Beni dünyaya getiren insan: Anne mi demeliyim...

çocuk psikolojisi dıye bişi var eskiden çok saçma gelirdi ama varmış ve ınsan buyuyunce en çok çocukken yaşadıklarına yada yaşamayadıklarına üzülüyor

çok üzüldüm senın için aynılarını yaşadım benımkiler üvey en azından ahayalımde kendı ailem olsa böyle yapmazdı dıye avunuyorum ve keşke uvey olsaydı demenı çok iyi anlıyorum

gerıde bırakmak zorundasın olanları ve olduğu gıbı kabul etmelısın yoksa mutlu olamazsın

sen çok güçlü bir kızmışsın
bütün bunların altından kalkmışsın
şimdi sana ne desem seni avutmayacak
ama inşallah çektiklerinin mükafatını öbür dünyada alırsın
bu arada resmin çok sevimli
ben de o resmi facebooka koymaya çalıştım ama küçük diye kabul etmedi

iki evladı nasıl bu kadar ayırır bi anne yaa
gerçi ben çocuğunu kendince çirkin bulduğu için sevmeyen benimsemeyen anneler de okumuştum

her doguran anne olmuyor malesef ..ve kardes ayrımcılıgı yapanlara oyle kızıyorum kı .. genelde büyük kardesı kayırırlar oysa sızde tam tersi..

annenın esra erol da nısanlandıgını bı yerde daha okumustum o zmaanda cok merak etmıstım vıdeo lınkı fılan var mı

Canım benim annen çok yanlış yapmış ama inan o düşünce kardeşin bakmaz yine sen bakarsın anneannemden biliyorum o da senin annen gibi davranmış anneme ama yatağa düşünce teyzemden çok annemin yardımını gördü. Senin durumun Allah katında iyi olsun eşin ve oğlun hayırlı insanlar olsun hep yüzün gülsün inş.

Çok üzüldüm, aslında söylenecek çok şey var ama ben sadece bunu söylemekle yetineceğim çünkü her şeye rağmen hala anne dediğin insan.

Ah canım ya çok üzüldüm malesef kolay seyler değil yaşadıkların.
Benim annem, kızım 2 hafta sonra 1 yasına basıyor daha görmedi bile :)

senin annende vicdan denen sey yok hayvanlar bile koruyup kolluyo yavrularını yazık cok yazık ama sana bişeyi iyyi ögretmiştir tahmn ediyorum ki kendi çocuguna mükemmel bi annesindir sen canım bırak bu zamana kadr faydası olmayanın annelik etmeyenin bu zamandan sonra edeceğini hiç sanmıyorum

çogu zaman yorumlarını begendigim ve takip ettigim bildigim bi arkadaşımsın
konunu okuyunca gerçekten çok üzüldüm
içinde böyle bi acı olmasına
evlad ayrımı,sevgisizlik bu olsa gerek
allah evladınızada sizede ömür versin ki çok güzel ve anlayışlı ,ve sevgi dolu bi annesi var
üzülmeyinde sakın , hani bi söz vardırya bi insan 7'sinde ne ise 70 'şinde odur diye
artık annenizi degiştiremezsiniz
öyle gelmiş ölede gider ....
boşverin belki demesi dile kolay ama ............BOŞVERİN
:26:

Son düzenleme:

bunların acısı asıl anne olunca çıkıyor di mi? evladına bakıp bakıp ben evlad değilmiydim diyorsundur

Evlat ayrımı bu olsa gerek,
Sanirim bir çok kadin en büyük olan çocuğunu bazen dışlıyor olmali.
Belki sen 50 yaşina girsende bunu hiç anlamayacaksin ve herzaman hatırladığinda üzüleceksin..
Ama inanıyorumki sen cok tatlı bir annesindir..:)

Annelik bir insanın içine çocukluğundan yerleştirilen bir yetenek bence. Nasıl yetenek sonradan kazanılmıyor Annelikte öyle.. Sıfatını taşıyor ama yüreğine büyük geliyor.. Eminim sen çok iyi bir annesin

Son düzenleme:
Herkes anne olmamalı dediğimde tepki aldım hep, ama demek istediğim buydu işte, anneliği kaldıramayacak insanlar anne olup evlatlarının hayatlarını altüst ediyorlar...
Sizin adınıza çok üzüldüm ama ne mutlu ki o dönemleri atlatmış, bir yuva kurmuş, anne olmuşsunuz, eminim çok iyi bir insan, eş ve annesiniz, annenizden göremediğiniz sevgiyi oğlunuzla paylaşın, geçmiş geçmiştir, ne yazık ki anne babalarımızı kendimiz seçemiyoruz ama çocuklarımızın keşke dememesi bizim elimizde :)

aslında çoğu kadın ilk çoğuna çok düşkün.ben hem kendi annemden hem de KV den biiyorum

Eğer imkanınız varsa bir psikologdan destek alın derim naçizane. Annemden değil ama babamdan manevi destek görmeden büyüdüm ben de. Daha da ilerleyen dönemlerde ruhunuzda açılan yaralar yüreğinizi daha fazla kanatacak. destek alırsanız belki daha rahat atlatırsınız kimi sıkıntılarınızı..

kusura bakmayın anneniz gerçekten çok bencil duyarsız ve duygusuz biriymiş çok yazık bütün derdi kendi rahatı o zaman niye çocuk doğurmuş ki annelik yapamayacaksa benimde büyük halam böyle biri ben bile bazen utanırım onun davranışlarından:26:

hic bi şey görümdügü gibi degil işte ben sizi yorumlarınızdan nekadar dertsiz tasasız gelirdiniz bana ayrıca nikinizden farklı biri diyordum anneniz bırakın anne olmayı insan olarak kötü biri demekki insan nasıl cocugunu sevgisizi bırakıp bu hallere koyar ama şaşırmadım sizinkinin tam tersini ben yaşıyorum ama artık ben onlardan umudumu kestim hayatayken beni ve kardeşimi annesi babasız bıraktılar allah sorsun hesabını onlardan sende allaha havale et o gören ve bilendir

ayyyyyy birden böyle oldum
dalga geçiyo sanma sakın gerçekten şaşırdım ne zaman çıktı anneniz oraya:26::26:

sizi o kadar iyi anliyorumki ne yazikki benimde annem en az sizin anneniz kadar acimasiz gaddar sefkatsiz merhametsiz biri.
kardesim okusun diye ev isi bile yaptirmazken benim okula gitmemi hic istememis biridir. hatta beni surekli babama sikayet eder dovduren biridir.evlat ayrimciligini dibine kadar yapan biridir. kardesim herhafta ihtiyaci vardir diye 200 tl harclik veren bana ise para yok diyen biridir.oz be oz annem bende cok demisimdir keske uvey olsaydi belki belki biraz avunurdum. hicbirzaman sevgisini hissedemedim. hicbirzaman anne sevgisi sefkati gormedim.ne cok isterdim saclarimini oksamasini birkez olsun kizim diye candan sarilmasini. adi var kendisi hic olmamis bir insandir benim annem.baskidan evdeki sevgisizlikten kactim evlendim. kocamdan sevgi gormek istedim belkide o anne boslugunu doldurmak icin yollar aradim. ama ne yazikki hayatta insan hep sansiz olurmu. oluyor iste.kocamdan yanada yuzum gulmedi. hayattan gercekten nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…