Beni dövecekmiş! Bu kocayla ne yapılır? Boğuluyorum artık!!!

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
:çok üzgünüm:Arkadaşlar öncedende yazmıştım okuduysanız.ben sanki dört duvarın içindeyim sıkıştım kaldım nefes alamıyorum artık.eşimde ne ararsanız var KISKANÇLIK,DENGESİZLİK,SAYGISIZLIK ne ararsanız..hayatımdan geçenleri anlattım onun için sadece bir konuyu anlatacağım burda.çok basit kavga dahi edilmeyecek bi konuda bana geçen gün seni dövesim geldi dedi!şok oldum burda dayak yicek ne var dedim.işte öle geldiiçimden dedi bana.sonrasında saçma sapan konuşmalar konunun hiç en önemi yok çok basit bişey bunu hiç bi şatta dememek gerekmezmi sizce.bunu öncedende demiştibana.hemde hastahaneden yeni çıkmıstım ameliyat olmustum elimden o dururmda bile kavga ettik ve ilk ogün demişti seni komaya sokarım diye! bu yaptığı ikinci elimi kaldırmam diyen adam bunları demeye basladı.neymiş bi gün gerçekten dövecekmiş görecekmişim.ne yapılır bu adamla ne olur söyleyin bana.çok bunaldım artık.bugunda annanem hastahanede ameliyat geçirdi gidelim hayatım ayıp oldu kaç gündür dedim yok olmazz çocuk var falan dedi ama bunların hepsi bahane.gitmek istemedi deli etti beni bunlar saygısızlık değilde ne arkadaslar.bu arada ben 20 yasındayım ve 10 aylık bi kızım var.Ama ruhum yorgun artık herseye sanki 40 yasına geldim.ya evlilik bumu ask bumu sevgi bumu.ölene kadar bağlı kalmak zorundamıyız.yada herseye susmak hep alttan almak zorundamıyız biz böle:( yoruldum artık nereye kadar alttan al nereye kadar sus sus sus o hep yapsın kırsın kalbimi içimi acıtsın sonrada keyfi gelince gelsin sarılsın öpsün bende hemen affedimm.dayanamıyorum ya.hep bölemi olacak.hep ben böle pasiff,kırılan,dağılan,susan,alttan alan,mutsuz birimi olacağım ne olur bişeyler söyleyin paylaşacak bi dostum bile yok artık.beni kendinden günden güne iten soğutan adama ne yapmalıyım...beni ve ailemi hep hayal kırıklıgına ugrattı şimdiye dek.gülüşümü kaybettimm artık.ciddi ciddi konusmayıp hemen barışmamalımıyım.bende onun gibi olmalıyım..ne olur bişeyler söyleyinn..çok üzgünüm benneyaptımki

Canım önceki yazınıda okumuştum. Senin adına gerçekten üzüldüm. En güzel yaşın, içinin kıpır kıpır olması gereken bir yaşta nelerle uğraşıyorsun. Eşin hakkında biraz analiz yaparsam, tipik cahil, karısına hükmeden, esiri gibi davranan kültürsüz biri.. Kusura bakma ama bence öyle.. Aklı başında mantıklı birinin yapacağı birşey değil.. Ne demek SENİ DÖVESİM GELDİ. Ne kadar cahil bir insan... Kıskançlığı konusuda öyle, kendine güveni olmayan insan karşısındaki kıskanır.. Senin yapman gereken tavrını iyice koyman.. Gerekirse 1 hafta herneyse küs duracaksın, sonra iyice enine boyuna oturup konuşacaksın.. Böyle hayat geçmez çünkü.. Kaybetme korkusu yok, sen onun malısın, esirisin gibi davranıyor... Evliliğin oturana kadar keşke çocuk yapmasaydın. Ama olmuş Allah ömür versin.. Dediğimi yapıp yapmamakta serbestsin tabiki. Eşini iyi tanıyan sensin, tepkilerini daha iyi bilirsin.Ama bir tavır almanın zamanı gelmiş bence..Bol şans...

