bu tür şeyler sanırım özgüvenle ilgili ben mesela kendim için asla sevmem eleştiriyi kimseyide dış görünüşüyle hatta huyu suyuyla bile eleştiremem çünkü kendimde hoşlanmam
yani bana hiç kimse a sivilcen çıkmış dememeli

heleki eşim her zman benis evip begenmeli niye çünkü kendide öyle süslü püslü biri değil ben fazlasıyla kendime özen gösteririm hatta onun yerinede onun için özen gösteririm giyimi konusunda temizliği konusunda ama hiç alınmaz

burnundaki kılları kes derim gider keser hiç alınmaz utanmaz

yada bisürü şey daha sölemim kocamdır kendisi

ama o alınmadıgı için söylüyorum hatta onun hoşuna gider söyle sen benim en yakınımsın der ama o bana a yüzünde ne çıkmış desin kyamaet kopar ağlarım felan en son

sonra sever öper felan sevdiğine eminim begendiğinede ama dediğim gb bu özgüven ve kişilikle ilgili sanırım sen bundan alınan biriysen sevgilin eşin seni tanıyosa bu huyunu bilip böyle şeyleri söyleyipseni üzmemeli alınmıyosa tabiki eşler birbirine söyledsin kaldıki evlenince ne hallerini görecek senin sende onun

süreklis eni eleştirir o zman şölesin böylesin diye

söylemek var söylemek avr saçında beyaz oldugunu söylücene aşkım saçlarını boyatsana bi değişiklik olsun deseydi birlikte bi renge karar verseydiniz mesela
bu konulard aben çok alınganımda ağlıyorum resmen bişi dediğinde ve kızdıgımı bildigi için bazen kızdırmak için der eşim boyum uzun değildir annanemde kısadır annemde hatta annanem beli kambur şimdi yaşlı

diyoki sende yaşlanınca hepten kısalcan genetik diyo kızdırmak için bende ben kambur olursam sen göremezsin diyorum çünkü armaızda 8 yaş var sen çoktan ölmüş olursun diyorum allah korusunda tabi o bana kısa dyince bende yaşlı demiş oluyorum

çocuk gb yani şakalaşıyoruz sonra mesela başka bişi desin bende ona sende kelsin diyorum

ay yazınca farkettim ne psikopat bi ilişkimiz varmış

çok güldüm