Beni durdurun :)

Hayır öyle değil. 6-10 gün aralığında yerleşme olabilir. Kimilerinde 6. Gün olur kimilerinde 10. Gün olabilir.

Hayır öyle değil. 6-10 gün aralığında yerleşme olabilir. Kimilerinde 6. Gün olur kimilerinde 10. Gün olabilir.
Döllenmeden sonra en az 6 gün dedim 10 da olabilir farklı birşey mi yazdım aynı şeyi konuşuyoruz en erken ihtimallerde bile çıkmaz şuan testte demek istedim anlamadınız galiba

Benim ki farklı nimo marka testti bugün yaptım dayanamadım ama çok silik bi çizgi çıktı yarın kan versem eğer varsa çıkar mı sizce kanda?
Erken test yazıyormuydu üstünde bence verin ben oğlumu tam 3 haftalıkken öğrendim pazartesi bende vereceğim büyük ihtimalle

Erken test yazıyormuydu üstünde bence verin ben oğlumu tam 3 haftalıkken öğrendim pazartesi bende vereceğim büyük ihtimalle
Erken test evet ben silik çizgi görüyorum attım bi arkadaşıma o da gördü ama eşim yok bi şey deyip moralimi bozdu biraz birkaç da belirtim var bilmiyorum ama yarın acile ne deyip gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…