Çok küçüksün çooook..:çok üzgünüm:
Önünde upuzun bir ömür var...
Neden bu adama hala tahammül ediyorsun onu çözemediğim için yorum yapamıyorum..
Maalesef...:delphin:

Evlilik konusunda akıl verecek kadar bilgiye sahip değilim ama hani demişsin ya hep ben böle [/COLOR]pasiff,kırılan,dağılan,susan,alttan alan,mutsuz birimi olacağım diye bu cümle dikkatimi çekti. Böyle olmayacaksın arkadaşım pasif kalmayacaksın her zaman kendine güvenen bir duruşun olmalı erkeğe karşı...Alttan al ama o sinirliyken altan al sonrasında sakinken ne söylemek istiyorsan söyle. ve erkeğe onsuzda yaşayabileceğini ona muhtaç olmadığını bırakıp gidebileceğini hissettirmelisin. :teselli:

siz çok genç evlenmişsiniz.ailemi bile dinlemedim demişsiniz..çok yanlış yapmışsınız..hayatta tek amacınız evlenmekmiydi ki ailenizi bile çiğnemişsiniz?bir de üstüne hemen çocuk..sizin yaşınız neee başınız ne ki cesret gösterip çocuk sahibi olmuşsunuz..siz kendiniz çocuksunuz daha ki çocuğa bakmak sizin neyinize..siz hatayı baştan yapmışsınız..halbuki nişanlı kalıp braz daha vakit geçirse idiniz belki de evlenmeyecektiniz..
asıl konuya gelirsek yavaş yavaş aslında eşiniz kişiliğini belli ediyor ve hiç te hoş sözler söylememiş..evliliğe ve size bakış açısını çok güzel belli etmiş.

canim ya cok uzuldum senin adina.esin neden boyle yapiyo.
bu arada ayni yastayiz.bu yasta yasadiklarina bak.
birde cocugunuz var.ah erkekler ah.
ne zaman bilecekler kadinlarin kiymetini
.

Sen bunlara firsat ve müsade verdikce evet evliligin sürdügü müddetce bunlari cekmeye mahkumsun...:teselli:

Esin hatali ama sende hatalisin....lüften arkadasim hemcinsim o kadar aciz olmayalim...Kadiniz diye yuvayi disi kus yapar diye aman tatsizlik cikmasin diye Susmak sadece sana zarar verir...:kahve:

Bak ona birsey olmuyor...gayet mutlu hayatindan degilmi? Neden? :delphin:

Seni onu mutsuz etmiyorsun cünkü...yer geldimi allahina kadar hakkini aramiyor ve savunmuyorsun..güzelce söyle bir burnunu sürtmüyorsun...sen kimsinde beni komaya sokacan...hele bir dene seni anandan dogduguna pisman ettiririm polislerde hapislerde cürütürüm demiyorusn...keyfi geldigi vakit iki nazlanip yeklenleri hemen indiriyorsun....bunlar senin hatalarin iste...:delphin:

Ha baktin gördün hicbirsey fayda etmiyor böyle saygisiz seviyesiz bir adamin kicina tekmeyi atmak en güzel cözümdür...:mymeka:

Seni baskı altına almaya çalışıyor şuan yaptığı pskolojik şiddet sanırım sinirsel sorunları var yada çok kopleksli bu şekilde sindirip huzur bulacak belkide ondan çok güzelsiniz buna tahammülü yok ve kendine güvenide yok.Korkmayın, sakin olun sizinde bir insan olduğunuzu ve buna saygı göstermesi gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.Canım zor bir durumdasın onunla konuşmaya çalış olmazsa profosyenel bir destek almak için ikna etmeye çalış umarım herşey yoluna girer.

Ben koma durumunu ona bi göstermeni rica edicem,belki ayıldığında diline pelesenk ettiği durumu yaşamış ve rahatlamış olur :mymeka::oklava:
Canım benim,kendin de söylüyorsun pasifim diye.Peki ben de soruyorum niye???Seni komalık edeceğini söyleyen bir adamla yuvan dağılmasın diye mi?Emin ol sesin çıkmadıkça zaten bir yuvan olmayacak ve sen hep sığıntı gibi,boyun eğen olarak yaşamayı sürdüreceksin ki buna yaşama denirse.
Hadi silkelen,haklarını savun,gerekirse bu konuda kitaplar oku,aklı başında ablalarından akıl al ama aklıbaşında dedim aman haaaa.
Hadi canım benim,kolay gelsin,biraz kuyruğu dikmenin vakti gelmiş de geçiyor bile Çok üzgünüm çoook

eğer boşanmış olsan ailen sana sahip çıkmayacak mı.ya da eşim öle mi sanıyo.yani bu benden boşanamaz ailesi sahip çıkmaz bende istediğimi yaparım mı diyo da böle davranıyo.ona bunun asla böyle olmadığı göster.daha çok küçüksün.neleri düşünüyosun.düşünmek zorunda kalıyosun.aklı başında biri olduğunu göster ona.lütfen ezdirme kendini bu kadar.

