Beni geriyor

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
nişanlım bize geldi ve bugün pazar ikimizde haftaiçi çalışıyoruz çalışmamıza ragmen evde oturuyoruz akşam oldu nerdeyse sanki 10 -20 senelik evliler gibi karşı koltukta oturup telefonla oynuyor bense hazırlanmışım o gelmeden oturuyorum belki dışarıya çıkarız diye .. ama yok milletin gezme storylerini izliyorum sinirliyim bende belli etmemek için telefonla ugraşıyorum . Agrasifligmi belli etmek istemiyorum ..... ama aşırı sinirlendim halada birşey diyesi yok adamın ya nişanlıyız insan hiçmi biryerlere götürüp gezdirmek istemez !

Son düzenleme:
Oda senin çıkmak istemediğini düşünüyor olmasın?

Söylesem herkes yapar söylemeyle kendisi anlasın istiyorum
Bu bakış açısı hayatınız boyunca sorun olur yalnız.

Yani adam da müneccim değil ki, belki de hazırlığınızı sırf kendisi geliyor diye sandı?

Üstelik bir iki kere "Söylemem mi gerekiyordu, kendin anlayacaktın" tribi yapmanızdan sonra adam umursamamaya başlayacaktır "kimbilir gene ne müneccimlik istiyordu da yapmadım" diye.

Kendi adıma ben uğraşamıyorum böyle şeylerle, çevremde bu fikirde olanlarla görüşmeyi minimumda tutuyorum.

Onu da, kendinizi de yormayın, hayat çok kısa.

Valla evlenince ne yapacaksınız bilmiyorum hep mi böyleydi nişanlın.?
Hayır değildi . Dün beni özledim diye gecenin 3 ünde arayan adam şimdi evde oturuyor benden çıkalım dememi bekliyor oda gerildi ben demedikçe ama ben erkek olarak hadi gel seni gezdireyim hayatım diyemem ki onun demesi lazım

Iste bu fragman bsuna ugrasma gıyındıgını suslendıgını bıle farketmemıstır hem farketse bıle dısarı cıkmak ıstedıgını anlamamıstır o camış erkekler byledır ılla syleyeceksın acık acık herseyı sylemen lazım ıma falanda bılmezler onlar. bırde salaga ankatır gıbı anlatınca anlayan modeller var ınsallah senınkı o model degıldır syleyınce anlar

Buraya yazacağınıza ona söylesenize. Hayret bir şeysiniz cidden.
Madem söylemek istemiyorsunuz, buraya yazmanızdaki amaç nedir? Telepatik yolla sizi dışarı çıkarmasını mı sağlayalım yoksa direkt ayrıl mı diyelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…