Beni eskisi gibi salak zannetti

Gecmiste yaptiklarina bile üzüldüm otursun kendi yapsin o kadar düşünceliyse yapamiosa da yapmasin agzina saglik cok guzel demissin :) sakin vicdan yapıp geri adim atma.

Her sene kutlanan doğum günü bana da garip geldi. Çocuk değil ki...Üstelik sürekli sizi hazırlık sürecine dahil etmesi de doğru değil. Kendisi hazırlar sürprizini sizi davet eder. Doğrusu da budur. Kayınvalideniz sizden duyduğu bu sözlere rağmen oğluna hala baskı yapıyorsa diyecek birşey bulamıyorum.Böyle insanlara da imrenmiyor değilim. Demekki düşünecek, tasalanacak başka dert yok; aklı doğum günü ve özel günleri kutlamada. Eşim bile doğum günümü ilk 3 sene kutladı. Artık kutlamıyor, ben de onunki kutlamıyorum. Çünkü rutine binince sürpriz özelliği de kalmıyor.

Bu laftan sonra dönüp yardım etmeyin istiyorsa kendi hamaratlığıyla yapsın.

Zamanında bile fazla şey yapmışsınız bence.
Kendi çok değer verdiğim insanlar hariç doğum günü için hamile halimle kimsenin lafıyla bir şey hazırlayamam bana ne kardeşim
Kendinizi kimse için yıpratmayın.
Oturun bir düşünün önce bu yaptığım şart mı karşımdaki insan beni kullanıyor mu?

Agziniza sağlık

Gelinler oturunca bir seyler durtuyor onları

Yapiliyorsa adil olunacak ama oyle degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…