ilginç.. randevu verir gibi ne demek "seni birgün komalık edicem". arkadaşım hiç mi cevap vermiyorsun yahu. neden bu kadar ezdiriyorsun ki kendini. elini kaldırmasa bile egosunu tatmin ediyor adam. resmen psikolojik şiddet uyguluyor. ailene anlatsan durumu keşke. en azından arkanda olduklarını göstersinler eşine.

o kadar üzülerek okudum ki konunu. ne desek ki biz sana şimdi.
boşan desek bi faydası olacağını düşünüyorsan diyelim.
ben dayanamıyorum bu konulara,
evenmek üzere bi genç kızım ve korkuyorum

bu kadar ezdirme kendini dövecekmiş pehh korkma yılma bişey yapamaz seni sindirmek korkutmak için diyo hiç korkmadığını göster ona eğer korkarsan yapar döverde onun ne üstünlüğü var senden ne demek komaya sokarımda döverimde omu yaparımda bunu yaparımda ne sanıyo o kendini be sakın ezdirme kendini dövecek diyede korkma havlayan köpek ısırmaz derler oda konuşsun dursun böyle insanlara sinir oluyorum ya kendini bişey sanıyolar allah yardımcın olsun ama eşinin ruh sağlığı iyi değil yoksa böyle saçma sapan şeyler söylemez

Hep söylerim.. allah şükür huzurum iyi
Bende evlilik gecirdim yıllarca yıpranmışım
Şimdi o koca evinden başka heryer rahat bana, en doğru kararı vermişim
Yaşayan bilir huzursuz bir evde, anlaşamadığın kıymetinin bilinmediği bir evde
Durmanın hiç anlamı yokmuş...
Hayatın bize sunduğu niğmetler var..
En basiti ohh bak şimdi rahatım iyi sorunlu bi adam yok hayatımda
Kafamı öne eğip kocama ezildiğim günleri unutmam
Sırf bu gemi yürüsün diye...
Ahh o zamanlar keşfedemedim ben bu kk yı:delphin:
Hep tek başıma kendimle konuştum
Mücadele ettim keşkelerim yok....evliliğimde
Allaha binlerce şükür bugünümü aratmasın
Çok sıkıntı çektim, ayakta kalmak adına
Meyvelerini topluyorum şimdi...
Emeksiz olmuyor , bir köşeede sızlanmanın faydası yok..
Ağlayarak gittim işe güce okula... gücüm yoktu düştüm hemen kalktım
İçim acıyordu ama yüzüm öyle değildi.. ben güclüyüm yaparım ederim başarırım vardı
O yüzden arkadaşım belki uzun oldu ama oku ki ona göre hayatını yaşa
Çok çok gencsin.. sen kendini değerli gör ki karşındakide görsün
Görmezse herkes yoluna, yarına çıkacağımız bellimi....:1no2:

Dövesi mi gelmiş, manyakmı senin kocan. Vallahi güzelim bu tip erkekleri toplayıp bir yere yermisin yemezmisin diye çekeceksin bir ton sopayı görsünler bakalım dövmek neymiş. İyi tahammül ediyorsun ama iyiniyetinin karşılığını alamıyorsun. Daha ne kadar dayanacaksın bilemem. Allah kolaylık versin.

