beni güzel bulmuyorlar

Bir anne ne olursa olsun "ayy kadin"diye hitab edilmez, nekadar saygisizca...:kızgın:

Son düzenleme:
yok canım tam tersi her yaptığımı beğenir.bir yemek yapsam öve öve bitiremez.yüzümün de çok güzel olduğunu söyler onu kapatamayacağım için herhaldekaydirigubbakcemile3 ama kapalı olmamı çok arzu ederdi onun için herhalde.mesela annem tv de türbanlı ama çirkin bir kadın görsün."aa ne güzel bir kadın maşallah gözleri ne güzel" falan der,illa bir övgü yapar.ama açık bir kadın dünya güzeli de olsa,özellikle baya dekolteli giyinmişse o kadına illa bir kusur bulur.

olay bu.
güzel olana da güzel, demiyormuş ki, zaten, sadece size değil.
ona göre kapalı olan güzel açıkolan afette olsa ,
çirkin...

çok şaşırdım gerçekten bir anne nasıl evladını güzel bulmaz bilmiyorumkismile
bence en çok annelerin gözüne güzel görünür kızları.

kuzguna yavrusu şahin görünür derler ama sizinki ters olmuş.
ve ilginç bir terslik gerçekten de.
ama dediğin gibi önemli olan insanım kendini bilmesi
gerisi boş

aslında sen cvp vermişsin ben güzelim die güzellik görecelidir ablan beğenmez diğeri bayılır yanlız ben bir seyi merak ettim acaba annenin göğüs uçları kararmamış mı yada hiç mi çatlağı yok sen dünyaay bir evlat getireceksin anne olacaksın ne kadar kutsal ne gurur verici boşver göğsün kararsın kilo al ama annesin daha ötesi var mı anne :) çok sevdiğim bir söz var bütün dikkatiniz kendinizdeyse mutsuzluğu garanti ettiniz kutlarım.. die aynanın karsısına dünya güzeli geçse 40 kusur bulur sen salla gitsin kilo ne çatlak ne çoğu kadın evlenince bile salıyor sen hamile old. halde bakımım yerinde diosun

kıskanç abi , kıskanç yenge , kıskanç abla ,kıskanç anne .......çok ilginç bütün insanlar neden acaba sizi kıskanıyor olabilir dersiniz ..bence şapkanızı önünüze alıp bir düşünün eğer ailenizle de burda bize anlattıgınız tarzda konuşuyor böyle hareket ediyorsanız onların size yaptıkları tenkitleri kıskanıyor olarakta yorumlayabilirsiniz .yanlış hatırlamıyorsam bir eğitimciydiniz ama bu tarz konuşmaları size hiç yakıştıramadım ...o kadar insanın hepsinde size karşı olumsuz bir durum varsa birazda özeleştiri yapmak gerekiyor diye düşünüyorum .yansıtma mekanizmanız çalışıyor olabilir mi acaba....

ne annen mi beğenmio çok ilginç gerçekten ben daha şuramı beğenmiorum buramı derim annem moral verir mesela göğüslerimi beğenmiorum ya off falan derim annem daha ne kadar güzeller saçmalama dikler der yalan ama olsun yani moral sonuçta:dance:

kıskanç abi , kıskanç yenge , kıskanç abla ,kıskanç anne .......çok ilginç bütün insanlar neden acaba sizi kıskanıyor olabilir dersiniz ..bence şapkanızı önünüze alıp bir düşünün eğer ailenizle de burda bize anlattıgınız tarzda konuşuyor böyle hareket ediyorsanız onların size yaptıkları tenkitleri kıskanıyor olarakta yorumlayabilirsiniz .yanlış hatırlamıyorsam bir eğitimciydiniz ama bu tarz konuşmaları size hiç yakıştıramadım ...o kadar insanın hepsinde size karşı olumsuz bir durum varsa birazda özeleştiri yapmak gerekiyor diye düşünüyorum .yansıtma mekanizmanız çalışıyor olabilir mi acaba....

son zamanlarda fazla kendimi dinlemeye başladım.uzun uzun düşünür oldum her konuda.
bu yazdıklarımın bazısı geçmişte olup,çoktan kapanmış konulardı.şimdi hepsini aynı periyotta yazınca sanki bende bir manyaklık varmış herkesi kendime düşman görüyormuşum gibi gelebilir haklısınız.
sadece hayatı,ailemi,kendimi daha iyi anlamaya çalışıyorum.kimse kusursuz değil,olmasını da bekleyemem bunun da farkındayım.benim de bir çok hatalarım var.sadece rahatlamak,içimdeki ufak ya da büyük çözümlenememiş durumları atıp rahatlamak istedim.

annenle ablanaa sorsan neden oldum olası hiç beni beğenmiyosunuz
neden herşeyime kulp talıyosunuz v.s ilk mesajında yazdıklarını annenlere
söylesen olmazmı ki bozulduğunu anlasınlar benimde ablam bazen çok
beğenir beni bazen yere serer:D ablan neysede annen her ne sebeple
yapıyosa bunu üzücü bi davranış heleki şimdi hamileymişin yada salla
takma kafana sende onların sana yaptıklraını yap senin şuran böyle falan
de anlasınlar nasıl oluyomuşzemuszemus bak kaç tane alternatif sundumkaydirigubbakcemile3

bence hamileliğin verdiği duygusal sınırlar içinde herkesin sana karşı oldugunu dusunuyorsun.

bunlari anne ve abla mi isöylüyor?...

kaynana ve görümce söyler anca bunlari....

