Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım tam tersi her yaptığımı beğenir.bir yemek yapsam öve öve bitiremez.yüzümün de çok güzel olduğunu söyler onu kapatamayacağım için herhaldekaydirigubbakcemile3 ama kapalı olmamı çok arzu ederdi onun için herhalde.mesela annem tv de türbanlı ama çirkin bir kadın görsün."aa ne güzel bir kadın maşallah gözleri ne güzel" falan der,illa bir övgü yapar.ama açık bir kadın dünya güzeli de olsa,özellikle baya dekolteli giyinmişse o kadına illa bir kusur bulur.
kıskanç abi , kıskanç yenge , kıskanç abla ,kıskanç anne .......çok ilginç bütün insanlar neden acaba sizi kıskanıyor olabilir dersiniz ..bence şapkanızı önünüze alıp bir düşünün eğer ailenizle de burda bize anlattıgınız tarzda konuşuyor böyle hareket ediyorsanız onların size yaptıkları tenkitleri kıskanıyor olarakta yorumlayabilirsiniz .yanlış hatırlamıyorsam bir eğitimciydiniz ama bu tarz konuşmaları size hiç yakıştıramadım ...o kadar insanın hepsinde size karşı olumsuz bir durum varsa birazda özeleştiri yapmak gerekiyor diye düşünüyorum .yansıtma mekanizmanız çalışıyor olabilir mi acaba....
okuduklarımdan şöyle bir tablo canlandırdım gözümün önünde: küçüklüğünden beri sorunlarını annesine fazlasıyla açan bir abla, abladaki sorunlara sahip olmayan siz... anneniz, ablanızla aranızdaki dengeyi korumak, ablanızın üzülmesini minimuma indirmek için, büyük ihtimalle siz daha küçük birer çocukken bile böyle davranıyordu.
ben bu durumun ablanızın karakterinden kaynaklandığını, annenizin evlatlarını eşit derecede sevemeyişinin sebebinin de evin büyük kızı (ablanız) olduğunu düşünüyorum. yeter ki sus, onu üzüp seni sevindireyim demiş anneniz ablanıza hep ve bugünlere kadar gelmiş olayınız...
ya arkadaşlar sizin yorumlarınız da övgü dolu mu yergi dolu mu belli değil.alan almış satan satmış diyor herkes sanki ben çirkinmişim ama kocaya varıp kendimi kurtarmışım nasılsa gibisinden.e ben zaten güzel bir kadınım ayrıca kocam için ya da erkekler için değil kendim için bakım yaparım her zaman.tek merakım anemle ablam niye böyle yapıyor.ha bu arada ikisi de hayatlarından vazgeçmiş saldım çayıra tiplerden.