- 14 Eylül 2025
- 79
- 15
- 3
- 28
Sizin ilk bebişmi herşey gönlünüzce olsunEvet çıkar herhalde geç döllenme durumu da varmış ya pek bilgim yok ama çıkar inşallah ya çok heveslendim
Evet ilk olacak ve ilk deneme 2 yıllık evliyim ben. Amin inşallah sizin de gönlünüzce olsun her şeySizin ilk bebişmi herşey gönlünüzce olsun
Kusura bakma. En az yazdığını anlamamışım. Benim hatam. Sadece 6 gün olarak okumuşum.Döllenmeden sonra en az 6 gün dedim 10 da olabilir farklı birşey mi yazdım aynı şeyi konuşuyoruz en erken ihtimallerde bile çıkmaz şuan testte demek istedim anlamadınız galiba
İlk denemeyse bence biraz daha bekle yaa hafta sonu geçsin en azından hem varsada dahada yükselir değerEvet ilk olacak ve ilk deneme 2 yıllık evliyim ben. Amin inşallah sizin de gönlünüzce olsun her şey
Konuyu beni durdurun diye açtım ben seni durduruyorumİlk denemeyse bence biraz daha bekle yaa hafta sonu geçsin en azından hem varsada dahada yükselir değer
Evet öyle olduKonuyu beni durdurun diye açtım ben seni durduruyorum
Arkadaşlar hamile değilmişim negatif çıktı bağırsak enfeksiyonu geçirmişim tam da bu ay kötü denk geldi o ağrılar o yüzdenmiş galibaİlk denemeyse bence biraz daha bekle yaa hafta sonu geçsin en azından hem varsada dahada yükselir değer
Arkadaşlar hamile değilmişim negatif çıktı bağırsak enfeksiyonu geçirmişim tam da bu ay kötü denk geldi o ağrılar o yüzdenmiş galibaOl
Çok geçmiş olsun zaten daha yeni başlamışsın çok erken. Övülasyon testi alıp yumurtlamanı ordan takip edebilirsin daha sağlıklı bi ilerleme oluyorArkadaşlar hamile değilmişim negatif çıktı bağırsak enfeksiyonu geçirmişim tam da bu ay kötü denk geldi o ağrılar o yüzdenmiş galiba
Offf NaptınızŞuanda aynı şeyleri yaşıyoruz ne eksik ne fazlaçatlamadan sonra çok fena bi bel aptım olmuştu bir kaç gün tek değişik hissettiğim şey oydu
Valla benimde bugün öyle belirtilerim hiç yok. galiba yok ya biz psikolojik bunları hissediyoruz olsaydı illaki bi net belirti olurdu diye düşünüyorumOfff Naptınızben duramıyorum vücut sıcaklığım arttı gibi göğüs hassasiyeti de var biraz bat 25 Eylül hafızam silindi sanki 5 gün önceden göğüs ağrım oluyor muydu hatırlamıyorum bu sağ sol kasık batmalarım da kalmadı
siz naptınız
Ama dur hemen karartma biziValla benimde bugün öyle belirtilerim hiç yok. galiba yok ya biz psikolojik bunları hissediyoruz olsaydı illaki bi net belirti olurdu diye düşünüyorum
Aldım ovülasyon testi bakalım adet olayım da sonrasında deneyeceğimÇok geçmiş olsun zaten daha yeni başlamışsın çok erken. Övülasyon testi alıp yumurtlamanı ordan takip edebilirsin daha sağlıklı bi ilerleme oluyor
Dayanamadım yaptım bu sabahAma dur hemen karartma bizidaha dpo 7 bugün yerleşmeye başladı daha belki de geç döllendş
Bende dayanamadım yaptım bu sabah negatifDayanamadım yaptım bu sabahtek çizgi çıktı hadi senden iyi bi haber bekliyoruz
Tamam bekleyelim bakalımBende dayanamadım yaptım bu sabah negatifama daha erken ua dur bi dpo 10 olalım milletin regl gecikmesinde silik çizgi Çıkıyor bizim regle var daha 4 gün dur belki vardır
Umudunu kaybetmemek kerizliğin şanındandırTamam bekleyelim bakalım
Fotoğraflarda pek belli olmuyorKızlar merhaba. Benimde bat 24 Eylül sizce Silik bir çizgi var mı ? Görüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?