Beni durdurun :)

Chidotra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
18
2
286
31
Merhaba arkadaşlar. Reglime 7 gün var. Övülasyon testi yaptım ayın 10u ve 11 i pikti sonra bitti çizgi silikleşti. 10 ve 12 sini değerlendirdim 11 de olamadı :) şimdi test yapsam mı diye kendimle çoook savaşıyorum baba yardım ediiin :) yani ayın 12 sinden sonra inanılmaz bel ağrım oldu 4-5 gün sürdü şuanda yok geçti. Şimdi ara ara kasıkta sancı oluyo o kadar bide hep ıslaklık ve çokta olmasada akıntı var

Çatlama 12 sinde olmuş olsa ve döllenme olsa en az 6 gün içinde yerleşme tamamlanıyor ve 7-8. Gün beta yükselmeye başlıyor yani şuan idrar testinde var olsa bile çıkması imkansız kuzum o yüzdennn sabır sabır sabır

Peki ne zaman yapmak gerekir test yani regl zamanı beklemek en iyisi sanki ama işte beklemek çook sıkıcı

Peki ne zaman yapmak gerekir test yani regl zamanı beklemek en iyisi sanki ama işte beklemek çook sıkıcı
3 gün kala felan erken gebelik testinde çıkabilir ama benim mesela 3 gün kala reglime negatifti testlerim sonra pozitif olmuştu

Ay benim de bat 25 Eylül 12 eylülde pik görüp değerlendirdik 13 Eylül çatladı ovü ile takip etmiştim bu ay böyle kasıklarımda batmalar oluyor ama onun dışında bir şey yok inş beynim beni kandırmıyordur ya ben de hee gün şu uygulamaya girip girip bar günüme uzun uzun bakıyorum daha çooook var

Benimde 12sinde çatladı bat 26 Eylül ama hiçbir belirtim yok.2 yıldır çocuk için uğraşıyorum ne eşimde ne bende bir problem bulunamadı.2 yıldır her ay forumda hamile kalanları okuyan biri olarak bence en büyük belirtisi akıntı olması.Diğer aylarda kasıjlarımda batma şeklinde çok belirtim oldu çünkü bu aynı zamanda regl belirtisi.Ama hiçbir ay akıntım olmadı ve bu ay da yok maalesef

Ben de akıntı var ama şeffaf

Benimde yok sayılcak kadar az aslında. 3.ayım bende deniyorum bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ya

Şuanda aynı şeyleri yaşıyoruz ne eksik ne fazla çatlamadan sonra çok fena bi bel aptım olmuştu bir kaç gün tek değişik hissettiğim şey oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…