- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Sorun bunlar değilfizik güzel yüz iticisorun tam olarak kilolumusun kısamısın uzunmusun vs vs
@tbsl sen misin dogru söyle :)
Etkilenilmeyecek biri olduğunu düşünmüyorum ama negatif enerji herkezi iter bence önce sen kendinle barış sonrası gelirÇok etkilendiğim biri var.daha önceki konumda da belirttiğim gibi casper gibiyim.kimse beni görmüyor.yani görüyorlar da etkilenöiyor kimse.
O her kadında olan albeni bende yok.isteklerin potansiyelinden fazladır demeyin.en alt limitleri dahi zorladım.olmayınca olmuyor sanırım.yüzümde nur yok sanırım.kimse beni görmüyor.
İçimi dökmek istedim..
bende öyle hatırlıyorum evet öyle demiştiDiğer konunda güzel denebilicek biriyim demiştin. Şimdi ne desek yok tipsizim beee diyosun. Hemcinsin seni anlayamıyo,karşı cns nasıl anlıcak
Var ya aynı şeyi düşündüm bende. Ama kullanıcı adını hatırlamadım. :)
Evet resm atarmısınz. Tipszlk ne mrk ettmBen günaha girmek istemem tabi çok şükür.ya çirkinlik değil bi iticilik var çözemediğim.
sen bence ya güzellik salonuna git olmadı psikolağaBen günaha girmek istemem tabi çok şükür.ya çirkinlik değil bi iticilik var çözemediğim.
Avatarına koy hepimiz bakalım sonra kaldır.. O zaman sabaha kadar yorum yaparızFotoğraf yükle meraktan öldüm
Diğr konunuzdanHerkesin sevgilisi olurdu benim hiç olmadı.tutucu olduğumdan değil,olmadığından.hiç kısmet çıkmadı bana ya..
Diyeceksiniz ki çirkinsin..bilmiyorum,olabilir..bakımlıyımdır.ama belki de çirkinim.
Şimdi sıralamayın zayıfla vs vs diye
167 boy,54 kiloyum.yüzümde aslında kötü değil.ama yok yok
Kendini begeniyor musun. Genel olarak. Belki ozguven sorunudur.Çok etkilendiğim biri var.daha önceki konumda da belirttiğim gibi casper gibiyim.kimse beni görmüyor.yani görüyorlar da etkilenöiyor kimse.
O her kadında olan albeni bende yok.isteklerin potansiyelinden fazladır demeyin.en alt limitleri dahi zorladım.olmayınca olmuyor sanırım.yüzümde nur yok sanırım.kimse beni görmüyor.
İçimi dökmek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?