- 6 Mart 2025
- 46
- 20
- 3
- 32
Hayır öyle değil. 6-10 gün aralığında yerleşme olabilir. Kimilerinde 6. Gün olur kimilerinde 10. Gün olabilir.Çatlama 12 sinde olmuş olsa ve döllenme olsa en az 6 gün içinde yerleşme tamamlanıyor ve 7-8. Gün beta yükselmeye başlıyor yani şuan idrar testinde var olsa bile çıkması imkansız kuzum o yüzdennn sabır sabır sabır
Döllenmeden sonra en az 6 gün dedim 10 da olabilir farklı birşey mi yazdım aynı şeyi konuşuyoruz en erken ihtimallerde bile çıkmaz şuan testte demek istedim anlamadınız galibaHayır öyle değil. 6-10 gün aralığında yerleşme olabilir. Kimilerinde 6. Gün olur kimilerinde 10. Gün olabilir.
Nerede diyor 6 gün önce yapın dşye benim 6 gün var adete bugün yaptım bi şey anlamadımTestin yorumlarında adetinize 6 gün kala yapın diyor
Prodoctor ürünün altındaNerede diyor 6 gün önce yapın dşye benim 6 gün var adete bugün yaptım bi şey anlamadım
Benim ki farklı nimo marka testti bugün yaptım dayanamadım ama çok silik bi çizgi çıktı yarın kan versem eğer varsa çıkar mı sizce kanda?Prodoctor ürünün altında
Erken test yazıyormuydu üstünde bence verin ben oğlumu tam 3 haftalıkken öğrendimBenim ki farklı nimo marka testti bugün yaptım dayanamadım ama çok silik bi çizgi çıktı yarın kan versem eğer varsa çıkar mı sizce kanda?
Erken test evet ben silik çizgi görüyorum attım bi arkadaşıma o da gördü ama eşim yok bi şey deyip moralimi bozdu biraz birkaç da belirtim varErken test yazıyormuydu üstünde bence verin ben oğlumu tam 3 haftalıkken öğrendimpazartesi bende vereceğim büyük ihtimalle
Sağlık ocağına gidin beta hcg baktırmak istiyorum deyinErken test evet ben silik çizgi görüyorum attım bi arkadaşıma o da gördü ama eşim yok bi şey deyip moralimi bozdu biraz birkaç da belirtim varbilmiyorum ama yarın acile ne deyip gidecem
Buraya yükledinizmiErken test evet ben silik çizgi görüyorum attım bi arkadaşıma o da gördü ama eşim yok bi şey deyip moralimi bozdu biraz birkaç da belirtim varbilmiyorum ama yarın acile ne deyip gidecem
Hayır yüklemedim ama belli olmuyor buradan galiba bi de yarın sağlık ocağı kapalı o yüzden acile dedimBuraya yükledinizmi
Aaa doğru şey diyebilirsiniz 4-5 gündür ara ara bayılmam oluyor çok halsizim deyin hamilelik hormonlarınada bakılsın diyebilirsinHayır yüklemedim ama belli olmuyor buradan galiba bi de yarın sağlık ocağı kapalı o yüzden acile dedim
O tarz bi şey uyduracağım galibaAaa doğru şey diyebilirsiniz 4-5 gündür ara ara bayılmam oluyor çok halsizim deyin hamilelik hormonlarınada bakılsın diyebilirsin
Aynen bakalım bende pazartesi sabah veririm olmadı sağlık ocağınaO tarz bi şey uyduracağım galibahayırlısı olsun inşallah
Sizin bat 26 m benim de 25 ya da 26Aynen bakalım bende pazartesi sabah veririm olmadı sağlık ocağına
29 gösteriyor bat uygulamada 6 gün önceden test yapabilirsiniz demiş oda pzarteaiye denk geliyorSizin bat 26 m benim de 25 ya da 26
Anladım hayırlısı olsun inşallah vardır sizin de29 gösteriyor bat uygulamada 6 gün önceden test yapabilirsiniz demiş oda pzarteaiye denk geliyor
İnş haberleşelim bakalım son durum nedirAnladım hayırlısı olsun inşallah vardır sizin debenim de
Yarın gidecem ben dayanamıyorum 10 gün olmuyor ama 9. Gün oluyor yumurtlamadan sonra .İnş haberleşelim bakalım son durum nedir
Sizin bat 25-26 ise kesin çıkar diye düşünüyorum adetinize ortalama 5-6 gün kalmışYarın gidecem ben dayanamıyorum 10 gün olmuyor ama 9. Gün oluyor yumurtlamadan sonra .
Evet çıkar herhalde geç döllenme durumu da varmış ya pek bilgim yok ama çıkar inşallah ya çok heveslendimSizin bat 25-26 ise kesin çıkar diye düşünüyorum adetinize ortalama 5-6 gün kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?