beni güzel bulmuyor

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
akşam üzeri iş çıkışı erkek arkadaşımla buluştuk birşeyler içiyorduk konu nerden açıldı hatırlamıyorum.
beni dış görünüş açısından beğenmediğini biliyorum dedim
olsun seviyorum ya dedi
sevmesi hoşuma gitti ama bi bayan olarak beğenilmemek zoruma gitti
ilk başlarda dış görünüşünü beğendim ama zamanla ayrıntıyı gördüm değişebilirsin dedi
mesela dedim
saçlarında beyaz var boyat dedi.
ya bildiğiniz saçmaladı işte. ama ben çok üzüldüm üstelik çevremde güzel bulunan biriyim
ama bu adam sürekli eksik hissetmeme neden oluyor.

Bence saçmalamış... Senin çevrende beyenilen biri olduğunu bildiği için senin kendine olan güvenini kendince köreltmeye çalışırak ona mecbur etmeye çalışmış aklınca:34:

Sen önceden de buna benzer bi konu açtın sanırım...????

narsist olmasın adam?? benim eski koca da öyleydi.. suratıma bakardı mesela ama ilk defa onda aşkla değil de neresinde ne kusur var bakışı hissettim.. ömrümde ilk defa.. çok aşağılayıcı. bide hiç bişey bulamasa bi sivilce yeter gibi saçma sapan laflar ederdi :D öylesine söylenmiş bi lafsa önemsiz belki ama kendini gerçekten eksik hissettiriyosa(öyle olmadığın halde) iyiiice düşün derim.. çirkin gördüğümüz nice kadına kocaları deli divana aşık.. aşk öyle güzelliğe saçtaki beyaza bakmıyo yani...

Bence saçmalamış... Senin çevrende beyenilen biri olduğunu bildiği için senin kendine olan güvenini kendince köreltmeye çalışırak ona mecbur etmeye çalışmış aklınca:34:

Bencede durum bu. Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama

daha şimdiden bunları görüyorsa böyle küçücük şeyleri ilerde daha nelerini düzelt diyecek merak ettim üzücü bir durum ve pek unutulamayacak şeyler...

sende güller dökülü güzel yolları göster, güzelini bulsun kendine (KENDİNCE)

ben yapamazdım ama senin içine sinecekse şimdi ileride için yanacak bil istedim :18:

bilmiyorum beni mi alt etmeye çalışıyor yoksa gerçek fikri mi bu bilmiyorum
kendi de dünya güzeli değil bu arada

Kendi samimi düşüncesiyse uzaklaş, yok seni alt etmeye kalkıyorsa daha kötü koşarak uzaklaş. İki türlü de değmez. Ne demiş Aşık Veysel; güzelliğin beş para etmez bende ki bu aşk olmasa. Aşk kusurları kapatır, ortaya çıkarmaz.

Son düzenleme:
neden durduk yere böyle bi soru sordun ki daha önce de mi konuştunuz?

yani neden "beni güzel bulmuyorsun biliyorum" diyorsun ki? o beğenmese bile kendini beğen bence. eğer düzgün bir eleştiri yapıyorsa ve düzeltilebilir eksiklerin varsa (fazla kilo ve benzeri) ve sen de bunları beğenmiyorsan değişmen iyi olabilir.

ama seni sevmediği halde seni sürekli eksik hissettiriyorsa, elbet bir gün daha çok beğendiği birini bulduğu zaman gidecektir. biraz gaddar gibi konuştum ama dobra olmaya çalıştım umarım kırmamışımdır.

Seni üzmek istemem ama insan sevdiği birini üzmemek için lafını tartıp öyle söyler bırak seni beğenmiyorum demeyi..

