Beni durdurun :)

Döllenmeden sonra en az 6 gün dedim 10 da olabilir farklı birşey mi yazdım aynı şeyi konuşuyoruz en erken ihtimallerde bile çıkmaz şuan testte demek istedim anlamadınız galiba
Kusura bakma. En az yazdığını anlamamışım. Benim hatam. Sadece 6 gün olarak okumuşum.

Bakar mısınız buna da sabah yaptım yumurtlamadan 8 gün sonra yani

Eklentiler

• A1CF6C73-72DE-475D-B168-1C3D583F3B95.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 3785C667-3C01-4D47-9813-97341486CAAF.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 58
İlk denemeyse bence biraz daha bekle yaa hafta sonu geçsin en azından hem varsada dahada yükselir değer
Arkadaşlar hamile değilmişim negatif çıktı bağırsak enfeksiyonu geçirmişim tam da bu ay kötü denk geldi o ağrılar o yüzdenmiş galiba

Arkadaşlar hamile değilmişim negatif çıktı bağırsak enfeksiyonu geçirmişim tam da bu ay kötü denk geldi o ağrılar o yüzdenmiş galiba
Çok geçmiş olsun zaten daha yeni başlamışsın çok erken. Övülasyon testi alıp yumurtlamanı ordan takip edebilirsin daha sağlıklı bi ilerleme oluyor

Şuanda aynı şeyleri yaşıyoruz ne eksik ne fazla çatlamadan sonra çok fena bi bel aptım olmuştu bir kaç gün tek değişik hissettiğim şey oydu
Offf Naptınız ben duramıyorum vücut sıcaklığım arttı gibi göğüs hassasiyeti de var biraz bat 25 Eylül hafızam silindi sanki 5 gün önceden göğüs ağrım oluyor muydu hatırlamıyorum bu sağ sol kasık batmalarım da kalmadı
siz naptınız

Valla benimde bugün öyle belirtilerim hiç yok. galiba yok ya biz psikolojik bunları hissediyoruz olsaydı illaki bi net belirti olurdu diye düşünüyorum

Valla benimde bugün öyle belirtilerim hiç yok. galiba yok ya biz psikolojik bunları hissediyoruz olsaydı illaki bi net belirti olurdu diye düşünüyorum
Ama dur hemen karartma bizi daha dpo 7 bugün yerleşmeye başladı daha belki de geç döllendş

Dayanamadım yaptım bu sabah tek çizgi çıktı hadi senden iyi bi haber bekliyoruz
Bende dayanamadım yaptım bu sabah negatif ama daha erken ua dur bi dpo 10 olalım milletin regl gecikmesinde silik çizgi Çıkıyor bizim regle var daha 4 gün dur belki vardır

Kızlar merhaba. Benimde bat 24 Eylül sizce Silik bir çizgi var mı ? Görüyor musunuz

Eklentiler

• ED795BD8-8C94-45AA-8717-397BE64DD1A0.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9205.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…