Sizin gelininize simdide üzüldüm sana böyle diyen geline neler demez....

Son düzenleme:
okuduklarımdan şöyle bir tablo canlandırdım gözümün önünde: küçüklüğünden beri sorunlarını annesine fazlasıyla açan bir abla, abladaki sorunlara sahip olmayan siz... anneniz, ablanızla aranızdaki dengeyi korumak, ablanızın üzülmesini minimuma indirmek için, büyük ihtimalle siz daha küçük birer çocukken bile böyle davranıyordu.

ben bu durumun ablanızın karakterinden kaynaklandığını, annenizin evlatlarını eşit derecede sevemeyişinin sebebinin de evin büyük kızı (ablanız) olduğunu düşünüyorum. yeter ki sus, onu üzüp seni sevindireyim demiş anneniz ablanıza hep ve bugünlere kadar gelmiş olayınız...

okuduklarımdan şöyle bir tablo canlandırdım gözümün önünde: küçüklüğünden beri sorunlarını annesine fazlasıyla açan bir abla, abladaki sorunlara sahip olmayan siz... anneniz, ablanızla aranızdaki dengeyi korumak, ablanızın üzülmesini minimuma indirmek için, büyük ihtimalle siz daha küçük birer çocukken bile böyle davranıyordu.

ben bu durumun ablanızın karakterinden kaynaklandığını, annenizin evlatlarını eşit derecede sevemeyişinin sebebinin de evin büyük kızı (ablanız) olduğunu düşünüyorum. yeter ki sus, onu üzüp seni sevindireyim demiş anneniz ablanıza hep ve bugünlere kadar gelmiş olayınız...

valla süpersiniz.ben bile bu çıkarımı yapamamıştım.ama yorumunuzu okuyunca epey bir düşündüm.haklılık payınız çok.ortada huzursuz,hayatın hıncını etraftan çıkarmak isteyen bir abla vardı.üstelik bunun için minicik,henüz çocuk olan kardeşini hedef alabilcecek kadar merhametsizdi.hep düşünürdüm ablamın bana bu kadar kötü davanmasını annem neden engellemiyor diye.ne kadar pasif bir kadın olsa da haksızlığa uğrayan evladını korumalıydı değil mi?sanırım sizin dediğiniz doğru ne yazık ki.

neler var ya ...........anne ,abla bunu yaparsa milletin yapması çok normal.........boşver ya canım keyfine bak fazlan var demekki batıyo .........

canım açtığım diğer başıkları da yorum yapmasam bile okumuştum.. Herşey seni mi buluyor sence? Belki bazı şeyler senin bakış açın ve değerlendirmenle de ilgilidir.

ya arkadaşlar sizin yorumlarınız da övgü dolu mu yergi dolu mu belli değil.alan almış satan satmış diyor herkes sanki ben çirkinmişim ama kocaya varıp kendimi kurtarmışım nasılsa gibisinden.e ben zaten güzel bir kadınım ayrıca kocam için ya da erkekler için değil kendim için bakım yaparım her zaman.tek merakım anemle ablam niye böyle yapıyor.ha bu arada ikisi de hayatlarından vazgeçmiş saldım çayıra tiplerden.

bence sen acayip derecede alıngansın
kendi içinde çatışmaların bile olabilir
burada söylenen lafları bile çektiğin yerlerden belli
açıkçası tektaraflı sen dinleyip de cevap vermeyi doğru bulmuyorum şuan
ben annen ve ablanın senin anlattığın şekilde konuştuğunu da düşünmüyorum
sen anlamları yükliyip burada yazıyormuşsun gibi geldi bana

lepi sana katılıyorum cnm bende senin gibi düşündüm..
sanırım arkadaş fazla alıngan..
yada sürekli birileri ona güzel olduğunu söylemeli gibi hissediyor..
hamile psikolojiside olabilir...
dediğin gibi bide aileleri dinlemek gerek..
sonuçta hiç bir anne evladına çirkinsin dermi şüpedeyim..
:1closedeyes:

Sadece biraz hassassın gibime geliyor.
Ailen seni neden dışlasınlar ki yoksa?
Cevabını kendin de vermişsin türban konusunu açığa vuruyor olabilir.
:1closedeyes:

Back
X