekli hastalanıyor 3 yaşında vücudu şişiyor 10 gün yatıyor çıkıyor tekrar böbrek sorunları yaşıyor daha da bi sürü şey...

Niye kızım oldu diye ağlayacağına,Allahım hayırlısını,sağlıklısını ver diye dua et bence..
Bende hamileyim ve tek istediğim sağlıkla kucağıma alıp,sağlıkla büyütmek
kız ne erkek ne bu devirde allahaşkına..

Neden iyi degilsiniz acaba?Tuuhh bu da kiz diye mi.?
Allahtan hayirlisini isteseniz mesela.
Saglikli olmasini isteseniz,hayirli bir evlat olmasini isteseniz.
Millet senelerce ugrasip,varini yogunu dokup sadece 1 tane istiyor.
Hatirlatiyim dedim.
sevgiler.

canım erkek çocuk oldu diyelim sakat olsaydı bir anlamı olacakmıydı senin için
benimde 3. gebeliğim büyük kıızm 10 yaşında ikinci kızım 7 yaşında bu bebekse piyangodan çıktı kızmış gene seni anlıyorum cevreden bu gebelik için erkek diye duyumlar aldın ilk dr seni yanılttı hayal kurdun falan filan bu duyduğun sana soğuk duş etkisi yaptı
bende yaşadım çünkü o dusu ama su var zeka testi yaptırdım ve risk var dedi kendi doktrumdan baska bir doktor dünya başıma yıkıldı benim kaderim çekerim ama ya ben öldükten sonra o çocuğa kim bakacak bunlar beynimde dans ettiler
kendi doktorum tatilden döndü teste baktı bişey yok normal bu sonuç yaşına göre dedi
usg de kızım sağlıklı çıktı ve durmadan elleri açıp salladı sanki
soruyorum sana o beş parmaktan biri bile eksik olsaydı doktor doktor gezmezmiydin kızının veya oğlunun hayatında bir özür olmaması için
bu benim aklıma geldi rabbime şükrettim sağlığı yerinde ya azaları tam ya gerisi önemli değil
sunuda belirtiyim bu anneye kızan bayanlar nasıl bir anlayış diyenler mahalle baskısı insanı üzüyor
ve şöyle bir örnek vereyim yemek yerken herseyiniz tatlı olsa tuzlu birşeyler istersiniz tuzlu olsa tatlı birşeyler istersiniz insanız faniyiz herseyden olsun isteriz
olaya birde bu yönden bakın

Umarim erkek bebek dunyaya getirinceye kadar dogurmaya devam etmeyi dusunmuyosundurr !!!!!!!!!!

not: cinsiyetin belirlenmesinde kadinin hicbir rolu yoktur cunku kadinda xx kromozomu erkekte xy kromozomu vardir eger kocadan x kromozomu gelirse 2 tane x ile bebek kiz kocadan Y gelirse xY birlesir ve erkek cocuk olur

bunu esin bilmiyorsa oncelikle ona okutmani isterim ......

IYI KANDILLER.......
ya sabirrrrr... yuce rabbimmm ya sabirrrr...

erkek bebek istemesi gayet normal ama olmadıysa üzülmesi normal değil.. istediği an hamile kalmış ..bebekleri de sağlıklıysa neden üzülsün ki ?
ALLAH böyle takdir etmiş
ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…