Beni görmüyor..

Bence güzelsin. Tipsizim diye dalga bile gececek kadar güzel.
Eksik olan sadece o aura o enerji..
Ruhunu besleyecek kalbinin istedigi ve seni mutlu edecek seyler yap ki o güzel enerji olussun.

Resmini atsana çok merak ettim bence ortalama guzelliktesin gibime geldi ama daha güzelleri görünce tipsiz im be diyosun.. bak ben çok yani bakımsız diyelim kadınların yaninda yakışıklı erkekler gördüm şaşırdım yani önemli olan başkalarına ve aynaya ge çince ayy ne kadar güzelim ay mükemmelim prensesim be demek sonra kendinle başbaşa kalınca tipsiz im dersin ben güzelim bak allah var ama birde hep çok güzelim derim yani bunu demek daha önemli bence bunu demem eşimin çok hosuna gider bilimcaltina isler hem yani bide bu yolu dene

Her insanda olup sende olmayan bence birazcık özgüven. Sen bile kendinden böyle bahsedersen bir başkası seni nasıl görüpte, beğenebilir ki. Özgüvenin olmayınca giydiğin şeyler bile yakışmaz sana... Bir değişiklik yap ve bu değişime ilk olarak kendini sevmekle başla.

Ben güzwllikle olmadığını biliyorum.bende bi iticilik var

Ben seviyorum.şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…