:çok üzgünüm:Arkadaşlar öncedende yazmıştım okuduysanız.ben sanki dört duvarın içindeyim sıkıştım kaldım nefes alamıyorum artık.eşimde ne ararsanız var KISKANÇLIK,DENGESİZLİK,SAYGISIZLIK ne ararsanız..hayatımdan geçenleri anlattım onun için sadece bir konuyu anlatacağım burda.çok basit kavga dahi edilmeyecek bi konuda bana geçen gün seni dövesim geldi dedi!şok oldum burda dayak yicek ne var dedim.işte öle geldiiçimden dedi bana.sonrasında saçma sapan konuşmalar konunun hiç en önemi yok çok basit bişey bunu hiç bi şatta dememek gerekmezmi sizce.bunu öncedende demiştibana.hemde hastahaneden yeni çıkmıstım ameliyat olmustum elimden o dururmda bile kavga ettik ve ilk ogün demişti seni komaya sokarım diye! bu yaptığı ikinci elimi kaldırmam diyen adam bunları demeye basladı.neymiş bi gün gerçekten dövecekmiş görecekmişim.ne yapılır bu adamla ne olur söyleyin bana.çok bunaldım artık.bugunda annanem hastahanede ameliyat geçirdi gidelim hayatım ayıp oldu kaç gündür dedim yok olmazz çocuk var falan dedi ama bunların hepsi bahane.gitmek istemedi deli etti beni bunlar saygısızlık değilde ne arkadaslar.bu arada ben 20 yasındayım ve 10 aylık bi kızım var.Ama ruhum yorgun artık herseye sanki 40 yasına geldim.ya evlilik bumu ask bumu sevgi bumu.ölene kadar bağlı kalmak zorundamıyız.yada herseye susmak hep alttan almak zorundamıyız biz böle:( yoruldum artık nereye kadar alttan al nereye kadar sus sus sus o hep yapsın kırsın kalbimi içimi acıtsın sonrada keyfi gelince gelsin sarılsın öpsün bende hemen affedimm.dayanamıyorum ya.hep bölemi olacak.hep ben böle pasiff,kırılan,dağılan,susan,alttan alan,mutsuz birimi olacağım ne olur bişeyler söyleyin paylaşacak bi dostum bile yok artık.beni kendinden günden güne iten soğutan adama ne yapmalıyım...beni ve ailemi hep hayal kırıklıgına ugrattı şimdiye dek.gülüşümü kaybettimm artık.ciddi ciddi konusmayıp hemen barışmamalımıyım.bende onun gibi olmalıyım..ne olur bişeyler söyleyinn..çok üzgünüm benneyaptımki

20 yasindaki gencecik piril piril genc kizlar boyle adamlari adam edene kadar 20 sene gececek yorulacaklar yorulacaklar senağlama ve eh biraz adama benzeyincede zaten en guzel yilari gecmis olacak maglesef cok uzgunum cok uzgunumm:1no2::1no2:

Allah yardimcin olsun guzel kizim :Saruboceq:

bu adam yoktan yere boyle dusunup bunu seninle paylasmayi bile dogallik olarak goruyorsa ins ileride bunu gerceklestirmek icin her turlu yola basvururu
once beynine kaziyor "yapicam bak hazirol" der gibi
kendini belkide sartlandiriyor su anda hastalikli dusuncelede esiniz siz bir an once kendi kararliliginizi one koymalisiniz hakkinizi savunun 20 yasinda iken kendinizi yaslanmis hissediyorsunzu sakin taviz vermevin sorunlariniz cozene kadar tavrinizi koyun "zamaninda keske "dememekicin
birde ugrasmaktan cozumler aramaktan vazgecmeyin siz deneyin
sonunda sizi guzel bir yol bulacaktir

çok enterasan yani ne denebilir ki
bi kaç tahtası eksik galiba
eğer böyle saçma saçma konusmaya devam ederse al çocuğunu ailenin evine git
anlat bi kulağını çeksinler
çok alttan aldın galiba yasında küçük evlilik leyla ile mecnun aşkı gibi değil canım
ezdirmeyeceksin kendini ipleri adamın eline verirsen istediği yere sürükler

allah allah ne değişik şu erkek milleti ......dövesimi gelmiş eşinin o nasıl bir istektir anlamadımki...allah sabır ve güç versin tatlım kızınla inşallah düzelirse eşinle bir ömür mutlu olursunda bugünleri unutursun............

sende al bi gün eline teflon tavayı gecir kafasına içimden geldi de bakalım
öyle gelmez böyle gelir görsün hayret bişey ya adam kendini
itilmiş sanıyo galiba

Back
X