Beni eskisi gibi salak zannetti

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.213
7.021
398
3 yıllik evliyim kayinvalidem her görümcemin doğum günü yaklaştığında süpriz yapalim hazırlanalım ister herkesi organize eder falan.2 sene peşpeşe yardım ettim ona gecen sene 7 aylık hamileyken 2 tepsi kurabiyeyi yapmayı beceremeyip beni çagırmıştı gel yapalım diye yaşı genc bu arada ve hamur isinden anlar.Bu detayı konuyu anlayın diye veriyorum ama iş benim dogum günüme gelince haberi oldugu halde yokmus gibi davranılır arkadaslar kutlar sosyal medyada durum paylasırım görür de ağız ucuyla bile kutlamaz.Hatta gecen sene kızına dogum günü yaptigi aksam benim misafirim gelecekti katilamadim bir dilim pasta ayirir misin dedigimde ayirmamisti hamile olmama ragmen.O zamanlar aramız iyiydi yani.Dün akşam beni gördü .... nin dogum günü yaklaşıyor ne yapicaz dedi valla ayırmam seni kızımdan diyorsun ama yıllardır kızına sürprizler yapıp sıra benimkine gelince ağız ucuyla doğum günümü bile kutlamıyorsun.Kızına bekarlıga veda yapmak istedin evimi açtım organize ettik seve seve yaptım karşılık beklemek değil ama insan duymak ister hic kusura bakma bir olur iki olur ben boyna sana yardım edemem dedim ağzından tek kelime çıkmadı tamam dedi iyi dememiş miyim ? Görumcemle bir sorunum yok bu arada kendisini severim o da beni sever zaten hep onun hatrina yardım ettim.Ayrıca k.validemle aramızda lohusalık döneminde hoş seyler yasanmadı eski samimiyet yok bir kac gundür canim cicimdi bundanmış demek ki.Eşimle tel.de konusuyorlar esimi darliyor duyuyorum oglum kardeşine napcaz napsak diyor eşim doğum gunlerini zerre önemsemez leylosla konuşun dedi baktim k.v ahlanip vahlaniyor yardım edenim yok diye ne demeli simdi buna.1 ay önce kızına evimde bekarliga veda duzenledim daha ne yapayim

Çok iyi yapmışsınız mesafeyi korumaya devam

sizin kayinvalideyle diger sorunlarinizi biliyorum ama bu tepkiyi gereksiz buldum. baska seylere dolup ufak bir meseleden dolayi saydirmissiniz kadina.
Aslında sırf gecen sene karnı burnumda halimle 2 tepsi kurabiye yapmaya çağırdı yordu bir dilim pasta bile yollamadı diye hırslanmıştım bu sene onun acisını çıkardım

Bekarlıga veda edecek yaştaki görümceye her sene kurabiyeli sarmalı mercimek köfteli falan doğum günü mü yapılıyor ya
Ben evlendigimden beri kv hanim neticesinden uydurdu bunu yok bekarliga vedasi yok dogum gunusu hadi vedayi anladim da her sene ufak cocuk gibi dogumgunu kutlamasi nedir

:) 29 yaşındayım daha annem bir kere kurabiyeli, kısırlı doğum günümü kutlamış değil. Gideyim de kavga edeyim bari.
Ne yapmacık, yapış yapış hareketler ya. Kocaman kadınlar annelerinin altın günü kıvamında doğum günü mü kutluyorlar? Aşırı komik geldi bana.
Hamilelikte pasta ayırmayan kayınvalideye su bile vermem ben olsam. Az bile yapmışsınız, iyi olmuş.

Az ye de kendine bir uşak tut ta diyeblrdn.Ayrica kaynananiz inanılma bencil.Siz kızının özel gununde yanındasiniz o bir doğum gününü bile kutlamıyor .
Evet ben ugrasiyorum ugrasiyorum is bana gelince gormezden geliyor yok yaa salak miyim ben

Benin gelinim hamile olsa pasta istese ben yemem yollarim mesela hele ki onu hazirliklara cagirip yorduysam daha bir itinali davranirim ama neredee

Benin gelinim hamile olsa pasta istese ben yemem yollarim mesela hele ki onu hazirliklara cagirip yorduysam daha bir itinali davranirim ama neredee
Yav sizde de var Leyloş. 7 aylık olsam hiçbir kuvvet dandik bir kutlama için atıştırmalık hazırlamaya götüremez beni.
Şişmişim davul gibi başlarım doğum gününe de yani. Hayır bir dilim pasta bile ayırmamış, üstüne de soğuk suyunuzu içmişsiniz.

oldu ki bitti pasta kalmadı insan bi tane pasta alır da verir nasıl insanlar var ya kendilerinin ki evlat gelin el kızı ayy allahım

Aslında sırf gecen sene karnı burnumda halimle 2 tepsi kurabiye yapmaya çağırdı yordu bir dilim pasta bile yollamadı diye hırslanmıştım bu sene onun acisını çıkardım
bence de istemediginiz halde surprize dahil olmamaniz cok normal ama hani o kadar tartisma anlarinda bir sey demediniz, gorumce evlendikten sonra minicik bebekle onun evine gittiniz her gun, o zaman bir sey yapmayip simdi bir surpriz lafina boyle cikismanizi garipsedim. yok bu sene istemiyorum der gecerdiniz.

yine de iyi olmus bir daha teklif etmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…