Peki ne zaman yapmak gerekir test yani regl zamanı beklemek en iyisi sanki ama işte beklemek çook sıkıcıÇatlama 12 sinde olmuş olsa ve döllenme olsa en az 6 gün içinde yerleşme tamamlanıyor ve 7-8. Gün beta yükselmeye başlıyor yani şuan idrar testinde var olsa bile çıkması imkansız kuzum o yüzdennn sabır sabır sabır
Aynı durum bendede var bende çok merak ediyorum bat 26 sındamıPeki ne zaman yapmak gerekir test yani regl zamanı beklemek en iyisi sanki ama işte beklemek çook sıkıcı
Evet 26 sı sizinde miiiAynı durum bendede var bende çok merak ediyorum bat 26 sındamı
Benim yumurtlamadan 10 gün sonra idrar testinde çıktıPeki ne zaman yapmak gerekir test yani regl zamanı beklemek en iyisi sanki ama işte beklemek çook sıkıcı
29 gösteriyor benim bat ama 1-2 diye düşünmüştüm hangisi doğru bende emin olamıyorum artık uygulama 29 diyor ama sat 1 eylülEvet 26 sı sizinde miii
3 gün kala felan erken gebelik testinde çıkabilir ama benim mesela 3 gün kala reglime negatifti testlerim sonra pozitif olmuştuPeki ne zaman yapmak gerekir test yani regl zamanı beklemek en iyisi sanki ama işte beklemek çook sıkıcı
Belirtin var mı peki29 gösteriyor benim bat ama 1-2 diye düşünmüştüm hangisi doğru bende emin olamıyorum artık uygulama 29 diyor ama sat 1 eylül
Sol kasık ağrım var akıntı ve göğüslerim ağrıyo hassasiyet var şuan netten 2 tane erken gebelik testi aldım pazartesi yapıcamBelirtin var mı peki
Ben de akıntı var ama şeffafBenimde 12sinde çatladı bat 26 Eylül ama hiçbir belirtim yok.2 yıldır çocuk için uğraşıyorum ne eşimde ne bende bir problem bulunamadı.2 yıldır her ay forumda hamile kalanları okuyan biri olarak bence en büyük belirtisi akıntı olması.Diğer aylarda kasıjlarımda batma şeklinde çok belirtim oldu çünkü bu aynı zamanda regl belirtisi.Ama hiçbir ay akıntım olmadı ve bu ay da yok maalesef
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınSol kasık ağrım var akıntı ve göğüslerim ağrıyo hassasiyet var şuan netten 2 tane erken gebelik testi aldım pazartesi yapıcam
Benimde yok sayılcak kadar az aslında. 3.ayım bende deniyorum bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız yaBenimde 12sinde çatladı bat 26 Eylül ama hiçbir belirtim yok.2 yıldır çocuk için uğraşıyorum ne eşimde ne bende bir problem bulunamadı.2 yıldır her ay forumda hamile kalanları okuyan biri olarak bence en büyük belirtisi akıntı olması.Diğer aylarda kasıjlarımda batma şeklinde çok belirtim oldu çünkü bu aynı zamanda regl belirtisi.Ama hiçbir ay akıntım olmadı ve bu ay da yok maalesef
Şuanda aynı şeyleri yaşıyoruz ne eksik ne fazlaAy benim de bat 25 Eylül 12 eylülde pik görüp değerlendirdik 13 Eylül çatladı ovü ile takip etmiştim bu ay böyle kasıklarımda batmalar oluyor ama onun dışında bir şey yok inş beynim beni kandırmıyordur yaben de hee gün şu uygulamaya girip girip bar günüme uzun uzun bakıyorum daha çooook var
Hepimiz inşAy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsındua edelim birbirimizee
Tamam haberleşirizHepimiz inşpazartesi beraber yapalım testi sizde alın
Testin yorumlarında adetinize 6 gün kala yapın diyorTamam haberleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?