Mecnuna Leyla Leyla dediğin bu muydu demişler bir de sen benim gözümden gör demiş

Ne diyeyim umarım ileride pişman olmazsın

Son düzenleme:
Kendi samimi düşüncesiyse uzaklaş, yok seni alt etmeye kalkıyorsa daha kötü koşarak uzaklaş. İki türlü de değmez. Ne demiş Aşık Veysel; güzelliğin beş para etmez bende ki bu aşk olmasa. Aşk kusurları kapatır, ortaya çıkarmaz.

doğru diyorsun aslında

Bugün bunu diyen adamla nasıl geçer bir ömür?
Hamile kalıp kilo alacaksın.
Bebekle uğraşıp ev işi yaparken üstünde bebek kusmuğu olan tişörtünü değiştirmeye fırsatın olmayacak.
Grip olup aksırıp tıksırdığında, burnun kıpkırmızı olduğunda neler diyecek sana..
Ya yaşlandığında, kırıştığında ...

Off, sevgi bu değil işte..

akşam üzeri iş çıkışı erkek arkadaşımla buluştuk birşeyler içiyorduk konu nerden açıldı hatırlamıyorum.
beni dış görünüş açısından beğenmediğini biliyorum dedim
olsun seviyorum ya dedi
sevmesi hoşuma gitti ama bi bayan olarak beğenilmemek zoruma gitti
ilk başlarda dış görünüşünü beğendim ama zamanla ayrıntıyı gördüm değişebilirsin dedi
mesela dedim
saçlarında beyaz var boyat dedi.
ya bildiğiniz saçmaladı işte. ama ben çok üzüldüm üstelik çevremde güzel bulunan biriyim
ama bu adam sürekli eksik hissetmeme neden oluyor.

bu erkeklerin bir çoğunun uyguladığı bir taktiktir.
büyük ihtimalle felaket özgüvenli ve kendisini de çok beğendiğini sana hissettiriyordur ama durum öyle değil. gitmenden korkuyor fakat şunu bilmiyorlar ki bir kadının gönlünün başkasına kayıp gideceği varsa ve böyle bir sevgilisi varsa e ona düzgün davranan bi adama gönlü daha çabuk kayar (sizin gönlünüz kayar demiyorum sadece mantıksızlıklarından bahsediyorum.)
yapacağınız şey kolay. onun rahatsız olduklarından siz de rahatsız oluyorsanız tabi ki düzeltin ama hayır siz öyle mutluysanız siz de ona "gayet güzelim ve özgüvenim tam" mesajı verin. bunun için yanındayken hafif ilgisiz gibi davranmanız da yeterli ya da donuk olmanız. bırakın üstünüze o düşsün.

bu erkeklerin bir çoğunun uyguladığı bir taktiktir.
büyük ihtimalle felaket özgüvenli ve kendisini de çok beğendiğini sana hissettiriyordur ama durum öyle değil. gitmenden korkuyor fakat şunu bilmiyorlar ki bir kadının gönlünün başkasına kayıp gideceği varsa ve böyle bir sevgilisi varsa e ona düzgün davranan bi adama gönlü daha çabuk kayar (sizin gönlünüz kayar demiyorum sadece mantıksızlıklarından bahsediyorum.)
yapacağınız şey kolay. onun rahatsız olduklarından siz de rahatsız oluyorsanız tabi ki düzeltin ama hayır siz öyle mutluysanız siz de ona "gayet güzelim ve özgüvenim tam" mesajı verin. bunun için yanındayken hafif ilgisiz gibi davranmanız da yeterli ya da donuk olmanız. bırakın üstünüze o düşsün.

beni deli gibi kıskandığı zamanlar oluyor ama
belki de haklı ayrıntıyı görmüş artık

Bugün bunu diyen adamla nasıl geçer bir ömür?
Hamile kalıp kilo alacaksın.
Bebekle uğraşıp ev işi yaparken üstünde bebek kusmuğu olan tişörtünü değiştirmeye fırsatın olmayacak.
Grip olup aksırıp tıksırdığında, burnun kıpkırmızı olduğunda neler diyecek sana..
Ya yaşlandığında, kırıştığında ...

Off, sevgi bu değil işte..

valla o benim peşimden koştu başlarda
ayrılmak istediği de oldu tabi

eski konularından hatırlıyorum seni
bilmiyorum ne denir ama sence de çok fazla takmıyor musun

Güzellik göreceli bir kavram, beğenmeyen küçük oğluna almasın de bırak bombayı kucağına, o uğraşsın =))

Back
X