- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Biz de senin için casper gibiyiz derya, sen de bizi görmüyorsun, yorumlarimizi önemsemiyorsun...
tbls ise vay halimize çirkinim tipsizim der durur artık hepimizin psikolojısıyle oynar@tbsl sen misin dogru söyle :)
Neye cevap cermiyorumBence ta kendisi,
Cevapta vermiyor casper hanim
İşte saçmıyorumKendini begeniyor musun. Genel olarak. Belki ozguven sorunudur.
Cnku ben cok cirkin kadin gordum kendilerine guvendikleri icin isik sacan
Atamadım size msjBence buraya fotonuzu koysanız biz de kk kadınları olarak rahatl-yani yorumlarız
Gördü ğümü cevaplıyorumBiz de senin için casper gibiyiz derya, sen de bizi görmüyorsun, yorumlarimizi önemsemiyorsun...
Nerden biliyorsunki. Kendine guven biraz kendini simart ben aynada kendmii gorunce hayran hayran bakiyorum valla kendini begenmis gibi olcam psikopatca gelcek belki ama oyle. Sende kendine bak guzel giyin kendini sev.İşte saçmıyorum
Bizden ne istiyorsun peki ?
Seni görmedik tanimiyoruz kendin için tipsizim diyorsun
Aaa yok yok çok güzel ve alimlisin dememiz için seni gormemiz lazım
Goremedigimize göre eee[/QUOTya bana güzel dwyin diye açmadım içimi dökmek için
Ben güzwllikle olmadığını biliyorum.bende bi iticilik varResmini atsana çok merak ettim bence ortalama guzelliktesin gibime geldi ama daha güzelleri görünce tipsiz im be diyosun.. bak ben çok yani bakımsız diyelim kadınların yaninda yakışıklı erkekler gördüm şaşırdım yani önemli olan başkalarına ve aynaya ge çince ayy ne kadar güzelim ay mükemmelim prensesim be demek sonra kendinle başbaşa kalınca tipsiz im dersin ben güzelim bak allah var ama birde hep çok güzelim derim yani bunu demek daha önemli bence bunu demem eşimin çok hosuna gider bilimcaltina isler hem yani bide bu yolu dene
Ben seviyorum.şükür.Her insanda olup sende olmayan bence birazcık özgüven. Sen bile kendinden böyle bahsedersen bir başkası seni nasıl görüpte, beğenebilir ki. Özgüvenin olmayınca giydiğin şeyler bile yakışmaz sana... Bir değişiklik yap ve bu değişime ilk olarak kendini sevmekle başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?