Beni eskisi gibi salak zannetti

Ne kadar salakmısim simdi olsa var ya yok k*cim agridi yok oram agridi buram agridi derim.O zamanlar bende vajinal varis vardi patlama derecesindeydi ayakta dolasmayi gectim oturamiyordum bile o halde gittim gitim de kiymet bildi sanki

Bekarlığa vefatı evinizde yaptırınca hizmetlisi olarak görmüş. Çok güzel demissiniz bir daha bence evinizde bir şey yapılmasına da izin vermeyin .

Yok gitmedim ki 2 3 gun gittim gozuktum o zamandan beri hiç gitmedim diyebilirim.Gecen seneden dolmustum o mevzuya ondan

Bir şey yapmanıza gerek yok diyeceğinizi demişsiniz. Çok da iyi demişsiniz. Doğum günlerini biz de kutlarız ailece 40 yaşına da gelsek kutlarız yani. Ama kızına yapıp sizi es geçmesi hoş değil.

Bizim ailede de yapılır doğum günü en özel gün kabul edilir değil 29 , 72 sine giren babama bile yaptık :) Ben o yüzden doğum günü yapılmasını hiç garipsemedim. Altın günü kıvamında olmuyor ailece bir araya gelip o insana özel olduğunun hissettirilmesinin nesi kötü.

sizin kayinvalideyle diger sorunlarinizi biliyorum ama bu tepkiyi gereksiz buldum. baska seylere dolup ufak bir meseleden dolayi saydirmissiniz kadina.
Hamilelik ve lohusalıkta güçsüz ve hassas olabiliyor bazı kadınlar. O zaman dolup bu zaman taşması normal yani.
Ben evlendigimden beri kv hanim neticesinden uydurdu bunu yok bekarliga vedasi yok dogum gunusu hadi vedayi anladim da her sene ufak cocuk gibi dogumgunu kutlamasi nedir
Maksat gelin çalıştırmak olsun. Kaynanam da çocuğumu elinden telefon düşmeyen ergen torununa baktırmadım diye saydırmıştı, '' Sen rahatına ne düşkünsün. '' diye. Rahatsam paramla rahatım, ona neyse.

Bir şeyleri sürekli yapınca göreviniz haline geliyor maalesef . Böyle yüz göz olmaktansa mesafe candır.

Bir sürü hazırlık yapılıyormuş ki tek başına yapamıyormuş, bir sürü kişi birleşip hazırlanıyormuş. Altın günü gayet de Leyloş'un anlattığı stil. Bana komik geldi ne yalan söyleyeyim.

Madem annesi eşinizi dolduruyor, sizden baskın basanındır taktiğini kullanın. Eğer eşiniz birşey ima ederse ya da talep ederse, kaç senedir sizin ailenizdeyim ne kardeşin ne annen bırak hazırlık yaparak doğum günü partisi hazırlamayı, bir pasta alıp davet edip bile kutlamadılar. Geçen sene kardeşinin doğum gününde karnı burnunda beni zorla hazırlığa çağırdılar, tüm gün çalıştım , doğum gününe misafir olduğu için katılamadım diye pastadan çanım çektiği için istememr rağmen bir dilim pasta layık görmediler.Küçücük bebeğimle kardeşine bekarlığa veda yaptım, bir hoşluk yapan, kıymet bilen olmadı. Vermeden almak Allaha mahsus, bu güne kadar sana değer verdiğim için alttan aldım ama annen beni iyice hizmetçi gibi görmeye başladı, bundan sonra doğum günü kutlamak isteyen , hazırlığını kendi yapsın, bizim evimiz özel günler için hizmet veren kafe değil der, ağzının payını verirdim.

+1
Manipülatif biriydi hatırladığım kadarıyla kayınvalidesi zaten. Kızı evleniyor diye bunalıma girmişti, çözüm olarak da her gün gelininin evine gelip hizmet etmesini beklemişti. Bugün Leyloş'un ettiği laflar karşılıksız kalmaz, eşini işlemeye çalışacaktır, katılıyorum size.

Evet, ay kızım gitti ühühüh yalnız kaldım diye ağlayıp, leyloşa gel deyip, yok denince işin bitince gidersin demesi. İşe çağırılıyor gelin, kaynananın duvardan duvara çarpınarak ağlaması biricik kızının da kaynana sahibi olacağından, yoksa kızı çalışıyordu, işlerde pek faydası olmuyordu, tüm gün yanında da değildi.

Yapmayın. Kusura bakmayın ama zamanında enayi yerine koymuş. Güzelde cevap vermişsiniz. Çok lazımsa abisi 30 liraya yarım kilo kuru pasta alsın götürsün.

Iyı demişsın .İçinde kalacagına yuzune solemıssın.Cafe tutsun pasta kessın.Bordk çorek gereksız

Yolunu tutturmuş o da işte. Black93'ün kayınvalidesiyle tanıştırsak da takılsalar. Tam birbirlerine göreler aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…