- Konu Sahibi biricik mericik
-
rica ederim bilmiş bilmiş olur mu hiç ... Teşekkür ederim katkıda bulunduğun için. Ama ben şekersiz içemiyorum kiBilmis bilmis konusuyormus gibi olmaz umarim ama fikrimi soylemeden gecemeyecegim. Tatlandirici yerine baska cozumler bulmak iyi olabilir diye dusunuyorum. Yanina tatli ihtiyacinizi karsilayacak dogal birseyler. Hurma ya da baska bir kuru meyve ?
Dernek kursak kurarız biliyo musun 160’lı Boylarda 60’lı Kilolarda olup 57-58’e düşmek isteyenler derneği :))))))))Merhaba kızlar,
1,63 boyunda şuan 66,5 kg ağırlığında son derece iştahlı bir kadınım. Bu kiloya 77,4 kg dan dukan diyeti ile düştüm. Ama malesef irademe hakim olamayıp dukan diyetini bıraktım. 4 aydır eski iştahlı yaşantıma döndüm. Dukan yaparken gördüğüm en düşük kilo 62,5 tu. Yani 4 kg'nun 2 kg su ödem farkı olsa 2 kg almışım gibi görünüyor
Beni 2 kg endişelendirmiyor açıkçası. Dr Dukanın "eski nedenler eski sonuçları doğurur" diye bir sözü vardı. Son aylardaki beslenme tarzımın eski kilolarımı geri getireceğinden endişeleniyorum ben. Dukan diyetinin güçlendirme-koruma evrelerini yapmam için de artık çok geç. Açıkçası soğudum da dukandan. Aslında en sadık olması gereken kişi bendim bu kadar kilo verdikten sonra ama sağlıksız olduğuna dair bir sürü eleştiri okuyunca insanın hevesi kaçıyor.
Son bir aydır didik didik hayalimdeki 57 kg ya ulaşmamı sağlayacak, bana dukanın yaşattığı mucizeyi yaşatacak bir diyet arıyorum. Yok böyle bir diyet malesefİsveç diyeti-Holywood diyeti vs bana uymuyor çünkü çalışıyorum.. Öğlen önüme ne geleceğini ben seçemiyorum. Ben de kendi listemi yapmaya karar verdim. Bu sayfa ile de kendi kendimi motive etmeye çalışacağım. Eşlik etmek isteyenler olursa seve seve birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum.
Ay eski konuymuş ehe
Uzılme hepımız aynıyız kımse verdıgı kılo d sabıt kalmıyor ya az ya cok....Allah kolaylık versin basarırsın basarırız yeterkı istiyelımHeyaa eski konu ama ben hala aynı ben ama artı 8-10 kiloyla :)
BaşarılarAaa eski topiğimi buldum, hüzün doldum65 kg mu??? Şimdi hedefim 65 kg! Aradan bir hamilelik ve bir sürü sürdürülemeyen diyet, az verip çok almalar geçti...
Ama kendime son bir şans veriyorum. bu sefer oldu oldu, olmadı ben de bu zayıflama sevdasını bırakıyorum....
Uzılme hepımız aynıyız kımse verdıgı kılo d sabıt kalmıyor ya az ya cok....Allah kolaylık versin basarırsın basarırız yeterkı istiyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?