- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Yo o enerjiye ulaşamıyorum bi türlüHep aynı şeyi diyosun kendini silik hissedersen o enerjini verirsin. Kendine güven ışıltılı ol biraz. O enerji herkesi etkiler.
Ulaşamıyorum dedikçe ulaşamazsın.kendine güven omuzlarını dik tut ve kimseye ihtiyacım yok edasıyla bak herkese. Görüceksin nasıl olucakYo o enerjiye ulaşamıyorum bi türlü
Aynen bende. Dalga geçtiğini düşünüyorum artık arkadaşınya gerçekten tipini merak etmeye başladım o kadar gömüyosunki kendini
Çok tipsizim beUlaşamıyorum dedikçe ulaşamazsın.kendine güven omuzlarını dik tut ve kimseye ihtiyacım yok edasıyla bak herkese. Görüceksin nasıl olucak
Bence alay ediyosun bizle. Bu kadar insanların vaktini gülmek içinmi harcıyosunÇok tipsizim be
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardırÇok tipsizim be
Allah aşkına neden böyle düşünüyorsun? Benim eğlence anlayışım bu değilbi de hayır dalga geçmiyorum diye kınu açunca açıklıyorumBence alay ediyosun bizle. Bu kadar insanların vaktini gülmek içinmi harcıyosun
Diğer konunda güzel denebilicek biriyim demiştin. Şimdi ne desek yok tipsizim beee diyosun. Hemcinsin seni anlayamıyo,karşı cns nasıl anlıcakAllah aşkına neden böyle düşünüyorsun? Benim eğlence anlayışım bu değilbi de hayır dalga geçmiyorum diye kınu açunca açıklıyorum
Ben hiç öyle bişi demwdim.karıştırıyorsunuzDiğer konunda güzel denebilicek biriyim demiştin. Şimdi ne desek yok tipsizim beee diyosun. Hemcinsin seni anlayamıyo,karşı cns nasıl anlıcak
Bulamıyorumama bende işkinlenmeye başladım artık özgüven eksikliği olabilr ama hiçbir kadın kendine bu kadar yüklenmez çözüm arar
YokHer kör satıcının kör alıcısı olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?