- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Geçen yıl hergün buraya sürekli konu açıyordum.Kpss çalışıyordum.Atanamadım.Hayatımsa biri vardı.İmam nikahıyla bir kadınla evlenmiş ayrılmış.Bir oğlu vardı.Benim gözüm ondan baskasını görmezdi.Bana kötü birşey söylese uyumaz yemek yemezdim.Bizi yan komsu kızı tanıstırmıstı.Kız aşık suan ona.Ben bu cocuktan ayrıldım uzun zaman oluyor.Bana yalvardı.Agladı.Benımle evlılık ıstemıyen ınsan gel evlenelım dıyor.Ama ben ıstemıyorum.Sürekli içki içiyor.Bırakcam dıyor bırakmıyor.Duzgun ısı yok.Evlensekte aılesıyle yasarız.Bana kufur edıyor.Hakaret falan edıyor.Şimdi köpek gıbı pısman.Degıstım artık kufur etmıycem dıyor.Ama ınanmıyorum ona.Ben özel okulda çalışıyordum.İstifa ettım.Şuan kpssye hazırlanıyorum.Bu yıl atanmaya kararlıyım.Onunla da barısmıycam.Atanıcam kendımı kurtarıcam.Bu evden kurtulmak ıcın de evlılık yapmıycam.Duzgun ıse gıreyım psıkologa gıdıcem.Babamdan aşırı derecede nefret edıyorum.1 ay önce babam faceye bir kadınla dudak dudaga foto atmış.Atanıp bu evden gıdıcem.Annemi kurtarıcam.İçimdeki nefret ıcın psıkologa gıtmek ıstıyorum.Küçükken yasadıgım hersey beynımde.Son gelısmelerı yazmak ıstedım sadece