Demek istemiyorum aptal değil ya hazırlandıgımı biliyorE söylesene çıkalım diye
Hazırlandım illaki anlarOda senin çıkmak istemediğini düşünüyor olmasın?
Sanmıyorum anladığınıHazırlandım illaki anlar
Söylesem herkes yapar söylemeyle kendisi anlasın istiyorumSen söyle çıkalım diye.
Onu bırakıp bahane bulup ben çıkıcam şimdi az kaldı dişlerimi sıkıyorum sinirden gece arayıp özledim diyen adam oturuyor karşımdaSanmıyorum anladığını
Ooo sen böle daha çok beklersin. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi Yok şekilde Yaşar gidersiniz..Demek istemiyorum aptal değil ya hazırlandıgımı biliyor
Valla evlenince ne yapacaksınız bilmiyorum hep mi böyleydi nişanlın.?Söylesem herkes yapar söylemeyle kendisi anlasın istiyorum
En büyük hata.Söylesem herkes yapar söylemeyle kendisi anlasın istiyorum
Bu bakış açısı hayatınız boyunca sorun olur yalnız.Söylesem herkes yapar söylemeyle kendisi anlasın istiyorum
Hayır değildi . Dün beni özledim diye gecenin 3 ünde arayan adam şimdi evde oturuyor benden çıkalım dememi bekliyor oda gerildi ben demedikçe ama ben erkek olarak hadi gel seni gezdireyim hayatım diyemem ki onun demesi lazımValla evlenince ne yapacaksınız bilmiyorum hep mi böyleydi nişanlın.?
Benden bekliyor çıkalım dememiOoo sen böle daha çok beklersin. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi Yok şekilde Yaşar gidersiniz..
İsteyen biriyim zaten ama sıkıyor bi zaman sonundaEn büyük hata.
Anlamaz,anlamadı,anlamayacaklar.
İstemeyi öğrenin,anca böyle sinir olursunuz.
Sıkmasın,beklenti daha beter yapacak.İsteyen biriyim zaten ama sıkıyor bi zaman sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?