- Emoji Skoru
- 49
- Puanlar
- 118
bazi insanlar partnerinden eksik olduklarini bildikleri icin karsisindaki laflariyla alt etmeye calisirlar.zaten kendinde demissin kendi dunya guzeli degil diye.bu insanlar egolarini boyle tatmin ederler.sana ornek vereyim;ben gorucu usulu evlndim.bana herkes(esimin aileside dahil)sen bu adami nasil kabul ettin senin yanina yakismiyor dediler.esimin ailesindende soyleyenler oldu.esimde bana soyledi beni kabul etmeyecegini dusundum dedi.sonra esim tarafindan bana asagilamalar gelmeye basladi.o cok guzel olan ben gitmis gozunde tiplerimiz ayni senin tipinde bnmle ayni falan demeye basladi.kokuyorsun dedi.sonra suran boyle buran boyle dedi.
gunes gozlugu takmam gectigimiz yaz kullandim.baya hic yakismamis sana dedi.bu gibi laflarla beni ezmeye calisti hep.
universite mezunuyum ingilizcemde biraz iyi komsunun kizlari gelirdi calistirmam icin onlari.esim sen ne anlarsin dersten sen yapamazsin bilmezsin gobi laflar soylerdi.
kisaca bence sen arkadasindan mukemmelsin ama o bunu hazmedemiyor.
belkide seni kaybetmkten korktugu icin onu birakmandan korktugu icinbu bu sekilde konusuyo olabilir.uzulme bosa.
seni begenmiyosa gitsin mukemmellere guzellere.
gunes gozlugu takmam gectigimiz yaz kullandim.baya hic yakismamis sana dedi.bu gibi laflarla beni ezmeye calisti hep.
universite mezunuyum ingilizcemde biraz iyi komsunun kizlari gelirdi calistirmam icin onlari.esim sen ne anlarsin dersten sen yapamazsin bilmezsin gobi laflar soylerdi.
kisaca bence sen arkadasindan mukemmelsin ama o bunu hazmedemiyor.
belkide seni kaybetmkten korktugu icin onu birakmandan korktugu icinbu bu sekilde konusuyo olabilir.uzulme bosa.
seni begenmiyosa gitsin mukemmellere guzellere.